truffe 26.12.2005 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ehehhe, Luc, no przecież nie pisałam o kotletach, bo chyba byłbyś "inny" , gdyby cię interesowały dania, a nie deser, hehehhehe ale serio,nie zdążyłam kupić memory stick do R1 (10,3 MB) zresztą ja to nie house , by pokazywać wszystko , heheheh, zajrzę za 2-3 miesiące, zobaczyć postępy..masz ciągle szanse house.. na arch/art voyage do Finlandii (nie mylić z wódką, heheh). Ze mną i architektem Japończykiem. Książki poślij rrmi, przydadzą się jej, lubi wklejać fotki, a poza nimi nie ma tam zbyt wiele interesujacych mnie zagadnień sweet dream chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 zapomnialem jak sie nazywa zchorzenie ktore powoduje otaczanie sie wymyslonym swiatem i ciaglym znianom w interpretacji kogos wypowiedzi. moge Ci powiedziec jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 02:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Odnosnie ksiazek .Przeciez ty mimi wklejasz tylko zdjecia + okladki pism z internetu .Gdybys poprosila Housa o przeslanie ksiazek , moznaby bylo z toba porozmawiac o architekturze . A tak to jak sama widzisz , we watek sie robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ehehhe, Luc, no przecież nie pisałam o kotletach, bo chyba byłbyś "inny" , gdyby cię interesowały dania, a nie deser, hehehhehe ale serio,nie zdążyłam kupić memory stick do R1 (10,3 MB) zresztą ja to nie house , by pokazywać wszystko , heheheh, zajrzę za 2-3 miesiące, zobaczyć postępy..masz ciągle szanse house.. na arch/art voyage do Finlandii (nie mylić z wódką, heheh). Ze mną i architektem Japończykiem. Książki poślij rrmi, przydadzą się jej, lubi wklejać fotki, a poza nimi nie ma tam zbyt wiele interesujacych mnie zagadnień sweet dream chłopcy Mimi, ale musze podziekowac ja to dawno zwiedzilem. Tak naprawde to zostalo mi do zwiedzenia bardzo malo , Jest o poludnoiwa ameryka i to sam dol. Czy jestes zaimnteresowana moja kolekcja zdjec? Ja twoja mebloscianke i calem mieszkanie sobie zapisalem . PS. w europie najbardziej podobaja mi sie wlochy. australia(tasmania) jest rowniez swietna , tylko zbyt monotonna, polecam okres polskiego grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Za to podroze palcem po globusie sa duzo fajniejsze . Prawda mimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Mimi, ale musze podziekowac ja to dawno zwiedzilem. ale nie zwiedzales chyba z wyimaginowanym architektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Książki poślij rrmi, przydadzą się jej, lubi wklejać fotki, a poza nimi nie ma tam zbyt wiele interesujacych mnie zagadnień Mnie architektura nie interesuje wogole Bede miala zwykly dom , murowany Prawdziwy za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Mimi, ale musze podziekowac ja to dawno zwiedzilem. ale nie zwiedzales chyba z wyimaginowanym architektem W moim przypadku byly to amerykanskie biura podrozy i to byla moja pomylka, poprostu zdzierali. Wiem teraz, ze ze stanow mozna tam (ameryka poludniowa) wybrac sie z "Polskim Klubem Podroznika"jest o wiele taniej i w te same miejsca oczywiscie z rodakami. Swietna sprawa jest ostatnia "Stolica Inkow ". I tu zagadka, jak sie nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Machu -Pichu ?nie wiem jak to sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Machu -Pichu ?nie wiem jak to sie pisze Brawo . O pisownie mi nie chodzilo. Dodam dla zainteresowanych architektura, ze budujacy maksymalnie wykorzystali uksztaltowanie terenu. (chodzi glownie o mury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Mozna jeszcze podreczyc nasza mimi-podrozniczke pytaniem : z jakiego powodu mordowano tam tyle ludzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 To kiedy jedziesz , a moze raczej lecisz? ps .pisownie sprawdzilam pisze sie Machu-Picchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 To kiedy jedziesz , a moze raczej lecisz? ps .pisownie sprawdzilam pisze sie Machu-Picchu Chce zwiedzic Chile i to bedzie prawdopodobnie 2007 rok. Postaram sie kedys powklejac troche moich fotek(klasyczne , bo robione lustrzakiem). Wszystko mam w specjalnych pudelkach na zdjecia, bo inaczej albumy zajelyby z 2 duze sciany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Powklejaj w naszym watku , jestem pewna , ze sa bardzo ciekawe Chile jest piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Powklejaj w naszym watku , jestem pewna , ze sa bardzo ciekawe Chile jest piekne Najpierw walne zdjecie tego co mam, aby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr. Nie wiem czy tylko obejme to wszystko 35 mm obiektywem, chodzi o pudla. To juz po swietach i w ciagu dnia za duzo wyciagania, w zdjeciach nawet nie mam pojecia ile tysiecy sztuk tego jest. Architektura rowniez tam sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja nie mysle , ze Ty slowa na wiatr rzucasz . Takie typy rzucajace to ja poznaje na kilometr. Patrz , nawet tej sukienki nie wkleila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Hmmmm,... Widze, ze z autorka watku rowniez o jedzonku wspominacie. Mi sie spodobalo , ze winko popija , co i ja rowniez teraz robie do tego co mi zostalo ze salatek. Moja zonka rozumie pod pojeciem swiatecznej saladki , to wszystko co znajduje sie w morzu i ocenie(biedne istoty tak zostaja posiekane). Ja natomiast wynagradzam im to stawiajac je w sasiedztwie wloskiego Tuscano. Mimi, to jest saladka o rybach nie wspominam bo z przepychu mozna przyslowiowej s.....i dostac. Wedlug tradycji narodowej mojej zony jest ich siedem gatunkow + nasze polskie. http://img287.imageshack.us/img287/3693/saladkmorska7rx.jpg Pytanie konkursowe Mimi, jako do swietnej kucharki.Czy wiesz co tu jest skrojone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Widze krewetki w rozmiarze jumbo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Widze krewetki w rozmiarze jumbo . Luc ty i rrmi , jestescie z konkursu wykluczeni z wiadomych powodow. Sorry . Pytanie jest dla Mimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 To jak mnie tak wykluczyles , to powiem tylko , ze krewetki nie sa duze , tylko medium i te sa najlepsze , w moim odczuciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts