Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do...ZIELONO MI... czyli dom Zielonookiej

ewusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani... chyba musze cos wyjasnic (wymiana maili z Renatka uswiadomila mi ze moze warto uczulic na pewna rzecz)

Dziennika chwilowo nie bedzie, (ale postaram sie wrocic za jakis czas)

A nie bedzie bo niestety mamy obecnie "malutki" problem na glowie w postaci paru panow o czesciowo byczych karkach a czesciowo chamskich gebach ktorzy "łaskawie" zaoferowali nam "opieke" nad naszymi włosciami. :-?

Opieke, jak łatwo sie domyslic calkowicie przez nas nie chciana, co sprawiło ze ciut za bardzo posuneli sie w negocjacjach :-?

Na szczescie w wiekszosci słownych (aczkolwiek moj samochod lekko ucierpial - szkoda mi zimowych opon :evil:)

Powiem szczerze nie sadze zeby bylo to spowodowane zamieszczeniem zdiec tu na forum ale wykluczyc tego niestety nie moge. :(

Poniewaz cala sytuacja jest, oglednie mowiac baaardzo nieprzyjemna, wole nie kusic licha.

Jestem teraz w bardzo zazyłych stosunkach :wink: z panami policjantami (musze powiedziec ze podnioslo mnie na duchu ze potraktowali sprawe bardzo powaznie i nie olali i działaja sprawnie) ale tez stwierdzili z stanowczo taki watek na publicznym forum nalezy usunąć. No wiec sie slucham wladzy :)

Mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasni, czytalam pewne dziennkiki (min Teski i zielonej) ktore zderzyly sie z brutalna rzeczywistoscia czyli kradzieza, ale az takich atrakcji to sie w swoim wypadku mowiac szczerze nie spodziewalam.

Tak jak piszalam, nie sadze zeby umieszczenie tu czegokolwiek bylo tego przyczyna ale moze w drodze "chuchania na zimne" uczulilabym Was na niezamieszczanie jakis blizszych informacji o lokalizacjach Waszych budów....

pozdrawiam cieplutko, obecan nadal jestem, a dziennik sie pojawi pewnie tam kiedys :D

... fajnie, że się zielonooka odezwałaś (bo już się trochę martwiłem) ... rzeczywistość pisze czasami takie scenariusze których nie da sie wymyślić, sądzę jednak, że pisać możesz (lokalizacji, ani miejscowości - jeżeli jest mała przecież nie musisz podawać, ... można np 30 km za Warszawą i starczy, ... zdjęcia tylko takie które nie ujawnią lokalizacji ... bez szczegółowej mapki która pokazuje w którym miejscu na Waszej działce znajduje się "bank ziemski" :) ) ...

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - bardzo mi przykro, że masz tego rodzaju problemy, ... w pełni jednak popieram Twoją decyzję o zgłoszeniu przestępstwa policji ... zrobił bym dokładnie tak samo ... oczywiście decyzję o dalszym ciągu Twojego dziennika musisz podjąć sama ... ale byłbym niepocieszony gdyby ciągu dalszego nie było wogóle (w jakiejkolwiek formie)

aequam memento rebus in arduis servare mentem

Zielonooka jestem z Tobą ! Przykro się robi, gdy trzeba sobie uświadomić o naszej szarej rzeczywistości i o tym , że za każdym rogiem czyha na nas jakieś niebezpieczeństwo (czytaj niechciani goście). To zabija całą radość i chęć dzielenia się nią z innymi :(

Pozdrawiam Cię serdecznie ! Trzymaj się !!! Napisz coś czasem :D (na przekór wszystkiemu) !

Zielonooka ty się nie daj!

Jak przyszli z Wołomina to ich Pruszkowem postrasz ;)

A tak serio to faktycznie nieprzyjemna sytuacja. Nie sądzę jednak by miała ona poczatek na forum.

Tego typu osobniki działają bardziej na "lokalnym rynku".

Pisz, pisz - fajnie ci to szło i zawsze przyjemnie było do Tojego dziennika zajżeć.

pozdrawiam i trzymam kciuki !

Witam:)

ja tez nie sadze zeby to byla szajka , zytujaca namietnie forum Muratora :lol: i z tego co mi sie wydaje to nie jacys wielcy bossowie sie nami zainteresowali a drobne plotki ktore cha dorobic na boku(nie mieli klasy zapewniam - prymitywizm wylazil z nich pelna geba) :D

Co nie zmienia jednak faktu ze ...sie porzadnie zdenerwowalam (tym bj ze walcze z tym znow sama bez mezczyzny u boku :wink: )

Ehhh... Wam facetom latwo sie mowi - nie daj sie, nie denerwuj sie..z jednej strony mnie cholera trzaska na tych pajacow z drugiej...po prostu sie... hmmm...denerwuje :-?

No ale poniewaz raczej prymitywki inteligencja nie grzesza i od jakiegos czasu cisza nie przypominaja sie - licze ze jednak zostanie to zalatwione po mojej mysli. Jak nie to pisze do gazety!!! :lol:

Z dziennikiem wroce tylko musze miec chwie na zregenerowanie sie psychiczne

serdecznie pozdrawiam ! :roll:

Z dziennikiem wroce tylko musze miec chwie na zregenerowanie sie psychiczne

Dzieki forum się dowiedziałem (i przetestowałem) że najlepszy na doły psychiczne związane

z budową jest .... RESET :lol:

Wybierasz sobie swój ulubiony napoj wyskokowy, do towarzystwa kogoś miłego i.... hulaj dusza ;)

Na drugi dzień czasami trochę może być cięzko, ale generalnie człowiek rusza do dalszej walki

jak nowonarodzony.

Ja tam dziś wieczorem w Twojej intencji coś wysaczę :wink:

pozdrawiam

zielonooka napisała:

Siedzi sobie na florydzie zadowolony jak prosie w deszcz i tez mowi mi

" nie denerwuj sie"

... scusato ... a co ma mówić ? :( :roll: :(

... proszę przemyśl z tym swoim dziennikiem ... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=4485 .... jesteś moją faworytką ... chyba nie będzie kategorii naj?zaginiony? :)

pozdrawiam serdecznie

• 2 months później...