rrmi 24.12.2005 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 tak raz dwa, bo masaż uwielbiam, szkoda mi czasu, sorki za szczerość Prosze mnie wysmiac tymi moimi zartami, czekam. tylko naiwni wierza , ze sie doczekaja Sa rozne poziomy wiedzy , ta niezrozumiana I ta z praktyki .Ty posiadasz ta praktyczna i dyskusji sie nie boisz . Osoba , ktora Cie wywolala .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 aha rrmi co do wanny, to trochę za waska, 90x190. następna będzie Kaldewei, setka..nie mylić z żytnią p.s schlebiasz sobie rrmi bardzo jesli Ci się wydaje, ze jesteś w pierwszej kolejności u mnie tego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 aha rrmi co do wanny, to trochę za waska, 90x190. następna będzie Kaldewei, setka..nie mylić z żytnią taaa ciesze sie i zycze spelnienia marzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 tak raz dwa, bo masaż uwielbiam, szkoda mi czasu, sorki za szczerość ahhahahahhaha, i erka isę pojawiła hehehhehehehehehheheheh zaraz opluję monitor sałatką, heheheheheheh ratuunku jakmi się zatkają głośniki, to na Cibie house.. jakby co ale do rzeczy, hahahhahahah dwa cytaty, w całosci Mimi, ja opieram sie na tym co widze , czytam i pracuje w bezposrednim sasiedztwie tego co tu wklejasz. Niestety ale nie wklejam okladek ksiazek z internetu ja ich mam cale sterty, jak to tobie kiedys opisywalem. Chcesz powaznej dyskusji , to dawaj. Mozemy rowniez porozmawiac o artykulach zawartych w prasie. PS.Mam nawet kilka o Billu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 ahahhahahhahaha chłopaki czekacie widzę, a ja przyznam szczerze zapomniałam prawie ..nie ma to jak masaż plecków po kilku godzinach gotowania tak raz dwa, bo masaż uwielbiam, szkoda mi czasu, sorki za szczerość ahhahahahhaha, i erka isę pojawiła hehehhehehehehehheheheh zaraz opluję monitor sałatką, heheheheheheh ratuunku jakmi się zatkają głośniki, to na Cibie house.. jakby co ale do rzeczy, hahahhahahah dwa cytaty, w całosci aha rrmi co do wanny, to trochę za waska, 90x190. następna będzie Kaldewei, setka..nie mylić z żytnią p.s schlebiasz sobie rrmi bardzo jesli Ci się wydaje, ze jesteś w pierwszej kolejności u mnie tego wieczoru ciekawe, wywalą to, czy zostawią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Co przedstawia zdjecie ?http://w3c.guideweb.com/provence/produits/gifprod/truffe.jpg A kto je wysmial jakis czas temu , ze to bobki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 p.s schlebiasz sobie rrmi bardzo jesli Ci się wydaje, ze jesteś w pierwszej kolejności u mnie tego wieczoru wiem , ze wolisz chlopcow nie dziwie sie tacy fajni jak House i Luc , wysoko mierzysz pociesze cie marzenia sie czasem spelniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 pociesze cie marzenia sie czasem spelniaja co z marzeń, jak we wannie się wszyscy razem nie zmieszczą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 pociesze cie marzenia sie czasem spelniaja co z marzeń, jak we wannie się wszyscy razem nie zmieszczą? a ilu we wannie obstawiasz ? ja dwoch wymarzonych wywala i pobanuja ale my jak zly sen wracamy i bedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 p.s schlebiasz sobie rrmi bardzo jesli Ci się wydaje, ze jesteś w pierwszej kolejności u mnie tego wieczoru wiem , ze wolisz chlopcow nie dziwie sie tacy fajni jak House i Luc , wysoko mierzysz pociesze cie marzenia sie czasem spelniaja Rrmi, ja tam na kobiety jestem pies. Mimi, umile Tobie czas po tym ciezkim rozwodzie, naprade jestem rozrywkowy. Wiem , ze przechodzisz to ciezko, umowmy sie w Polsce bede znow po "nowym roku". Naprawde jestem rozrywkowy. PS.tu mozemy porozmawiac o tym to nas dzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house czy do rozrywki uzywasz tradycyjnych juz granatow czy restauracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house czy do rozrywki uzywasz tradycyjnych juz granatow czy restauracji? Sklonny jestem zabrac moja ulubienice do najlepszej restauracji, ba powiem wiecej niech bedzie o nowoczesnym wystroju. Nawet do Pragi. Maja tam takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house czy do rozrywki uzywasz tradycyjnych juz granatow czy restauracji? Sklonny jestem zabrac moja ulubienice do najlepszej restauracji, ba powiem wiecej niech bedzie o nowoczesnym wystroju. Nawet do Pragi. Maja tam takie. Swiatowiec z Ciebie Moze i ja sie wprosze , da rade? na swatke , co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 A moze zrobmy wspolnie cos milego .Zaprosmy ja tutaj .House moglby po nia pojechac na JFK . Ja filmowalbym scene zza filara .Nie jestem tylko w stanie przewidziec rozwoju sytuacji . Acha . Mam jednego znajomego na lotnisku , jakby jej nie chcieli wpuscic z tekturowa walizka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 house czy do rozrywki uzywasz tradycyjnych juz granatow czy restauracji? Sklonny jestem zabrac moja ulubienice do najlepszej restauracji, ba powiem wiecej niech bedzie o nowoczesnym wystroju. Nawet do Pragi. Maja tam takie. Swiatowiec z Ciebie Moze i ja sie wprosze , da rade? na swatke , co? Droczenie na forum nie jest przeszkoda w spotkaniu sie. Mimi to nawet raz zapraszalem do siebie , aby stwierdzila na wlasne oczy jaki jestem , lecz odmowila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Droczenie na forum nie jest przeszkoda w spotkaniu sie. Mimi to nawet raz zapraszalem do siebie , aby stwierdzila na wlasne oczy jaki jestem , lecz odmowila. Slusznie prawisz , jak zwykle . Moze tym razem cos wyjdzie z tego zaproszenia . Trzymam kciuki . Marzenia sie czasem spelniaja. Najlepiej umowcie sie na rogu 42st i 5 ave To dobre miejsce , ale Times Sq w sumie rownie dobry Byloby to takie nowoczesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 ahahhahahahhahahahahhaha, naprawdę oplułam monitor o kim Ty mówisz house ??? bo chyba nie o m nie ??? czyżbym coś przeoczyła w swoim życiu prywatnym? cholera, może jutro zamiast opłatka dostanę pozew rozwodowy na tacy tak to już jest, że zainteroesowany dowiaduje się na końcu a czego się jeszcze dowiem od was ?? mam może jakieś dziecko na boku ?? zawsze chciałąm mieć piątkę, a przynajmniej trójkę, to nawet się nie pogniewam a tak poaz tym, to dlaczego zewzliście z tematu mojego wykształcenia i stanu mojego konta czxyżby za moją poradą na maila Luc sprawdził annały Akademii Ekonomicznej w Poznaniu? Podałam mu dokładnie rocznik, a studentów z wyróżnieniem była garstka, jak zawsze jesteście tak beznadziejni, że aż śmieszni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 a tak poaz tym, to dlaczego zewzliście z tematu mojego wykształcenia i stanu mojego konta czxyżby za moją poradą na maila Luc sprawdził annały Akademii Ekonomicznej w Poznaniu? Podałam mu dokładnie rocznik, a studentów z wyróżnieniem była garstka, jak zawsze jesteście tak beznadziejni, że aż śmieszni Przykro mi mimi , ale nie potwierdzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 czxyżby za moją poradą na maila Luc ... jesteście tak beznadziejni, że aż śmieszni to pisujecie do siebie z Luckiem? Chcesz o tym porozmawiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 a teraz do rzeczy, bo szkoda mi na was czasu . mój post z 1. kwietnia 2005, wątek "nowoczesne domy - inspiracje" autor - mimilapin Wysłany : Pią, 1 Kwiecień 2005 16:12 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Wracając do literatury źródłowej,polecam szczególnie serię The New American House. Zdaję sobie sprawę z tego,że zdjęcia i adresy wklejane są w naszym wątku w sposób nieuporządkowany. Nie było to jednak moją aspiracją - to żywe forum . Jeśli ktoś chciałby usystematyzować swoją wiedzę na ten temat,poznać najlepszych dzisiejszych architektów i zobaczyć studia ich prac - gorąco polecam powyższe wydawnictwo.Pozwolę sobie zacytować z pierwszej części "....source of inspiration for all architets and desingers working in residential design today". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts