Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWOCZESNE DOMY I WNĘTRZA

neuendorf

Recommended Posts

Wiadoma ,ze jago gatunek ludzki lubimy sie bawic. :p

Takie puste wnetrza i brak czegokolwiek dla zaspokojenia licznej grupy gosci jest rozwiazywane przez "rental party service".

Po zakonczeniu imprezy wszystko zabieraja zostawiajac rachunek na kilka $K.

Gospodarz zostaje ze swoim jednym krzeselkiem w kuchni lub dwoma. 8) :lol:

i jak praktycznie , nic sie nie niszczy

z tym alarmem to strzelilas w 10

jest taki fajny program powiadamiajacy , kolezanka z forum polecala

swietny jest

chcesz?

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaza123
poczytaj sobie house..to nic nie kosztuje, a przestaniesz się może wreszcie kompromitować, z kolegą Luc , ktory zna amerykę z amerykańskich tasiemców w polskiej TV i koleżanką rrmi, którą zawiść tak zaślepia, że straciła poczucie własnego życia :-? :

I nawet o świętach chyba zapomniała, koczując przy komputerze :( że nie wspomnę o Ewuni .

Ewunia, czy Ty sobie alarm nastwiasz w komputerze, kiedy ja się pojawię ? :wink: bez odbioru

http://www.aia.org/release_120805_firm

Chcesz dyskutowac najpierw o ksiazce , a teraz karzesz mi czytac AIE. :p

Czy chces abysmy omawiali zawarte tam relacje z ich dzialalnosci. :p

To to samo co czytanie strony polskiej izby architektow. :lol:

Gospodarz zostaje ze swoim jednym krzeselkiem w kuchni lub dwoma. 8) :lol:

A czasami zostaje u niego na noc jego przyjaciel . I jak wtedy siedza na tym jednym krzesle ? No chyba nie na kolanach .

jak na noc zostaje to leza

chyba

w nowoczesnym lozku :roll:

ale to raczej z kolezanka , nie z kolega :o

Gość plaza123
Ruble Yudell

http://archinect.com/news/article.php?id=29791_0_24_0_C

a przy okazji poczytajcie troszkę o wielkim architekcie James Ingo Fredd - zmarł właśnie.

Stworzył m.in. najbardziej znane muzeum upamiętniające martyrologię Żydów.

Mimi, ale mnie nie obchodzi muzeum holokaustu w Washington D.C.

Ja pisalem o tym co jest w ksiazce. :p

Widzisz prawo obliguje w stanach architektow do nie publikowania wykonanych prac bez zgody inwestora. :p

No i co piszesz o ksiazce , wymieniasz teraz denata a nawet nie wiesz o czym pisze.

A przeciez jest to dzielo tego architekta wlasnie z tej ksziazki na ktora sie powolujesz. :p

mimi

A teraz merytoryczni : nie posiadasz jednak literatury fachowej w przeciwienstwie do Housa . I zasuwasz wiedza z wyszukiwarki .

ja znam jednego co to daje z glowy takie rzeczy

To nasz najlepszy doradca na Forum 2112 Wojtek

ten skubaniec wie wszystko :D

czy nowoczesne czy starodawne 8)

Gość plaza123
Ruble Yudel - stronka firmowa - wiele zdjęć jest od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna we watku moim i

roberta skitka - architekta :wink:

http://www.mryarchitects.com

Widzisz , tak jak pisalem w tym innym watku , to co jest dla tych ktorych wymienialem jest dla nich , nawet wielkie slawy wykonuja to tak aby jesli jest to 1 osoba lub parka dogodzic im w ich potrzebach.

Natomiast jesli jest to rodzina ma to inny wyglad, inne potrzeby.

Jest to oczywiste i nie zmieni to wklejanie zdjec nawet pomijajac opis dla kogo to jest projektowane. :p

No, ale coz, ja musze sie doksztalcac bo ty nie rozumiesz normalnych podstaw wynikacjacych z tego problemu. :p

Nie ma co sie obrazac , kazdemu nalezy sie jego katek miejsca nawet tym "kochajacym inaczej".Nikt tutaj nie zarzuca im ze sa podludzmi , tylko pisze ze maj inne potrzeby we wlasnym domu jak przecietna rodzina. :p

To widac nawet w projektach znanych autorow. :p

A DLA TYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ , TAK JAK MNIE, SIĘGAĆ DO ŹRÓDEŁ, A CHCĄ PRZEJRZEĆ OGÓLNE INFORMACJE (W TYM RZUTY ) O NOWOCZESNYCH AMERYKAŃSKICH DOMACH

JESZCZE RAZ

THE NEW AMERICAN HOUSES - zaledwie 35 $

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.amazon.com/gp/product/0823031926/ref=pd_ser_asin_3/102-2414395-6501740?s=books&v=glance&n=283155

Gość plaza123
A DLA TYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ , TAK JAK MNIE, SIĘGAĆ DO ŹRÓDEŁ, A CHCĄ PRZEJRZEĆ OGÓLNE INFORMACJE (W TYM RZUTY ) O NOWOCZESNYCH AMERYKAŃSKICH DOMACH

JESZCZE RAZ

THE NEW AMERICAN HOUSES - zaledwie 35 $

:wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.amazon.com/gp/product/0823031926/ref=pd_ser_asin_3/102-2414395-6501740?s=books&v=glance&n=283155

Ta ksiazka nie zawie :o ra rzadnych rzutow , mam to tobie przeskanowac. :o :o !!!

Pomijajac 3 projekty na 30. :p

Nie ma co sie obrazac , kazdemu nalezy sie jego katek miejsca nawet tym "kochajacym inaczej".Nikt tutaj nie zarzuca im ze sa podludzmi , tylko pisze ze maj inne potrzeby we wlasnym domu jak przecietna rodzina. :p

To widac nawet w projektach znanych autorow. :p

Alez oczywiscie . Ja jestem tolerancyjny do tego stopnia , ze przechadzajac sie jakies 2 lata temu 42 , trafilem przypadkowa na mala homo - paradke . Nic co tam sie dzialo , nie bylo dla mnie obsceniczne .

Nawet pokazywalem zonie takiego jednego kurdupla , ktory z racji niewiekiego wzrostu , stanal na wiaderku i zalotnie krecil kuperkiem .

Jego przyjaciele zachecali przechodniow do poklepania go . A jeden gosciu rozsznurowal mu rzemyki od spodenek .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...