ewusia 16.12.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Bo to się zwykle tak zaczyna ( tak śpiewał Bogdan Łazuka swego czasu i ja niestety to pamiętam) ...... uciążliwi sąsiedzi, mam dość, JA CHCĘ DOMEK Z OGRÓDKIEM ... a potem to już tylko wybrać działkę, projekt, ekipe itd, itd...... powodzenia zielonooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Początek jak już zauważono - typowy, więc ze znieciepliwieniem na ciąg dalszy oczekuję Bo dalej to już typowo być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 16.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 "zielono mi jak w niedzielędziękuję Ciza tę zieleńzielono miiiiiii..................."śpiewał jakieś 130 lat tem pan Andrzej Dąbrowski I ja dziękuję Ci Zielonooka za super wstęp. To dopiero będzie siędziało dalej.....tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 16.12.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Zielonooka witaj. Ja też wychowałam się w Wesołej. a teraz przewędrowałam do Izabeli (trochę dalej na wschód).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.12.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 a ja dziekuje za tak szybki odzew!!! to ja sobei siedze cichutko za biureczkiem i skrobie niesmialo a tu.... o! ktoś czyta:] za chwile koncze rozbuchany niemożliwie wstep i skupie sie na bardziej praktycznych rzeczach, obiecuje:) jeszcze tylko jeden rozdział bedzie - poswiecony temu ze pieniadze szcescia nie daja ale warto je miec zeby realizowac marzenia, czyli jakto sie stalo ze budowa ruszyla z kopyta serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Czekam na ciąg dalszy Zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.12.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj zielonooka !!! Wspaniale zaczęłaś pisanie. Oby tak dalej. To szczególnie fajna sprawa w okresie budowlanej posuchy (czyli zimy) kiedy dzienniki tak jak i budowy zapadają w sen zimowy. Na pewno będę tu zaglądał. Czekam z nieciepliwością na kolejne odcinki epopei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.12.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Są rożne sposoby można się na ten przykład wmężyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.12.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 na razie podkrece tempo, zeby dogonic czas obecny, w trakcie wiosny i lata nie mialam kompletnie czasu na pisanie a po drugie mam angine - chrycham prycham i zuzywam tony chusteczek i L4 posiadam wiec przynajmniej mam sie czym zająć... niech jakas dobra dusza powie jak wstawic link z dziennika tu do komentarzy...i na odwyrtkę Kroyena - nie bede sie wymężać bede się wymądrzac o! a z tym pierwszyszym wszystko w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 16.12.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witaj zielonooka, no nieźle się zaczyna, przeczytałam z zapartm tchem... ty uparta istota jesteś Jak chcesz wstawić link to wejdź w swój profil i w okienku podpis napisz tutaj skopiuj adres swojego dziennika ] wpisz nazwę np. dziennik zielonookiej tutaj skopiuj adres do komentarzy ] wpisz nazwę np. komentarze Te pogrubione i nazwy wpisujesz ręcznie i już Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.12.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 pontypendy - dziekuję serdecznie... ja nie jestem uparta, ja jestem zodiakalny skorpion to wszystko tłumaczy... wlaśnie sie okazało ze cześć zdięć mi gdzieś wsiąkło duzo mam na twardym dysku ale część inteligentnie przegralam na płytki no i nie moge znalęść czyli jutro czeka mnie to co tygrysy lubią najbardziej czyli sprzatanie domu i szukanie.... jak skoncze to sie pewnie okaże ze leżą na wierzchu i sie dziko ze mnie śmieja.... a tu próba...wstawienia linka: Zielono mi... czyli zamiast pisania na kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 to ja mam jeszce jedna niesmiala prosbe: jaki fotoalbum bedzie najlepszyt bo mam jakies tam fotki i chetnie pokaze :0 onet czy lepsze cos innego?z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dobry album można założyć na photosite ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 16.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 dorabiałam zleceniami, czyli np. malowaniem erotycznych grafik Nie wierzę - tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ... Zaraz potem objawił się Książe z bajki…. O którym to będzie w kolejnym odcinku .... Jako że książę z bajki to na koniu zwykle przybywa, koń czeka (taki budowlanoluby ) Mam nadzieję, że i książę też na horyzoncie http://www.jtyburski.art.pl/konikbujany_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.12.2005 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 zdrówka zielonooka życzę ale z drugiej strony cieszę się że masz czas na pisanie pięknie piszesz.... i pisz dalej jak najczęściej........ będę Twoją wierną czytelniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.12.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 ooo... fajny konik:) o Ksieciu zaraz bedzie, nie na koniu co prawda przybył a liniami LOT zza wielkiej wody porzadkuje teraz zdiecia, zakladam album i za chwile bede wrzucac do dziennika... wilcza75 - grafiki takie lekko erotyczne, mysle ze nawet na szacownym forum nikogo by nie zgorszyly, a dlatego takie ... bo na takie jest popyt ewusia - dzieki, w sumie tak sobie powtarzam ze pisze dla siebie... ale to nieprawda i bardzo jestem ciekawa reakcji i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.12.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 to teraz czekam na zdjęcia i na opowieść o pięknym księciu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 16.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Nie uwierzę póki nie zobaczę ciągle niewierny t... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 16.12.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 No, pisz dalej Zielonooka! Tak się fajnie czyta, ciekawość rośnie, a następnych odcinków nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts