GosiaP 13.12.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Witam. W salonie prawie po środku najdłuższej ściany pozostał (po starym rozmieszczeniu pomieszczeń) wystający na jakieś 80 cm wgłąb pomieszczenia komin (gruby na jakieś 30 cm). Tak sobie wymyśliliśmy, że komin ten (po niewielkim przedłużeniu jakimiś półeczkami z rigipsów, będzie niejako wydzielał miejsce dla stołu z krzesłami. Niestety nie mamy na razie żadnej dokładniejszej wizji ani koncepcji co do tych półeczek. Nie chcielibyśmy też z drugiej strony blokować dostępu światła do reszty pomieszczenia za bardzo, więc chyba to powinno być coś "na przestrzał". Można by tam jakoś halogenki poumieszczać.. Już głowa nam pęka od oglądania różnych wizualizacji Czy ktoś z Was forumowiczów ma coś takiego? albo ma pomysł na coś w tym stylu? Wszelkie zdjęcia będą przeze mnie bardzo mile widziane .. Jestem ciekawa co w ogóle fajnego z rigipsow jeszczcze sobie wymyśliliście? Pozdrawiam MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 14.12.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Bardzo prosto choć pracochłonie i wymagające bardzo sporo czasu chyba że masz już konkretną wizię i rozwiązanie. Płyty trzeba dobrać i elementy do montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaP 14.12.2005 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Chodzi o to, ze ja mam wykonawcę ktory (jak twierdzi) zrobi to co tylko ja zechcę ale nie bardzo mam pomysł na te zabudowe. Moze ktos w necie widzial jakies jeszcze przyklady albo sam ma cos takiego w domu, to prooosze... podpowiedzcie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaP 18.12.2005 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Mmmm.. Dzieeeki wielkie za stosy zdjec Hmm.. Nikt nie ma weny tworczej?? Obedzie sie.. w miedzyczasie sama cos wymyslilam ;P MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karusia6 22.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Przejrzyj uwaznie wszystkie inspiracje z Hameryki tam sa różne półki np wnęka od czoła( ściany) wykończona sztukateria a p.ółki drewniane lub całkiem niesymetryczne obejrzyj tamte zdjęcia pod tym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts