Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWOCZESNE DOMY I WNĘTRZA

neuendorf

Recommended Posts

ehehhe, Luc, no przecież nie pisałam o kotletach, bo chyba byłbyś "inny" , gdyby cię interesowały dania, a nie deser, hehehhehe

ale serio,nie zdążyłam kupić memory stick do R1 (10,3 MB) zresztą ja to nie house , by pokazywać wszystko :wink: , heheheh,

zajrzę za 2-3 miesiące, zobaczyć postępy..masz ciągle szanse house.. na arch/art voyage do Finlandii (nie mylić z wódką, heheh). Ze mną i architektem Japończykiem.

Książki poślij rrmi, przydadzą się jej, lubi wklejać fotki, a poza nimi nie ma tam zbyt wiele interesujacych mnie zagadnień :D

sweet dream chłopcy :D

• Odpowiedzi 458
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość plaza123
ehehhe, Luc, no przecież nie pisałam o kotletach, bo chyba byłbyś "inny" , gdyby cię interesowały dania, a nie deser, hehehhehe

ale serio,nie zdążyłam kupić memory stick do R1 (10,3 MB) zresztą ja to nie house , by pokazywać wszystko :wink: , heheheh,

zajrzę za 2-3 miesiące, zobaczyć postępy..masz ciągle szanse house.. na arch/art voyage do Finlandii (nie mylić z wódką, heheh). Ze mną i architektem Japończykiem.

Książki poślij rrmi, przydadzą się jej, lubi wklejać fotki, a poza nimi nie ma tam zbyt wiele interesujacych mnie zagadnień :D

sweet dream chłopcy :D

Mimi, ale musze podziekowac ja to dawno zwiedzilem. :p

Tak naprawde to zostalo mi do zwiedzenia bardzo malo , Jest o poludnoiwa ameryka i to sam dol. :p

Czy jestes zaimnteresowana moja kolekcja zdjec?

Ja twoja mebloscianke i calem mieszkanie sobie zapisalem :p .

PS. w europie najbardziej podobaja mi sie wlochy. :p australia(tasmania) jest rowniez swietna , tylko zbyt monotonna, polecam okres polskiego grudnia. :p

Mnie architektura nie interesuje wogole

Bede miala zwykly dom , murowany

Prawdziwy za to

Gość plaza123
Mimi, ale musze podziekowac ja to dawno zwiedzilem. :p

ale nie zwiedzales chyba z wyimaginowanym architektem

W moim przypadku byly to amerykanskie biura podrozy i to byla moja pomylka, poprostu zdzierali.

Wiem teraz, ze ze stanow mozna tam (ameryka poludniowa) wybrac sie z "Polskim Klubem Podroznika"jest o wiele taniej i w te same miejsca oczywiscie z rodakami.

Swietna sprawa jest ostatnia "Stolica Inkow ". :p

I tu zagadka, jak sie nazywa?

Gość plaza123
Machu -Pichu ?nie wiem jak to sie pisze :oops:

Brawo :D .

O pisownie mi nie chodzilo. :p

Dodam dla zainteresowanych architektura, ze budujacy maksymalnie wykorzystali uksztaltowanie terenu. :p (chodzi glownie o mury) 8)

Gość plaza123
To kiedy jedziesz , a moze raczej lecisz?

ps .pisownie sprawdzilam pisze sie Machu-Picchu :D

Chce zwiedzic Chile i to bedzie prawdopodobnie 2007 rok. :p

Postaram sie kedys powklejac troche moich fotek(klasyczne , bo robione lustrzakiem). :p

Wszystko mam w specjalnych pudelkach na zdjecia, bo inaczej albumy zajelyby z 2 duze sciany. :p

Gość plaza123
Powklejaj w naszym watku , jestem pewna , ze sa bardzo ciekawe :p

Chile jest piekne

Najpierw walne zdjecie tego co mam, aby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr. 8) :p

Nie wiem czy tylko obejme to wszystko 35 mm obiektywem, chodzi o pudla. :p

To juz po swietach i w ciagu dnia za duzo wyciagania, w zdjeciach nawet nie mam pojecia ile tysiecy sztuk tego jest. :p

Architektura rowniez tam sie znajdzie. :p 8)

Gość plaza123

Hmmmm,... :p

Widze, ze z autorka watku rowniez o jedzonku wspominacie. :p

Mi sie spodobalo , ze winko popija , co i ja rowniez teraz robie do tego co mi zostalo ze salatek. :lol:

Moja zonka rozumie pod pojeciem swiatecznej saladki , to wszystko co znajduje sie w morzu i ocenie(biedne istoty tak zostaja posiekane). :p

Ja natomiast wynagradzam im to stawiajac je w sasiedztwie wloskiego Tuscano. 8)

Mimi, to jest saladka o rybach nie wspominam bo z przepychu mozna przyslowiowej s.....i dostac. :lol:

Wedlug tradycji narodowej mojej zony jest ich siedem gatunkow + nasze polskie. :p

http://img287.imageshack.us/img287/3693/saladkmorska7rx.jpg

Pytanie konkursowe Mimi, jako do swietnej kucharki.Czy wiesz co tu jest skrojone? :p

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...