Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Płock i okolice

Heath

Recommended Posts

• Odpowiedzi 158
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...

Witam,

Rozpoczynam budowę w kwietniu domu w Gulczewie Nowym.

W związku z tym, zwraca się do szanownych forumowiczów z Płocka i okolic o namiary na sprawdzone i godne polecenia ekipy budowlane, kierownika budowy, inspektorów nadzoru, ekipy od dachu.

Mam juz jedną ekipę, ale chciałbym mieć wybór :-)

Będę wielce zobowiązany za wszelkie namiary.

Pozdrawiam

Jacek

Witam ponownie,

jak pisałem wcześniej "...przyjdzie czas..." - no i przyszedł :) .

chcę zacząć budowę w Gostyninie (mam nadzieje że to się kwalifikuje jako okolice??? 8) ) i szukam sprawdzonej a przede wszystkim sprawnej ekipy do postawienia domu od podstaw. Zdaję sobie sprawę że z terminami krucho (najchętniej chciałbym zacząć w pierwszym wolnym terminie) ale okazuje się że nie ma z kim sensownym pogadać o robocie w mojej okolicy :( , emigrują co rusz to kolejni (właśnie ten z którym się ustawiałem też emigruje :evil: :evil: :evil: :evil: ) :( :evil:

Czy możecie podrzucić jakieś namiary na wykonawców, Z góry dziękuję.

Witamy Wszystkich!!!

My również zaczniemy budowę w Gulczewie. Jak narazie jesteśmy na etapie finalizowania zakupu działki. Chcielibyśmy zacząć jak najszybciej (wiosna 2007 :wink: ) ale nie wiem czy jest to realne. Nie mamy pojęcia ile czasu zejdzie z załatwianiem formalności.

W każdym bądź razie meldujemy się! :D

• 5 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...