pawelurb 15.12.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 pyt. jak w temacie , jakiej firmy , lub jakimi właściwościami powinien się charakteryzować zasobnik ciepłej wody użytkowej , który będzie dobrze współpracował z kotłem na eko-groszek? mam zamiar cały rok grzać tym wodę ciepłą i jestem teraz na etapie wyboru zasobnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 15.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 pyt. jak w temacie , jakiej firmy , lub jakimi właściwościami powinien się charakteryzować zasobnik ciepłej wody użytkowej , który będzie dobrze współpracował z kotłem na eko-groszek? mam zamiar cały rok grzać tym wodę ciepłą i jestem teraz na etapie wyboru zasobnika. polecam elektromet 250l bedziesz zadowolony, montuje je klientom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 16.12.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 a powiedzcie mi czy się różnią te zasobniki, bo przeglądając strony producentów widziałem że mają takie "ładniejsze" za około 1,5-2 tyś zł. i takie "brzydsze" za około 400 500 zł. stalowe , zaizolowane poliuretanem , czy czymś takim, czy różnią sie one czymś tak istotnym że jest aż taka ogromna różnica w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark1oc 16.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 roznia sie przewaznie wezownicami [w drozszych jest spiralna]wygladem zewnetrznym[drozsze maja blache sa stojace maja anode tytanowa]ja polecam dwuplaszczowy w blasze [jezeli ma byc kotlownia ladna]z anoda magnezowa i poziomy [mozna go wyzej zamontowac niz kociol i obok niego bedzie w tedy pracowal nawet grafitacyjnie [jezeli zachowamy przekroje i spadki rur] poj. to zalezy od ciebie mysle ze 140l bedzie dobrze firma galmet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts