ttmm 02.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam, szukam osob ktore buduja wg tego projektu. Jest kilka wariantow, ktory Waszym zdaniem jest najlepszy? Mnie bardzo sie podoba Wariant I etap I http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=320&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttmm 02.10.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 i jeszcze ten projekt mnie interesuje http://www.domek.net.pl/mur_prosty_z_garazem/mur_prosty_front.htm ktos buduje wg tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturC 18.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 M03-czy ktoś to zbudował, buduje??macie już jakieś wstępne koszty, na stronie określają koszty na 132 tyś(surowy zamknięty). możliwe to?? a może da się taniej??proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikoa 03.06.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam. Ja jeszcze nie mam nawet działki, ale co do projektu, to prawdopodobnie będzie właśnie Moje miejsce. Ze względów na maksymalne cięcie kosztów nie decyduję się na piwnicę, ani balkoniki, a ilość kominów muszę zmniejszyć do jednego, a nie trzech jak w tym projekcie. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fmj 05.06.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam, i jak tam budowa? Mi też bardzo się podoba ten domek "Moje miejsce" (M03) Muratora. Czy rozpracowaliście koszty budowy i jakie zmiany polececie. Zależy mi na tanim domku o obliczu polskiej wsi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ChatkaPuchatka 04.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich budujacych Moje Miejsce i tych marzacych o wlasnym domu. Forum odkrylam dopiero kilka dni temu i jaka szkoda, ze tak pozno! Budowa mojego MM etap II (z garazem, tarasem i poddaszem mieszkalnym) ruszyla juz dwa miesiace temu. Bardzo ucieszyly mnie zdjecia gniazdka 4 ptaszkow. Dom jest uroczy ii mam nadzieje, ze dobrze Wam sie w nim mieszka. Moje wlasne MM II buduje troche na odleglosc i budowa zarzadza moja energiczna mama, ktora nie ma dostepu do internetu. W jej imieniu postaram sie wtracic moje male co-nieco w miare postepu budowy. Poki co budowa posuwa sie do przodu mimo deszczu i codziennego babrania w glinie. Nie obywa sie bez niespodzianek. Najwieksza zmora sa wciaz rosnace koszty. Ostatnie wyliczenia: Fundamenty ok 21 tys (w tym 3 tys za sama robocizne) Bryla domu i stropy ok 70 (robocizna 17 tys) Mam juz wycene robocizny dachu (ok 11 tys). Wiezba dachowa to nastepne 11 tys. Wybralismy dachowke IBF ze wzgledu na atrakcyjna cene w porownaniu z ceramiczna, ale rowniez dlatego, ze po prostu bardzo podobala nam sie na innych okolicznych budynkach. Dziekuje wszystkim forumowiczom za dzieleniem sie doswiadczeniami z budowy. Podzielam wiele opinii, ze projekt zawiera bledy w oszacowaniu ilosci materialow. O jakze przydalaby sie na stronach Muratora lista sprostowan i korekty projektow!!! Chcialabym podzielic sie zdjeciami, ale mam tylko kilka i to z poczatkow budowy. Nie wiem jeszcze czy wyjdzie mi wklejenie fotek, ale sprobuje nastepnym razem. To na tyle na pierwszy wystep na forum. Pozdrowienia ChatkaP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaco69 17.05.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 czy ktoś budował M 03 (moje miejsce) w województwie lubuskim? interesują mnie koszty i ewentualnie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 24.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam, Właśnie zaczęliśmy z męzem załatwiać wszystkie papiery na budowę. Projekt oczywiście już wybrany "moje miejsce" ) fajowy domek. Czy już nikt nie buduje ??? czekam na posty i dyskusję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 24.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 chodzi mi oczywiście o tych którzy budują dom " moje miiejsce". Nie bardzo jeszcze kumam jak sie tu poruszać więc wybaczcie mi moi mili za drobne potknięcia, ael się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 http://forum.muratordom.pl/projekt-moje-miejsce,t62954.htm?highlight=projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
negundo66 08.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Na wiosnę prawdopodbnie rozpocznę budowę tego domu i chętnie skorzystałbym z doświadczeń tych z Was , którzy już go zbudowali (lub budują). Diękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 09.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Wątek dla tego projektu już jest. Zapraszam tutaj: http://forum.muratordom.pl/projekt-moje-miejsce,t62954.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
negundo66 09.10.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dziękuję, lecz wpisując hasło do wyszukiwarki nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafałA 02.02.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam! Czy ktoś buduje Moje miejsce w okolicach Zielonej Góry bądź w województwach: lubuskim lub dolnośląskim???? Bardzo podoba mi się ten projekt i chcielibyśmy obejrzeć ten domek (jeśli to oczywiście możliwe) lub wymienić się spostrzeżeniami na temat Mojego miejsca! Pozdrawiam!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin kubiak 22.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 witam czy ktos buduje EM03a Moje Miejsce .Przymierzam sie do tego projektu i cenna dla mnie bedzie kazda wskazowka i informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutek1983 08.11.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 My budujemy:) Jesteśmy na etapie fundamentów. Robimy wersję lustrzaną, z wiatą i garażem przylepionym do bryły budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts