gośka57 15.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Pytanie jak w temacie. Czy liczy się to od metra, czy jakoś inaczej? A ile za prąd budowlany? Dodam, że buduję w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 15.12.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Wszystko zależy od warunków.Najlepiej do ZE i Gazowni zwrócić się o wydanie warunków przyłączenia. PRĄD- zakład energetyczny ma obowiązek w ciągu 2 lat wykonać przyłącze za zryczłtowaną opłatę zależną od ilości kW u mnie około 140 zł za kilowat. Mój sąsiad za prąd budowlany zapłacił 3300. Nie mógł czekać tych 2 lat i musiał postawić 1 słup. A ja od niego pożyczam. GAZOWNIACena zależy od tego czy jest to rozbudowa sieci czy tylko wykonanie przyłącza.Do ogrodzenia oddzielnie, dalej do domu dodatkowe: projekty, opłaty, uzgodnienia. Zwłaszcza gaz jest czasochłonny. Więc to zleciłem. Przekażę kontakt. PozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 15.12.2005 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Bogdan, dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts