truffe 24.12.2005 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 kolejny mit ("znawcy" wiedzą) NOWOCZENE WNĘTRZA I DOMY POTRZEBUJĄ DUŻEJ PRZESTRZENI taaaak, zwłaszcza w Japonii YEARBOOK2005 JAPANESE ARCHITECTURAL SCENE IN 2005 ---------->next-----------> http://www.japan-architect.co.jp/english/2maga/ja/ja_frame.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 kolejny mit ("znawcy" wiedzą) NOWOCZENE WNĘTRZA I DOMY POTRZEBUJĄ DUŻEJ PRZESTRZENI taaaak, zwłaszcza w Japonii Jezeli stawiasz jakas teze , chocby w takim dziwacznym stylu , to ja udowodnij , rozwin zagadnienie . No bo jak polemizowac z linkiem do jakiejs strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Jak mozna cos polecac jak sie nie wiem co jest w srodku , Mimi nie wystarczy lazic po stronach i czytac opis ksiazki, bo czasami mozna sie sporo naciac kupujac ja i otwierajac. W tedy sie zwraca taka ksiazke. Tutaj jest to rozwiazane inaczej zamawiasz , ogladasz , nie podoba sie odsylasz w terminie 2 tygodni.Wymog prawa federalnego zabespieczajacego kupujacego . Kup to pogadamy , jeszcze jedno ta ksiazka jest w roznych wersjach , kazde wznowienie jest troche inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Kup to pogadamy , jeszcze jedno ta ksiazka jest w roznych wersjach , kazde wznowienie jest troche inne. Z tym kupowaniem to ja bym nie przesadzal . No bo ile wynosi zasilek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 kolejny mit ("znawcy" wiedzą) NOWOCZENE WNĘTRZA I DOMY POTRZEBUJĄ DUŻEJ PRZESTRZENI taaaak, zwłaszcza w Japonii YEARBOOK2005 JAPANESE ARCHITECTURAL SCENE IN 2005 ---------->next-----------> http://www.japan-architect.co.jp/english/2maga/ja/ja_frame.html Piszesz glupoty Mimi, W Japoni miejsce sa bardzo limitowane tak bynajmniej jest to opisane w moje "hot" encyklopedi i tak w stosunku do srednie jaka tam maja trend jest taki sam jak na swiecie. Czyli sa to duze przestrzenie w porownaniu do tradycyjnego budownictwa. Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje. Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Napisze wiecej nawet na temat tego architekta. Ostatnio wykonanym projektem byla praca dla rodziny 3 osobowej(1 dziecko). Przepychem jest to , ze zaprojektowal to wykonujac 3 sypialnie , jedna dla kazdej osoby. Wszystko nawiazuje do tradycji japonskiej i jest otwarte na dziedziniec . Przejrzalem wiekszosc prac japoncow w tej chwili i zadziwiajece jest dla mnie ze bazuje to na ich zewnetrznej tradycyjnej bryle domow. Wyglada to tak jakby mieli to w spadku kulturowym . - to dopisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 zal mi Cię już house...musze skończyć , naprawdę Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje. Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto house... to jest biurowiec Fukushima Ecoms Pavilion a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi wesołych świąt housik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 zal mi Cię już house...musze skończyć , naprawdę Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje. Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto house... to jest biurowiec Fukushima Ecoms Pavilion a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi wesołych świąt housik... Zaraz to wkleje + cos ekstra. Mam 12 jego prac wszystko to rezydencje, a ta mi sie podoba bo ma ten ladny stromy dach. Nie wiedzialem, ze to sa biurowce. http://img352.imageshack.us/img352/6199/japonszczyzna7lm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie Widzisz przeciez , ze House stara sie trzymac tematu . Nie wyglupiaj sie wiec . A co do meza , to jak umiem liczyc , to musi miec nie wiecej ni 15 lat , jezeli oczywiscie trzymac sie twoich slow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Zaznaczam ze smakolyk robili przy mnie. Rdzenni japonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ladne jedzenie . Jak to od Japonczyka . Mam kolege , ktory objada sie sushi tak , jak inni schabowym+ziemniaczki .Niby nic w tym zlego , ale zdarzylo sie , ze bylem u niego kilka dni z rzedu i za kazdym razem sushi . No a gdzie schabowy - chcialoby sie krzyknac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ten schabowy to tak posmakowal, jak dobra dyskusja oparta na konkretach. Prawda , ze milo sie dyskutuje na temat nowoczesnej architektury. PS. no to ladnie dziecko przez cala noc przy kompie z mama. Grunt , ze mu sie podobam jako chomik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Po tym co widzialem do tej pory na forum w jej wykonaniu - zadne jej dzialanie mnie nie zszokuje . Ona ukrywa sie za zdjeciami z netu udajac fachowca od wnetrz . Dziwie sie Tobie , ze chcialo ci sie prowadzic z nia merytoryczna rozmowe . A Twoje ksiazki dzialaja na nia jak plachta na byka . A powinno byc inaczej , bo przeciez ksiazki to wiedza , a ich braku nie da sie trzepotaniem rzes ukryc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house.. to maleństwo na twojej fotce to jest bez watpienia "REZYDENCJA NA DUŻEJ PRZESTRZENI" p.s. w święta jedzenie z plastiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house.. to maleństwo na twojej fotce to jest bez watpienia "REZYDENCJA NA DUŻEJ PRZESTRZENI" p.s. w święta jedzenie z plastiku Jak widac w sklad zabudowy wchodza 4 budynki plus dzialka. Czwarty to ten z ktorego wnetrza jest ujecie na budynek ze stromym dachem(przez przesowne drzwi widac tylko 2 filary) . Postaram sie zamiesci to pozniej bo sushi zawijane w avocado troche zaslania. Poczytaj jakiej wielkosci maja dzialki w Japoni to ci oczy wyjda, ta jest ogromna. Nie wspomne o Tokyo. Nie jadalem sushi zawijanego w papier , do tego sluza specjalne pojemniki jak widac. PS.Wlasnie skonczylem robic z zonka karpia w galarecie, pozatym moge ciebie uraczyc potrawami z ryby u nas jest 8 gatunkow (tradyjca wloska, lubie i to bardzo.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 24.12.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Takimi wypowiedziami zanizasz poziom tego watku . Mialem nadzieje na merytoryczna dyskusje . Widac jednak , ze nie ma sensu traktowac cie powaznie . czy ktoś znajdzie choc jedną MERYTORYCZNĄ wypowiedż luca w tym wątku na temat nowoczesnych wnętrz???? bo non stop jest o innych i o odsiadce.... nie wiem kto to jest truffle i mało mnie to obchodzi, mało mnie obchodzi kim jest wareczka, mało mnie obchodzi kim jest luc (oprócz tego że zabawne że ktoś kto nie widział o USA tyle mówi o tym kraju, a z tego co mi wiadomo wiedza z wyszukiwarki to za mało)... ten wątek miał byc chyba tematem do pokazania zdjęc i dyskusji o nich.... ale chyba nie do wszystkich to dotarło house to smutne że macie tylko 8 gatunków ryb na stole.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 wareczka nie wiem kto to jest truffle i mało mnie to obchodzi, mało mnie obchodzi kim jest wareczka, mało mnie obchodzi kim jest luc ahahhahaha, to dokładnie tak jak mnie i tak samo mało mnie obchodzą te "merytoryczne" rozważania pisałam przecież, że to tylko i wyłącznie z okazji świąt - kilkadziesiąt fajnych, wybranych dla Was fotek, prawie bez komentarzy, bo ludziska przecież mają swój gust i swój rozum, by sobie wybrac coś z tego, albo wyrzucić temat z zasięgu zainteresowania. na więcej nie mam ani czasu, ani chęci. to tyle, bo mąż wnosi właśnie choinkę i zachaczył o lampę, karp mi isę dopieka, Julcia się martwi, że nie mamy jeszcze "zapłatka", a jeszcze sos do pstrąga i kutię dosłodzić miodem i prezenty przekazać "Mikołajowi" i odstrzelic się świątecznie itd. itp. święta, święta, święta...trufle, michałki, mieszanka krakowska...mniam miłości już życzyłam...to jeszcze pokoju i zdrowia truffe http://foto.onet.pl/upload/27/17/_562890_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 zal mi Cię już house...musze skończyć , naprawdę ...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi mimi, twoja delikatna iście kobieca subtelność jest nie do pobicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 nie wiem kto to jest truffle i mało mnie to obchodzi, mało mnie obchodzi kim jest wareczka, mało mnie obchodzi kim jest luc skoro tak NIC cie nie obchodzi, to co tu jeszcze robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 24.12.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 zal mi Cię już house...musze skończyć , naprawdę ...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi mimi, twoja delikatna iście kobieca subtelność jest nie do pobicia ewunia za to wiem co Ty robisz... ciągle jak luc i jeszcze pare innych mających proble z ciągłym natręctwem, oceniasz innych, piszesz o innych, zamiast na temat..... niektórzy naprawdę wciąż czekaja na tekst luca na temat nowoczesnych wnętrz.... a nie setny jego post na kogoś, o kimś, przeciwko komuś.... mówiąc wprost na temat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts