ermil 11.09.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Szukam osób, które budują bądź zamierzają budować MO3 oraz miejsca w ktorym mozna zobaczyc taki dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkada 08.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Czy Ktoś buduje wg projektu - Moje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 14.11.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Czy Ktoś buduje wg projektu - Moje miejsce daj jakiś link to go chociaż obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkada 14.11.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Dziękuję za zainteresowanie.http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=320&IdKolekcji=39&action=showProject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 14.11.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Dziękuję za zainteresowanie. http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=320&IdKolekcji=39&action=showProject domek fajny ale też ma kilka ograniczeń w zakresie dzialki u mnie by zupelnie nie było jak go postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel_12 23.11.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 poważnie zastanawiam się nad wyborem tego projektu,ale budowę planuję rozpocząć dopiero na wiosnę,Przyłączam się do pytania - Czy ktoś już buduje według tego projektu ? pozdr.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7601 15.12.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Mam do wszystkich ogromną prośbę. Proszę wszystkich którzy budowali lub są w trakcie budowy o wszelkie informacje dotyczące w/w projektu. Na co powinienem się przygotować a na co zwracać uwagę już w trakcie budowy. Każda informacja jest ważna i będzie niezmiernie pomocna!!! Pozdrawiam Paweł [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7601 15.12.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Witam jeszcze raz, Przepraszam wszystkich zapomniałem dopisać że ów projekt znaleziony został na stronach www Muratora. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejacz 04.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką projektu M03. Planujemy rozpocząć budowę na wiosnę 2006. Mam za sobą prawie ???????????????? już całą papierologie. W tej chwili projekt jest u architekta w adaptacji. Strasznie duże okna i troche poprawek. To tyle jak Cię interesuje w dalszym ciągu ten projekt i parę moich zmian w tym projekcie to czekam na odzew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel7601 04.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam Ciesze się bardzo że tobie ten projekt przypadł do gustu jest moim zdaniem jednym z funkcjonalniejszych z tych jakie sa do wyboru na stronkach muratora.Mam prośbe ja tylko możesz to przesyłaj mi na bieżąco info na temat zmian w projekcie.Jakie koszty założłas na wybudowanie tego domu a jakie wychodza finalnie według kosztorysu budowlanego.Fajnie że spodobał ci się ten sam dom.Odezwij sie jak już projekt przejdzie przez rece architekta wtedy powiesz mi o naniesionych zmianach.Pozdrawiam serdecznie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 04.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam,my także kupiliśmy już projekt M03 Moje Miejsce i obecnie architekt nam go adaptuje.O naniesionych do projektu zmianach piszemy w wątkuhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1018774&highlight=#1018774Zapraszamy tam, gdyz tam jest więcej fascynatów tego projektu. My zaczynamy tez jak tylko mróz odpuści i będzie mozna kopać doły pod fundamenty.Budujemy w Czarnówce koło Wiązownej koło WarszawyPozdrawiam i życze powodzenia w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejacz 05.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam wszystkich fascynatów i przyszłych budowniczych projektu M03.Ja również sie do tej grupy zaliczyłam.Zaczynam na wiosnę 2006 jak tylko:1. Projekt wróci od architekta po zmianach2. Dostane pozwolenia na budowę3. Znajdę rzetelną i niedrogą ( czy mozna połaczyć jedno z drugim?) ekipe budowlaną.Mam pytanie, czy zwróciliście uwage w projekcie na wysokośc umieszczonych okien w pomieszczeniu gospodarczym, łazience i okienkach przy schodach prowadzących na poddasze. Zaczynaja sie na wysokości 1,75 a kończą na 2,55. Jak je otwierać mając 165 wzrostu?????? Rzut paska od szlafroka na klamkę. Widziałam takie sposoby.To była pierwsza zmiana w moim projekcie.Pozdrawiam budowniczych MOJEGO MIEJSCAejacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heno17 09.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Miłośnicy MO3 jesteśmy też pod nazwą Moje Miejsce Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARKADIUSZ LISEK 12.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących ten projekt!!! Co myślicie o iwnicy w tym domu??? Jeżeli macie jeszcze jakieś ciekawe wzkazówki, proszę o informacje.... Pozdrawiam iżyczę szybkiego nadejścia wiosny!!! Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Rafek 12.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ha, włanie wprowadamy zmiany do projektu i walczymy z mediami. zmiany - 1/niżej okna połaciowe w sypialniach 2/ schody odwrotnie 3/okno balkonowe w sypialni na dole ( tej z tyłu ) 4/usuwamy okno balkonowe w kuchni 5/ Robimy ganek drewniany zamiast "daszku" nad drzwiami wejciowymi 6/ ogrzewanie- piec na pelety - mieci się w pomieszczeniu gospodarczym, trzeba tylko zwiększyć przekrój przewodu kominowego. Dylemat mamy z dachem - dachówka ale jaka? mylimy o karpiówce.Adaptacje robi nam autorka projektu - jest SUPER !!! Pozdrawiamy wszystkich Asia i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heno17 24.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 szukaj mo3 pod Moje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ermil 24.03.2006 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ??????a co to za szyfr przedziwny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boollo 31.05.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy ktoś buduje M03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 03.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Czy ktoś buduje M03 "zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62954&postdays=0&postorder=asc&highlight=m03&start=0 Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kzloty10 10.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 WITAM. WłAśNIE DOłąCZYLIśMY DO GRONA MOJEGO MIEJSCA. JEśLI KTOś BUDUJE W OKOLICACH OLSZTYNA LUB JUż WYBUDOWAł PROSZę O KONTAKT.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts