Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWOCZESNE DOMY I WNĘTRZA

neuendorf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaza123

Jak mozna cos polecac jak sie nie wiem co jest w srodku :o , Mimi nie wystarczy lazic po stronach i czytac opis ksiazki, bo czasami mozna sie sporo naciac kupujac ja i otwierajac. :p W tedy sie zwraca taka ksiazke. :p

Tutaj jest to rozwiazane inaczej zamawiasz , ogladasz , nie podoba sie odsylasz w terminie 2 tygodni.Wymog prawa federalnego zabespieczajacego kupujacego . :p

Kup to pogadamy , jeszcze jedno ta ksiazka jest w roznych wersjach , kazde wznowienie jest troche inne. :lol:

Gość plaza123
kolejny mit ("znawcy" wiedzą) :wink: NOWOCZENE WNĘTRZA I DOMY POTRZEBUJĄ DUŻEJ PRZESTRZENI :wink:

taaaak, zwłaszcza w Japonii :wink:

YEARBOOK2005

JAPANESE ARCHITECTURAL SCENE IN 2005

---------->next-----------> :wink:

http://www.japan-architect.co.jp/english/2maga/ja/ja_frame.html

Piszesz glupoty Mimi, W Japoni miejsce sa bardzo limitowane tak bynajmniej jest to opisane w moje "hot" 8) encyklopedi i tak w stosunku do srednie jaka tam maja trend jest taki sam jak na swiecie. :p

Czyli sa to duze przestrzenie w porownaniu do tradycyjnego budownictwa.

Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje. :p

Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto :p . 8) :lol:

Gość plaza123

Napisze wiecej nawet na temat tego architekta.

Ostatnio wykonanym projektem byla praca dla rodziny 3 osobowej(1 dziecko).

Przepychem jest to , ze zaprojektowal to wykonujac 3 sypialnie , jedna dla kazdej osoby.

Wszystko nawiazuje do tradycji japonskiej i jest otwarte na dziedziniec . :p

Przejrzalem wiekszosc prac japoncow w tej chwili i zadziwiajece jest dla mnie ze bazuje to na ich zewnetrznej tradycyjnej bryle domow. :p

Wyglada to tak jakby mieli to w spadku kulturowym :p . - to dopisalem.

zal mi Cię już house...musze skończyć , naprawdę :-?

Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje.

Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto

house... to jest biurowiec Fukushima Ecoms Pavilion :wink:

a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi :(

wesołych świąt housik...

Gość plaza123

Zwroc uwage nawet na obszar jake zajmuja takie nowe rezydencje.

Przykladem moze byc chocby R.Yamamoto

house... to jest biurowiec Fukushima Ecoms Pavilion :wink:

a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi :(

wesołych świąt housik...

Zaraz to wkleje + cos ekstra. :lol: :lol: 8)

Mam 12 jego prac wszystko to rezydencje, a ta mi sie podoba bo ma ten ladny stromy dach.

Nie wiedzialem, ze to sa biurowce. :o

:p http://img352.imageshack.us/img352/6199/japonszczyzna7lm.jpg

a co do zaproszenia dla mnie...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie

Widzisz przeciez , ze House stara sie trzymac tematu . Nie wyglupiaj sie wiec . A co do meza , to jak umiem liczyc , to musi miec nie wiecej ni 15 lat , jezeli oczywiscie trzymac sie twoich slow .

Gość plaza123

Ten schabowy to tak posmakowal, jak dobra dyskusja oparta na konkretach. :p

Prawda , ze milo sie dyskutuje na temat nowoczesnej architektury. :p

PS. no to ladnie dziecko przez cala noc przy kompie z mama. :p Grunt , ze mu sie podobam jako chomik. :lol:

Po tym co widzialem do tej pory na forum w jej wykonaniu - zadne jej dzialanie mnie nie zszokuje . Ona ukrywa sie za zdjeciami z netu udajac fachowca od wnetrz . Dziwie sie Tobie , ze chcialo ci sie prowadzic z nia merytoryczna rozmowe . A Twoje ksiazki dzialaja na nia jak plachta na byka . A powinno byc inaczej , bo przeciez ksiazki to wiedza , a ich braku nie da sie trzepotaniem rzes ukryc .

Gość plaza123
house..

to maleństwo na twojej fotce to jest bez watpienia "REZYDENCJA NA DUŻEJ PRZESTRZENI" :wink:

p.s. w święta jedzenie z plastiku :(

Jak widac w sklad zabudowy wchodza 4 budynki plus dzialka. 8) :lol: Czwarty to ten z ktorego wnetrza jest ujecie na budynek ze stromym dachem(przez przesowne drzwi widac tylko 2 filary) . :p

Postaram sie zamiesci to pozniej bo sushi zawijane w avocado troche zaslania. 8) :lol:

Poczytaj jakiej wielkosci maja dzialki w Japoni to ci oczy wyjda, ta jest ogromna. :lol:

Nie wspomne o Tokyo. 8) :lol:

Nie jadalem sushi zawijanego w papier :lol: , do tego sluza specjalne pojemniki jak widac. :lol: :lol: 8)

PS.Wlasnie skonczylem robic z zonka karpia w galarecie, pozatym moge ciebie uraczyc potrawami z ryby u nas jest 8 gatunkow (tradyjca wloska, lubie i to bardzo.) 8) :p

Takimi wypowiedziami zanizasz poziom tego watku .

Mialem nadzieje na merytoryczna dyskusje . Widac jednak , ze nie ma sensu traktowac cie powaznie .

czy ktoś znajdzie choc jedną MERYTORYCZNĄ wypowiedż luca w tym wątku na temat nowoczesnych wnętrz????

bo non stop jest o innych i o odsiadce....

nie wiem kto to jest truffle i mało mnie to obchodzi, mało mnie obchodzi kim jest wareczka, mało mnie obchodzi kim jest luc (oprócz tego że zabawne że ktoś kto nie widział o USA tyle mówi o tym kraju, a z tego co mi wiadomo wiedza z wyszukiwarki to za mało)...

ten wątek miał byc chyba tematem do pokazania zdjęc i dyskusji o nich.... ale chyba nie do wszystkich to dotarło

house to smutne że macie tylko 8 gatunków ryb na stole....

wareczka

nie wiem kto to jest truffle i mało mnie to obchodzi, mało mnie obchodzi kim jest wareczka, mało mnie obchodzi kim jest luc

ahahhahaha, to dokładnie tak jak mnie :D

i tak samo mało mnie obchodzą te "merytoryczne" rozważania :D

pisałam przecież, że to tylko i wyłącznie z okazji świąt - kilkadziesiąt fajnych, wybranych dla Was fotek, prawie bez komentarzy, bo ludziska przecież mają swój gust i swój rozum, by sobie wybrac coś z tego, albo wyrzucić temat z zasięgu zainteresowania. na więcej nie mam ani czasu, ani chęci.

to tyle, bo mąż wnosi właśnie choinkę i zachaczył o lampę, karp mi isę dopieka, Julcia się martwi, że nie mamy jeszcze "zapłatka", a jeszcze sos do pstrąga i kutię dosłodzić miodem i prezenty przekazać "Mikołajowi" i odstrzelic się świątecznie itd. itp. święta, święta, święta...trufle, michałki, mieszanka krakowska...mniam

miłości już życzyłam...to jeszcze pokoju i zdrowia :D

truffe

http://foto.onet.pl/upload/27/17/_562890_n.jpg

...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi :(

mimi, twoja delikatna iście kobieca subtelność jest nie do pobicia :D

...mój mąż jest od cibie ze 20 lat młodszy - to po pierwsze, jest świetnie wykształcony - to po drugie, a poza tym pysia stwiedziła, ze wygladasz jak chomik , przykro mi :(

mimi, twoja delikatna iście kobieca subtelność jest nie do pobicia :D

ewunia za to wiem co Ty robisz... ciągle jak luc i jeszcze pare innych mających proble z ciągłym natręctwem, oceniasz innych, piszesz o innych, zamiast na temat.....

niektórzy naprawdę wciąż czekaja na tekst luca na temat nowoczesnych wnętrz.... a nie setny jego post na kogoś, o kimś, przeciwko komuś.... mówiąc wprost na temat!!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...