robinfr 16.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Czytam bo zaprenumerowałem tylko czasami nie wiem po co ? A jak już jest to go czytam. Trzeba sie do budowy przygotować teoretycznie bo dom ma mi i rodzinie posłużyć do starości a może i dłuzej... Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Witaj Więcej dowiesz się od Forumowiczów muratora (praktyczne porady). Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macimarcz 10.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Czytam bo zaprenumerowałem tylko czasami nie wiem po co ? A jak już jest to go czytam. Trzeba sie do budowy przygotować teoretycznie bo dom ma mi i rodzinie posłużyć do starości a może i dłuzej... Pozdrawiam Robert ja 3 tyg temu kupiłem wszystkie archiwalne od 2002 (zaprenumerowałem też ) i szkoda że doba ma tylko 24 h, za miesiąc zaczynam budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts