wareczka 26.12.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wiesz co , wychodzac na co drugi rog manhatanu moge natrzaskac lepsze zdjecia i nie sa to browary tylko miejsca urzytecznosci publicznej. Czy juz zaprojektowno cos co by mialo, cos wspolnego z tym wybitnym dzielem? Moze rowniez zwiazane z uzytecznoscia publiczna , najlepiej izbe wytrzezwien. house za dużo czytasz ksiażek.... na szczęście nie muszę iśc na róg manhatanu.... zawstydziłbym sie gdybym na każdym kroku robił takie ortografy jak Ty, na szczęście masz swoją grupe, którzy Cie podziwiają.... pewnie przeczytasz to zdanie 100 razy zanim sie kapniesz gdzie zrobiłaś błąd... WSTYD ŻENADA trudno rozmawiać z kims o sztuce, kto nie umie napisać zdania bez błędu!!!! oczywiśc Polska jest piękna.... a szczególnie jest bogata w cuda architektury, Europa jest także z nas dumna... a co do biedy..... w Grecji na wsi żyją jak średniowieczu... i jakoś to nawet ich duma jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 skończ z kłamstwami i przypisywaniem innym własnych wyobrażeń NIE wytrzeszczyłam oczu inni, o ile pamiętam, TEŻ NIE i pomyśleć że nawet w godzinę wigili.... pewna grupka tylko takim głosem potrafi z innymi rozmawiac!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wiesz co , wychodzac na co drugi rog manhatanu moge natrzaskac lepsze zdjecia i nie sa to browary tylko miejsca urzytecznosci publicznej. Czy juz zaprojektowno cos co by mialo, cos wspolnego z tym wybitnym dzielem? Moze rowniez zwiazane z uzytecznoscia publiczna , najlepiej izbe wytrzezwien. house za dużo czytasz ksiażek.... na szczęście nie muszę iśc na róg manhatanu.... zawstydziłbym sie gdybym na każdym kroku robił takie ortografy jak Ty, na szczęście masz swoją grupe, którzy Cie podziwiają.... pewnie przeczytasz to zdanie 100 razy zanim sie kapniesz gdzie zrobiłaś błąd... WSTYD ŻENADA trudno rozmawiać z kims o sztuce, kto nie umie napisać zdania bez błędu!!!! oczywiśc Polska jest piękna.... a szczególnie jest bogata w cuda architektury, Europa jest także z nas dumna... a co do biedy..... w Grecji na wsi żyją jak średniowieczu... i jakoś to nawet ich duma jest...a ty sie tak nie wymadrzaj gregmena vel bialalaska gdybys ponad 20 lat mowil i pisal glownie po angielsku , to ciekawe jak to by bylo. Sam walisz bledy , ze szok .Ale pewnie tez nie znajdziesz Chyba masz jakis kompleks i chyba wiem jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Wiesz co , wychodzac na co drugi rog manhatanu moge natrzaskac lepsze zdjecia i nie sa to browary tylko miejsca urzytecznosci publicznej. Czy juz zaprojektowno cos co by mialo, cos wspolnego z tym wybitnym dzielem? Moze rowniez zwiazane z uzytecznoscia publiczna , najlepiej izbe wytrzezwien. house za dużo czytasz ksiażek.... na szczęście nie muszę iśc na róg manhatanu.... zawstydziłbym sie gdybym na każdym kroku robił takie ortografy jak Ty, na szczęście masz swoją grupe, którzy Cie podziwiają.... pewnie przeczytasz to zdanie 100 razy zanim sie kapniesz gdzie zrobiłaś błąd... WSTYD ŻENADA trudno rozmawiać z kims o sztuce, kto nie umie napisać zdania bez błędu!!!! oczywiśc Polska jest piękna.... a szczególnie jest bogata w cuda architektury, Europa jest także z nas dumna... a co do biedy..... w Grecji na wsi żyją jak średniowieczu... i jakoś to nawet ich duma jest... To ze ty nigdzie nie byles , nie oznacza automatycznie ze inni tez nic nie widzieli . Podaj adres strony internetowej , na ktorej widoczny bedzie IP , wejde tam i zobaczysz skad niektorzy pisza i co moga na codzien ogladac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 skończ z kłamstwami i przypisywaniem innym własnych wyobrażeń NIE wytrzeszczyłam oczu inni, o ile pamiętam, TEŻ NIE i pomyśleć że nawet w godzinę wigili.... pewna grupka tylko takim głosem potrafi z innymi rozmawiac!!!!!!!!!!!!! a nie przyszlo ci do glowy , ze ktos moze Swiat nie obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 właśnie widzę że grupa świąt nie obchodzi współczuję... cóż niektórzy żyja tylko zyciem innych, gdy swojego nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 właśnie widzę że grupa świąt nie obchodzi współczuję... cóż niektórzy żyja tylko zyciem innych, gdy swojego nie mają widze , ze nie dopuszczasz do siebie innych mysli i przekonan niz twoje wlasne jak tam radyjko wlaczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 właśnie widzę że grupa świąt nie obchodzi współczuję... cóż niektórzy żyja tylko zyciem innych, gdy swojego nie mają Dawaj ten adres strony , ktora pokaze skad pisze . I to szybciutko , poki chce mi sie tobie cokolwiek udowadniac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Ja tutaj z innym cytatem, zapomnialem odpisac wczoraj i jakos tak przeszlo. Luc to sprzed miesiąca, od Ciebie: "Jestem tylko ja i ty . Nie interesuja mnie sprawy z innego forum . Kocham ciebie tak jak kocha sie bliznich . Moge posunac sie o krok dalej . Jak chcesz , to wysle ci zaproszenie do US i sama zobaczysz , ze sa tu mile i ladne architektonicznie miejsca ". a tutaj house pisze..że mnie zapraszał... to kto mnie w końcu zapraszał do siebie, Ty czy house...?? house.. Sklonny jestem zabrac moja ulubienice do najlepszej restauracji, ba powiem wiecej niech bedzie o nowoczesnym wystroju. Nawet do Pragi. Maja tam takie. Mimi, przeciez zapraszalem Ciebie do mnie do domu w Polsce. Nawet kusilem Ciebie daniami wloskimi. Rozumiem , ze sprawy rozwodowe nie pozwalaly, ale teraz mi chyba nie odmowisz. PS. Wareczka , orty to moja domena i nie przeszkadza mi to, ze raz pisze to same slowo poprawnie a za chwile z ortem Ty widze ze masz inna....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 26.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Prosze rozwinac temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Mimi, przeciez zapraszalem Ciebie do mnie do domu w Polsce. Nawet kusilem Ciebie daniami wloskimi. Rozumiem , ze sprawy rozwodowe nie pozwalaly, ale teraz mi chyba nie odmowisz. Juz po wszystkim jest .Ale chyba nie zdazyles.Slyszalam , ze serce architektowi z miasta oddane . ps.To nie wymyslona nowina . Zeby nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 House . Jestem na Mimi najnormalniej wkur....ony . Ona pisze jakies podteksty , z ktorych mialoby wynikac , ze cos nas ponad pisaniem na forum laczy . Moja zona jak to przeczytala , to krzyknela : co za bezczelnosc . I dlatego , jezeli jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , to umieszcze tu list , jeden z wielu , ktory mi przyslala . Niech i inni sie posmieja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Ja moje IP sam podam . Prosze podac adres strony internetowej , na ktora moge wejsc , zeby wszyscy zobaczyli skad nadaje . To nie lamie regulaminu Dorotko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 House . Jestem na Mimi najnormalniej wkur....ony . Ona pisze jakies podteksty , z ktorych mialoby wynikac , ze cos nas ponad pisaniem na forum laczy . Moja zona jak to przeczytala , to krzyknela : co za bezczelnosc . I dlatego , jezeli jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , to umieszcze tu list , jeden z wielu , ktory mi przyslala . Niech i inni sie posmieja . Moze pomylila sie i do architekta to mialo pujsc . Przesilenie zimowo, raczej rozwodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 26.12.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc - takie pytanko dlaczego piszesz do mnie DOrotko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Ja moje IP sam podam . Prosze podac adres strony internetowej , na ktora moge wejsc , zeby wszyscy zobaczyli skad nadaje . To nie lamie regulaminu Dorotko . To moze male zawody zrobimy z IP na takiej stronie, co? Wareczka rowniez by mogl wiasc udzial i ty DOrotko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc - takie pytanko dlaczego piszesz do mnie DOrotko??? Nie pisze o tobie DOrotko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Ja moje IP sam podam . Prosze podac adres strony internetowej , na ktora moge wejsc , zeby wszyscy zobaczyli skad nadaje . To nie lamie regulaminu Dorotko . To moze male zawody zrobimy z IP na takiej stronie, co? Wareczka rowniez by mogl wiasc udzial i ty DOrotko. Jemu sie wydaje , jak mniemam , ze my wszyscy wiedziemy swoj marny zywot . Dawaj Wareczka ten adres strony . Fantazje z podaniem swojego IP mam teraz ! Co bedzie za kilka godzin - nie wiem . Moze zmienie zdanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 House . Jestem na Mimi najnormalniej wkur....ony . Ona pisze jakies podteksty , z ktorych mialoby wynikac , ze cos nas ponad pisaniem na forum laczy . Moja zona jak to przeczytala , to krzyknela : co za bezczelnosc . I dlatego , jezeli jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , to umieszcze tu list , jeden z wielu , ktory mi przyslala . Niech i inni sie posmieja . Moze pomylila sie i do architekta to mialo pujsc . Przesilenie zimowo, raczej rozwodowe. Przepraszam Cie , House . Ale to co posiadam i co umieszcze , jezeli ona jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , nie budzi watpliwosci do kogo ona pisze i co oferuje . A raczej co jej sie wydaje . Tak sobie mysle , ze forumowicze beda mieli niezly ubaw . A kto wie . Moze jako cytat miesiaca ten tekst sie zalapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts