jakubpar 14.12.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam Serdecznie W najbliższym czasie mam zamiar kupić meble do kuchni puls cały sprzed (lodówka, zmywarka, piekarnik plus płyta). Niestety po odwiedzeniu kliku sklepów mam mętlik w głowie. Dlatego do Was kieruje pytanie – prośbę – jakiej firmy polecacie meble oraz wyposażenie (sprzęt). Generalnie mam zamiar wydać na kuchnie plus sprzęt ok. 10.000 zł i mam nadzieje ze się zmieszczę w tej granicy . Z drugiej jednak strony przed zakupem mebli chciałbym zobaczyć wizualizację kuchni. Niestety w tych sklepach co byłem owa wizualizacja odbywała się na kartce papieru (dla mnie trochę to dziwne). Może znacie jakieś firmy godne polecenia na terenie wielkopolski które oferują meble o sprzęt spełniający moje kryteria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 15.12.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 czy ja dobrze zrozumialam? 10 000 na sprzet plus meble? Wydaje mi sie ze nie starczy, chyba ze masz bardzo mala kuchnie i nie wydasz duzo na meble bo na sam sprzet agd 6000 pojdzie badzo szybko... A jesli chodzi o meble, moze warto pomyslec o stolarzu, zrobi pod wymiar tak jak sobie zamarzysz mi wlasnie robi mam nadzieje ze efekt koncowy bedzie dobry... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts