jaszczur 15.01.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Czy ktoś buduje lub zbudował WB3495 Agrobispu lub Gemini (to inna nazwa tego samego projektu ze stron Ytonga)?Jakie były problemy?Co należało zmienić?Może można to gdzieś zobaczyć w naturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol1 24.05.2003 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Szanowny Panie, bardzo prosze o kontakt celem wymiany doswiadczen na temat budowy i realizacji projektu GEMINI.Jezeli nie ma Pan nic przeciwko bede wdzieczny za mozliwosc zobaczenia realizacji projektu na zywo.Ja od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem tegoz projektu-tak wiec mozliwosc zobaczenia go na zywo bedzie dla mnie bardzo intersujaca. Dziekuje Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts