Maly28 14.12.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Dzień dobry . Mam podłoże gliniaste ale woda tam wogóle nie stoi , na głębokości 1,2 m poniżej gruntu mam wylane łąwy z betonu B20 z betoniarni ( lane gruchą i zagęszczane zagęszczarką , oczywiście zbrojenie) na to wymurowane ściany fundamentowe z bloczków betonowych obsmarowane już z obydwu stron dysperbitem. Jak mam teraz użyć izolacji żeby było dobrze. Chciałem użyć teraz na dysperbit na zewnątrz płytę ekstrudowaną ursy XPS N-W-I i dalej nie wiem co mam jeszcze dać żeby to przed zimą zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 14.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Moja propozycja to folia kubełkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 15.12.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 ja przyklejałem styropian do ściany fundamentowej izolbetem S który jest jednocześnie klejem do styro izolacją, na styro kleiłem (również izolbetem) folię kub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts