Gość plaza123 26.12.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc nie prowokuj - nikt glupi nie jest - kazdy zna regulamin i wie co grozi za podanie IP Ja moje IP sam podam . Prosze podac adres strony internetowej , na ktora moge wejsc , zeby wszyscy zobaczyli skad nadaje . To nie lamie regulaminu Dorotko . To moze male zawody zrobimy z IP na takiej stronie, co? Wareczka rowniez by mogl wiasc udzial i ty DOrotko. Jemu sie wydaje , jak mniemam , ze my wszyscy wiedziemy swoj marny zywot . Dawaj Wareczka ten adres strony . Fantazje z podaniem swojego IP mam teraz ! Co bedzie za kilka godzin - nie wiem . Moze zmienie zdanie ? No , to jak Wareczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 House . Jestem na Mimi najnormalniej wkur....ony . Ona pisze jakies podteksty , z ktorych mialoby wynikac , ze cos nas ponad pisaniem na forum laczy . Moja zona jak to przeczytala , to krzyknela : co za bezczelnosc . I dlatego , jezeli jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , to umieszcze tu list , jeden z wielu , ktory mi przyslala . Niech i inni sie posmieja . Moze pomylila sie i do architekta to mialo pujsc . Przesilenie zimowo, raczej rozwodowe. Przepraszam Cie , House . Ale to co posiadam i co umieszcze , jezeli ona jeszcze raz klamliwie sie na mnie powola , nie budzi watpliwosci do kogo ona pisze i co oferuje . A raczej co jej sie wydaje . Tak sobie mysle , ze forumowicze beda mieli niezly ubaw . A kto wie . Moze jako cytat miesiaca ten tekst sie zalapie ... Zebys wiedzial co ona do mnie pisala . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Zebys wiedzial co ona do mnie pisala . Ale moja zona umie po polsku czytac . Nie mam zamiaru tlumaczyc sie jej , ze jestem niewinny , ze to urojenia . Dlatego jestem zdeterminowany - pokaze wszystkim , co za brednie ona wypisuje . I Ciebie zachecam do tego samego . Wtedy moje slowa i cytaty , w oczach mojej zony , nabiora duzo wiekszej wartosci . A niby dlaczego mamy sie poddawac terrorowi imaginacji . Jaka w tym moja wina , ze Mimi cos sie wydaje ? Ze stracila kontakt z rzeczywistoscia ? Problemy ma kazdy z nas . Ale glupota byloby szukac pocieszenia za oceanem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Czy mozna przez to rozumiec , ze wiadoma osoba pisuje do Was obu maile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Czy mozna przez to rozumiec , ze wiadoma osoba pisuje do Was obu maile? Pisywala i wszystkie zachowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wareczka 26.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 nie ma w sobie szpiegowskiej nutki i nie musze o każdym wszystkiego wiedzieć, mało mnie obchodzi kim jest trufle, wareczka, luc, house, rrmi, gregmena, dorota i itd.... dla kogolkwiek moge być być i vaderem, i lutkiem i lulkiem.... grzeje mi to..... mało mnie obchodza zabawy dzieci w piaskownicy w podawanie IP, nawet przedszkolak wie że są programy do zmiany IP i żaden problem bym miał IP z Nowej Zelandii.... smutne że niektórzy nie mogą wyjśc z epidemi natręctw i ciągłego rozmawia o innych, ja chciałem tu pooglądac fotki i poczytać o wnętrzach, dopóki wątek nie wróci do tej tematyki nie mam zamiaru dyskutować.... Żegnam i coraz bardziej współczuje...... (po większości widać że nie mieli świąt, ani nie odrobili ćwiczeń z ortografii) przypominam, tematem wątku, nie są natręctwa i problemy pewnej grupy, a nowoczesne wnętrza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Zebys wiedzial co ona do mnie pisala . Ale moja zona umie po polsku czytac . Nie mam zamiaru tlumaczyc sie jej , ze jestem niewinny , ze to urojenia . Dlatego jestem zdeterminowany - pokaze wszystkim , co za brednie ona wypisuje . I Ciebie zachecam do tego samego . Wtedy moje slowa i cytaty , w oczach mojej zony , nabiora duzo wiekszej wartosci . A niby dlaczego mamy sie poddawac terrorowi imaginacji . Jaka w tym moja wina , ze Mimi cos sie wydaje ? Ze stracila kontakt z rzeczywistoscia ? Problemy ma kazdy z nas . Ale glupota byloby szukac pocieszenia za oceanem . Luc, jestem ogolnie takim rzeczom przeciwny, ale to wyjatkowa sytuacja i jak chodzi o dobro Twojej rodzin , to mozesz na mnie liczyc. Rodzina to swietosc i jesli moje dowody maga wzmocnic jej fundamenty, to ja jestem gotow to zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Czy mozna przez to rozumiec , ze wiadoma osoba pisuje do Was obu maile? A ja te ktore mi przyslala , gotow jestem tu umiescic . Nie pozwole niszczyc mego malzenstwa jej wymyslami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 nie ma w sobie szpiegowskiej nutki i nie musze o każdym wszystkiego wiedzieć, mało mnie obchodzi kim jest trufle, wareczka, luc, house, rrmi, gregmena, dorota i itd.... dla kogolkwiek moge być być i vaderem, i lutkiem i lulkiem.... grzeje mi to..... mało mnie obchodza zabawy dzieci w piaskownicy w podawanie IP, nawet przedszkolak wie że są programy do zmiany IP i żaden problem bym miał IP z Nowej Zelandii.... smutne że niektórzy nie mogą wyjśc z epidemi natręctw i ciągłego rozmawia o innych, ja chciałem tu pooglądac fotki i poczytać o wnętrzach, dopóki wątek nie wróci do tej tematyki nie mam zamiaru dyskutować.... Żegnam i coraz bardziej współczuje...... (po większości widać że nie mieli świąt, ani nie odrobili ćwiczeń z ortografii) przypominam, tematem wątku, nie są natręctwa i problemy pewnej grupy, a nowoczesne wnętrza.... Dawaj wareczka , dawaj . Jestem teraz w nastroju , zeby udowodnic tobie , ze pisze skad pisze . To proste i nie boli . Jak tchorzysz - tez zrozumiem . Wyjasniam - ze pomysl z ujawnieniem mojego wlasnego IP , to chwilowy kaprys . Nie bede wiecznie i kazdemu udowadnial , ze nie pisze z Jablonki Koscielnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 mało mnie obchodza zabawy dzieci w piaskownicy w podawanie IP, nawet przedszkolak wie że są programy do zmiany IP i żaden problem bym miał IP z Nowej Zelandii.... Zrob te Nowa Zelandie , to sie zdiwisz , jak latwo sprawdzic , czy nie klamiesz . Jak to szlo : isdn tpsa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Luc, jestem ogolnie takim rzeczom przeciwny, ale to wyjatkowa sytuacja i jak chodzi o dobro Twojej rodzin , to mozesz na mnie liczyc. Rodzina to swietosc i jesli moje dowody maga wzmocnic jej fundamenty, to ja jestem gotow to zrobic. Dziekuje za zrozumienie i zyczliwosc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.12.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Przepraszam ze ja w sprawach kulinarnych a nie wnetrzarskich - ale czas swiateczno-noworoczny tak mnie kulinarnie nastraja Ryby - to moja specjalność , jadamy je na codzień non stop więc to dla mnie pestka - karp (smażony w masełku, innych nikt nie chce jeść), panga, pstrąg z migdałowym sosem, łosoś na przystawkę i śledziki... Jeśli chodzi o smażenie ryby - masz absolutnie rację - tylko i wyłącznie Oliwa z Oliwek Extra Vergine ... no to w koncu jak ? jednak na oliwce ? a przeciez nikt takich nie chce jesc - tylko na maselku chca I teraz nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.12.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 http://www.grantgovier.com/images/modern/modern11_06.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Ja moze merytorycznie Zastanawiam sie jak sie zyje w takim wnetrzu Minimalistycznym wnetrzuI kto ma prawo siedziec na takim krzeselku , a kto na chodniczku http://www.grantgovier.com/images/modern/modern14_06.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.12.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 rrmi Slonce, to jest przedpokoj i tam nikt nie siedzi to jest ot tak sobie postawione, jak u mnie kiedys stojak na parasole ktory nigdy parasola nie widzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 .... Polska architektura jest jedną z najwspanialszych w Świecie... przede wszystkim w wyznaczaniu nowoczesności.... myślę że i ameryce daleko do nas.... pamiętajmy POLSKA JEST PIĘKNA POLKI SA PIEKNE pamiętajmy nioe chwalmy cudzego gdy swego nie znamy!!! wareczka - pogadajmy przez chwile poważnie i bez animozji, ok? Oczywiście, że piękne wydaje nam się to co kochamy i szanujemy. Niemniej jednak spróbujmy oskubać to troche z pozytywnych, ale niekoniecznie obiektywnych emocji. Co rozumiesz pod hasłem "polska architektura" ? Wawel? Stare kamieniczki na rynkach wielu polskich miast (bezsprzecznie piękne!), secesyjne kamienice, restaurowane dwory z XIX w, przepiękne drewniane chaty sprzed 80-100 lat, czy może blokowiska i te obleśne kloce, które zapełniły krajobraz polskich wsi i miasteczek w drigiej połowie XX w????Budowane w stylu "urawniłowki" paskudne sześciany w najlepszym razie nakrywane dwuspadowym dachem. Na dodatek ten śremiężny obraz to 70% polskiego krajobrazu. Przecież na pewno jeździsz po Polsce - i wiesz, że to co widać z okiem pociągów i samochodów jest przygnębiajace Nie zamierzam teraz stwierdzać, że Polska jest brzydka. Polskiej architekturze w okresie powojennym wyrządzono wielką krzywdę, to się niestety wpisało i w krajobraz i w mentalność ludzi - jesteśmy dopiero na poczatku drogi do pozytywnych zmian, ale te zajmą pokolenia... A takie perełki jak wspomniany browar, to dopiero początek długiej jeszcze drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skobelka 29.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Zastanawiam się czym się tak bardzo zachwycacie. Osobiście dla mnie w wile przypadkach zostały ograniczone pomieszczenia. Co przez to rozumiem pokoje, korytarze zostały skrócone, zniżone. Nie podobają mi sie takie rozwiązania oczywiście to kwestia gustu. Lecz jest kilka projektów które zasługują na zachwyt. Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 30.12.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 nie wiem dlaczego w swojej naiwności sądziłam, że wareczka ma do powiedzenia coś więcej niż rzucanie 3 wyświechtanych hasełek, które pasują w jego mniemaniu do każdego wątku i dlatego zawsze są na temat. Liczyłam, że będzie szansa na merytoryczną wymianę zdań, ale kolegę widocznie bardziej interesują wątki światopoglądowe - szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yucatan 02.01.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 o house.. Szkoda, że przez jakiegoś "american idiot" wątek się tak zachwaścił. Podziwiam cierpliwość i kulturę w obchodzeniu się z głupotą. Nie jestem tak wyważony i choć wiem, że głupotę najlepiej przemilczeć i ruszenie tego g. spowoduje jeszcze piskliwsze ujadanie zakompleksionego i wykastrowanego ratlerka - to pozwoliłem sobie dorzucić swoje 3gr., żeby zachęcić do dalszych ciekawych prezentacji. nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yucatan 02.01.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 http://www.bang-olufsen.com/web2/professionals/pro_images/Bvi6-26Lo16.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts