rrmi 24.12.2005 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Wiadoma ,ze jago gatunek ludzki lubimy sie bawic. Takie puste wnetrza i brak czegokolwiek dla zaspokojenia licznej grupy gosci jest rozwiazywane przez "rental party service". Po zakonczeniu imprezy wszystko zabieraja zostawiajac rachunek na kilka $K. Gospodarz zostaje ze swoim jednym krzeselkiem w kuchni lub dwoma. i jak praktycznie , nic sie nie niszczy z tym alarmem to strzelilas w 10 jest taki fajny program powiadamiajacy , kolezanka z forum polecala swietny jest chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ewunia, czy Ty sobie alarm nastwiasz w komputerze, kiedy ja się pojawię ? bez odbioru nie muszę sam wyje na twój widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 poczytaj sobie house..to nic nie kosztuje, a przestaniesz się może wreszcie kompromitować, z kolegą Luc , ktory zna amerykę z amerykańskich tasiemców w polskiej TV i koleżanką rrmi, którą zawiść tak zaślepia, że straciła poczucie własnego życia : I nawet o świętach chyba zapomniała, koczując przy komputerze że nie wspomnę o Ewuni . Ewunia, czy Ty sobie alarm nastwiasz w komputerze, kiedy ja się pojawię ? bez odbioru http://www.aia.org/release_120805_firm Chcesz dyskutowac najpierw o ksiazce , a teraz karzesz mi czytac AIE. Czy chces abysmy omawiali zawarte tam relacje z ich dzialalnosci. To to samo co czytanie strony polskiej izby architektow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Gospodarz zostaje ze swoim jednym krzeselkiem w kuchni lub dwoma. A czasami zostaje u niego na noc jego przyjaciel . I jak wtedy siedza na tym jednym krzesle ? No chyba nie na kolanach . jak na noc zostaje to leza chyba w nowoczesnym lozku ale to raczej z kolezanka , nie z kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ruble Yudell http://archinect.com/news/article.php?id=29791_0_24_0_C a przy okazji poczytajcie troszkę o wielkim architekcie James Ingo Fredd - zmarł właśnie.Stworzył m.in. najbardziej znane muzeum upamiętniające martyrologię Żydów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 mimiA teraz merytoryczni : nie posiadasz jednak literatury fachowej w przeciwienstwie do Housa . I zasuwasz wiedza z wyszukiwarki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ruble Yudell http://archinect.com/news/article.php?id=29791_0_24_0_C a przy okazji poczytajcie troszkę o wielkim architekcie James Ingo Fredd - zmarł właśnie. Stworzył m.in. najbardziej znane muzeum upamiętniające martyrologię Żydów. Mimi, ale mnie nie obchodzi muzeum holokaustu w Washington D.C. Ja pisalem o tym co jest w ksiazce. Widzisz prawo obliguje w stanach architektow do nie publikowania wykonanych prac bez zgody inwestora. No i co piszesz o ksiazce , wymieniasz teraz denata a nawet nie wiesz o czym pisze. A przeciez jest to dzielo tego architekta wlasnie z tej ksziazki na ktora sie powolujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ruble Yudel - stronka firmowa - wiele zdjęć jest od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna we watku moim i roberta skitka - architekta aha, bo Luc nie trafi: works -------> houses http://www.mryarchitects.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 mimi A teraz merytoryczni : nie posiadasz jednak literatury fachowej w przeciwienstwie do Housa . I zasuwasz wiedza z wyszukiwarki . ja znam jednego co to daje z glowy takie rzeczy To nasz najlepszy doradca na Forum 2112 Wojtek ten skubaniec wie wszystko czy nowoczesne czy starodawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 ... we watku moim i roberta skitka - architekta [/b] Nie no . Ty jednak jestes the best . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Mimi, ale mnie nie obchodzi muzeum holokaustu w Washington D.C. Ja pisalem o tym co jest w ksiazce. chodzi o to , ze na swiatowcu ten temat maja teraz na we watku Top musi Cie obchodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 zdjęcia rezydencji Moore Ruble Yudel , NOWOCZESNE WNĘTRZA http://www.arcspace.com/camera/Zwarts/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.12.2005 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 mimi, zdradź tajemnicę, dlaczego znowu ciągle zmieniasz nicki?nadal cię scigają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ruble Yudel - stronka firmowa - wiele zdjęć jest od daaaaaaaaaaaaaaaaaaawna we watku moim i roberta skitka - architekta http://www.mryarchitects.com Widzisz , tak jak pisalem w tym innym watku , to co jest dla tych ktorych wymienialem jest dla nich , nawet wielkie slawy wykonuja to tak aby jesli jest to 1 osoba lub parka dogodzic im w ich potrzebach. Natomiast jesli jest to rodzina ma to inny wyglad, inne potrzeby. Jest to oczywiste i nie zmieni to wklejanie zdjec nawet pomijajac opis dla kogo to jest projektowane. No, ale coz, ja musze sie doksztalcac bo ty nie rozumiesz normalnych podstaw wynikacjacych z tego problemu. Nie ma co sie obrazac , kazdemu nalezy sie jego katek miejsca nawet tym "kochajacym inaczej".Nikt tutaj nie zarzuca im ze sa podludzmi , tylko pisze ze maj inne potrzeby we wlasnym domu jak przecietna rodzina. To widac nawet w projektach znanych autorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 mimizaraz bedzie nowa stronka , przygotuj jakis kwiatek ,moze byc wareczka , w sumie siedzial 10 lat w nowoczesnym wnetrzubylby jak znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truffe 24.12.2005 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 A DLA TYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ , TAK JAK MNIE, SIĘGAĆ DO ŹRÓDEŁ, A CHCĄ PRZEJRZEĆ OGÓLNE INFORMACJE (W TYM RZUTY ) O NOWOCZESNYCH AMERYKAŃSKICH DOMACH JESZCZE RAZ THE NEW AMERICAN HOUSES - zaledwie 35 $ http://www.amazon.com/gp/product/0823031926/ref=pd_ser_asin_3/102-2414395-6501740?s=books&v=glance&n=283155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 A DLA TYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ , TAK JAK MNIE, SIĘGAĆ DO ŹRÓDEŁ, A CHCĄ PRZEJRZEĆ OGÓLNE INFORMACJE (W TYM RZUTY ) O NOWOCZESNYCH AMERYKAŃSKICH DOMACH JESZCZE RAZ THE NEW AMERICAN HOUSES - zaledwie 35 $ http://www.amazon.com/gp/product/0823031926/ref=pd_ser_asin_3/102-2414395-6501740?s=books&v=glance&n=283155 Ta ksiazka nie zawie ra rzadnych rzutow , mam to tobie przeskanowac. !!! Pomijajac 3 projekty na 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 A DLA TYCH, KTÓRYM NIE CHCE SIĘ , TAK JAK MNIE, pisalas kiedys o sobie , ze piszesz poprawna polszczyzna? tak dla jasnosci to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.12.2005 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Nie ma co sie obrazac , kazdemu nalezy sie jego katek miejsca nawet tym "kochajacym inaczej".Nikt tutaj nie zarzuca im ze sa podludzmi , tylko pisze ze maj inne potrzeby we wlasnym domu jak przecietna rodzina. To widac nawet w projektach znanych autorow. Alez oczywiscie . Ja jestem tolerancyjny do tego stopnia , ze przechadzajac sie jakies 2 lata temu 42 , trafilem przypadkowa na mala homo - paradke . Nic co tam sie dzialo , nie bylo dla mnie obsceniczne . Nawet pokazywalem zonie takiego jednego kurdupla , ktory z racji niewiekiego wzrostu , stanal na wiaderku i zalotnie krecil kuperkiem . Jego przyjaciele zachecali przechodniow do poklepania go . A jeden gosciu rozsznurowal mu rzemyki od spodenek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ta ksiazka nie zawie ra rzadnych rzutow , mam to tobie przeskanowac. !!! Pomijajac 3 projekty na 30. dobrze Ci mowic , bo ja masz a jesli ktos nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts