Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWOCZESNE DOMY I WNĘTRZA

neuendorf

Recommended Posts

Gość plaza123
ahahhahahahhahahahahhaha, naprawdę oplułam monitor :lol: :lol: :lol:

o kim Ty mówisz house ??? bo chyba nie o m nie ??? :o :lol: :lol: :lol:

czyżbym coś przeoczyła w swoim życiu prywatnym? :o :lol:

cholera, może jutro zamiast opłatka dostanę pozew rozwodowy na tacy :o :lol: tak to już jest, że zainteroesowany dowiaduje się na końcu :lol: :lol:

a czego się jeszcze dowiem od was ?? mam może jakieś dziecko na boku ?? :wink: :lol: zawsze chciałąm mieć piątkę, a przynajmniej trójkę, to nawet się nie pogniewam :lol:

a tak poaz tym, to dlaczego zewzliście z tematu mojego wykształcenia i stanu mojego konta :wink: :lol: czxyżby za moją poradą na maila Luc sprawdził annały Akademii Ekonomicznej w Poznaniu? :wink: :lol: :lol: Podałam mu dokładnie rocznik, a studentów z wyróżnieniem była garstka, jak zawsze :wink: :lol: :lol:

jesteście tak beznadziejni, że aż śmieszni :lol: :lol: :lol:

Mimi, dyplom nie jest mi niczym obcym mam swoj, moge sie nawet pochwalic ze dawno temu zostal uznany w usa. :p

Pieniadze , udowonie tobie ,ze nie jestem sknera. :p

Co do reszty takie sluchy po Gorzowie chodza i to od dawna .Sorry , nie jestem wscipski tylko powtarzam. :p

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a teraz do rzeczy, bo szkoda mi na was czasu :lol: :lol: .

mój post z 1. kwietnia 2005, wątek

"nowoczesne domy - inspiracje"

autor - mimilapin

Wysłany : Pią, 1 Kwiecień 2005 16:12 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

Wracając do literatury źródłowej,polecam szczególnie serię The New American House.

Zdaję sobie sprawę z tego,że zdjęcia i adresy wklejane są w naszym wątku w sposób nieuporządkowany.

Nie było to jednak moją aspiracją - to żywe forum .

Jeśli ktoś chciałby usystematyzować swoją wiedzę na ten temat,poznać najlepszych dzisiejszych architektów i zobaczyć studia ich prac - gorąco polecam powyższe wydawnictwo.Pozwolę sobie zacytować z pierwszej części "....source of inspiration for all architets and desingers working in residential design today".

Nie wiem jak reszta Towarzystwa , ale ja nie rozumiem , co tym wpisem chcesz potwierdzic ?

Gość plaza123
a teraz do rzeczy, bo szkoda mi na was czasu :lol: :lol: .

mój post z 1. kwietnia 2005, wątek

"nowoczesne domy - inspiracje"

autor - mimilapin

Wysłany : Pią, 1 Kwiecień 2005 16:12 Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

Wracając do literatury źródłowej,polecam szczególnie serię The New American House.

Zdaję sobie sprawę z tego,że zdjęcia i adresy wklejane są w naszym wątku w sposób nieuporządkowany.

Nie było to jednak moją aspiracją - to żywe forum .

Jeśli ktoś chciałby usystematyzować swoją wiedzę na ten temat,poznać najlepszych dzisiejszych architektów i zobaczyć studia ich prac - gorąco polecam powyższe wydawnictwo.Pozwolę sobie zacytować z pierwszej części "....source of inspiration for all architets and desingers working in residential design today".

Tak szczegolowo to o ktora stone tej publikacji dokladnie chodzi? :p

Moim ulubiencem jest "Moore Ruble Yudell" - zapomnialem tego dopisac.

a teraz post dzisiejszy, autor house..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A oto ksiazeczna na podstawie ktorej wyrobilem sobie zdanie na temat tego zagadnienia.

http://img348.imageshack.us/img348/4480/mojapozycjanumer2689ak.jpg

Zreszta podpieralem sie rowniez moimi spostrzezeniami na codzien, w tamtej dyskusji.

Polecam dla zainteresowanych tym rodzajem budownictwa.

PS. duza zdjec tam zawartych nie znajdziemy w internecie z powodu braku zgody na ich publikacje , wylacznosc ksiazki.

Gość plaza123
a teraz post dzisiejszy, autor house..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A oto ksiazeczna na podstawie ktorej wyrobilem sobie zdanie na temat tego zagadnienia.

http://img348.imageshack.us/img348/4480/mojapozycjanumer2689ak.jpg

Zreszta podpieralem sie rowniez moimi spostrzezeniami na codzien, w tamtej dyskusji.

Polecam dla zainteresowanych tym rodzajem budownictwa.

PS. duza zdjec tam zawartych nie znajdziemy w internecie z powodu braku zgody na ich publikacje , wylacznosc ksiazki.

Podalem mojego ulubienca , jak ustosunkujesz sie do tego. :p

Dlaczego ten dom, poniewaz dobija minimalizm i wbija go w ziemie. :p

Co mi sie podoba w tym domu, to to ze zostal stworzony dla malzenstwa z dziecmi i to widac golym okiem.

To oczywiste , ze ludzie powini zyc razem , jako rodzina .

Wspierac sie wzajemnie w ciezkich chwilach i kapac razem w wannie w momentach swawoli .

Jak to szlo : w zdrowiu i chorobie , na dobre i na zle ...

Co mi sie podoba w tym domu, to to ze zostal stworzony dla malzenstwa z dziecmi i to widac golym okiem.

To oczywiste , ze ludzie powini zyc razem , jako rodzina .

Wspierac sie wzajemnie w ciezkich chwilach i kapac razem w wannie w momentach swawoli .

Jak to szlo : w zdrowiu i chorobie , na dobre i na zle ...

i to bez znaczenia w jakim wnetrzu zyja

czy w nowoczensnym czy w rustykalnym

Jakie to budujace , ze przed swietami dochodzimy do takich wnioskow.

To madre , co piszesz Luc

Gość plaza123

Ciekawa sprawa jest to , ze gdzie widac golym okiem iz dom jest uzytkowany przez jedna osobe , lub "parke " nie wspomina sie o takich szczegulach w opisie. :p

Oczywicie miejsca sypialni dzieciecych zajmuja garderoby , lub kuchnie ktore stanowia pusta otwarta przestrzen. :p

Ladne , lecz do przebudowy po nabyciu to przez normalna rodzine. :p

Ladne , lecz do przebudowy po nabyciu to przez normalna rodzine. :p

Ladne , owszem .Gdybym miala znajomych z takim domem to lubilabym pobywac .Ale do mieszkania , do zycia raczej nie .Zgadzam sie kolezanka ,to dla mnie kliniczne .

Zreszta moj maz zostawia wszedzie swoje rzeczy , a w takim wnetrzu nie wypada nawet . 8) :roll:

Sprzataczki nie wpuszcze , bo jeszcze zdjec narobi i na net wsadzi :lol:

Rozwodu nie chce , wiec pozostane przy przytulnym wnetrzu .

To nowoczesne rzeczywiscie dobre dla samotnych

poczytaj sobie house..to nic nie kosztuje, a przestaniesz się może wreszcie kompromitować, z kolegą Luc , ktory zna amerykę z amerykańskich tasiemców w polskiej TV i koleżanką rrmi, którą zawiść tak zaślepia, że straciła poczucie własnego życia :-? :

I nawet o świętach chyba zapomniała, koczując przy komputerze :( że nie wspomnę o Ewuni .

Ewunia, czy Ty sobie alarm nastwiasz w komputerze, kiedy ja się pojawię ? :wink: bez odbioru

http://www.aia.org/release_120805_firm

poczytaj sobie house..to nic nie kosztuje, a przestaniesz się może wreszcie kompromitować, z kolegą Luc , ktory zna amerykę z amerykańskich tasiemców w polskiej TV i koleżanką rrmi, którą zawiść tak zaślepia, że straciła poczucie własnego życia :-? :

I nawet o świętach chyba zapomniała, koczując przy komputerze :( że nie wpsomnę o Ewuni :-?

[list=]http://www.aia.org/release_120805_firm

Ale co znowu z ta Ewunia ? Przeciez ona prawie wogole sie nie odzywa .

Gość plaza123

Wiadoma ,ze jago gatunek ludzki lubimy sie bawic. :p

Takie puste wnetrza i brak czegokolwiek dla zaspokojenia licznej grupy gosci jest rozwiazywane przez "rental party service".

Po zakonczeniu imprezy wszystko zabieraja zostawiajac rachunek na kilka $K.

Gospodarz zostaje ze swoim jednym krzeselkiem w kuchni lub dwoma. 8) :lol:

I nawet o świętach chyba zapomniała, koczując przy komputerze :( że nie wpsomnę o Ewuni :-?

[list=]http://www.aia.org/release_120805_firm

widzisz ja kiedy gotuje to nie musze stac jak to mowisz nad garami kilka godzin,

po pierwsze maz mi pomaga , po drugie wklada sie do garnka lub piekarnika i samo sie gotuje , wiec nie stoje nad garami

:D

a ty w tym czasie co mowilas , ze gotujesz to na swiatowcu usilowalas zablysnac :lol: :lol:

zrob chociaz pierogow , daj poczuc dzieciakom , ze matke maja

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...