Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do...ZIELONO MI... czyli dom Zielonookiej

ewusia

Recommended Posts

Bo to się zwykle tak zaczyna ( tak śpiewał Bogdan Łazuka swego czasu i ja niestety :wink: to pamiętam) ...... uciążliwi sąsiedzi, mam dość, JA CHCĘ DOMEK Z OGRÓDKIEM :D ...

a potem to już tylko wybrać działkę, projekt, ekipe itd, itd......

powodzenia zielonooka :D

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja dziekuje za tak szybki odzew!!! :D

to ja sobei siedze cichutko za biureczkiem i skrobie niesmialo a tu.... o! ktoś czyta:]

za chwile koncze rozbuchany niemożliwie wstep i skupie sie na bardziej praktycznych rzeczach, obiecuje:)

jeszcze tylko jeden rozdział bedzie - poswiecony temu ze pieniadze szcescia nie daja ale warto je miec zeby realizowac marzenia, czyli jakto sie stalo ze budowa ruszyla z kopyta :)

serdecznie pozdrawiam!

:wink:

na razie podkrece tempo, zeby dogonic czas obecny, w trakcie wiosny i lata nie mialam kompletnie czasu na pisanie

a po drugie mam angine - chrycham prycham i zuzywam tony chusteczek i L4 posiadam wiec przynajmniej mam sie czym zająć...

niech jakas dobra dusza powie jak wstawic link z dziennika tu do komentarzy...i na odwyrtkę

Kroyena - nie bede sie wymężać bede się wymądrzac o! :lol:

a z tym pierwszyszym wszystko w swoim czasie :wink:

Witaj zielonooka,

no nieźle się zaczyna, przeczytałam z zapartm tchem...

ty uparta istota jesteś :D

Jak chcesz wstawić link to wejdź w swój profil i w okienku podpis napisz

tutaj skopiuj adres swojego dziennika ] wpisz nazwę np. dziennik zielonookiej

tutaj skopiuj adres do komentarzy ] wpisz nazwę np. komentarze

Te pogrubione i nazwy wpisujesz ręcznie i już

Powodzenia

pontypendy - dziekuję serdecznie... ja nie jestem uparta, ja jestem zodiakalny skorpion to wszystko tłumaczy...

wlaśnie sie okazało ze cześć zdięć mi gdzieś wsiąkło :evil: duzo mam na twardym dysku ale część inteligentnie przegralam na płytki no i nie moge znalęść czyli jutro czeka mnie to co tygrysy lubią najbardziej czyli sprzatanie domu i szukanie.... jak skoncze to sie pewnie okaże ze leżą na wierzchu i sie dziko ze mnie śmieja....

a tu próba...wstawienia linka:

Zielono mi... czyli zamiast pisania na kolanie

...

Zaraz potem objawił się Książe z bajki….

O którym to będzie w kolejnym odcinku ....

Jako że książę z bajki to na koniu zwykle przybywa, koń czeka (taki budowlanoluby 8) ) Mam nadzieję, że i książę też na horyzoncie 8)

http://www.jtyburski.art.pl/konikbujany_m.jpg

ooo... fajny konik:)

o Ksieciu zaraz bedzie, nie na koniu co prawda przybył a liniami LOT zza wielkiej wody :wink:

porzadkuje teraz zdiecia, zakladam album i za chwile bede wrzucac do dziennika...

wilcza75 - grafiki takie lekko erotyczne, mysle ze nawet na szacownym forum nikogo by nie zgorszyly, a dlatego takie ... bo na takie jest popyt :oops:

ewusia - dzieki, w sumie tak sobie powtarzam ze pisze dla siebie... ale to nieprawda i bardzo jestem ciekawa reakcji i wogole :wink: