Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do...ZIELONO MI... czyli dom Zielonookiej

ewusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zeljka - dziekuje serdecznie zapraszam ;)

ps. wlasnie zobaczylam ze od ost wpisu minely 2 miesiace - choc zupelnie tego nie planowalam...

No wiec "plan gry" jest taki ze probuje teraz sobie przypomniec co ja takiego nasmarowalam w drugim wpisie... ktory wsiąkł w cyberprzestrzeni.....

bo kolejne mam zapisane w komputerze ....

cos o sasiadach w bloku bylo chyba ;)

spojrzalem .. przeczytalem i .... zapisuje sie do fanklubu i to oboma rękami :):)

a co do wczesniejszych problemow to tez sie tak zastanawiam jak latwo tu na forum cos za duzo chlapnac wierza w guzik warta "anonimowosc w sieci" :(:(:( a lich nie spi...

ciesze sie ze juz OK (odpukać .)

Jak sobie tak czytam to mi się lepiej na sercu robi... a potem łapię się na tym, że uśmiecham się do stojącego obok na światłach faceta w Mondeo.... to jest fajna rzecz tak się pouśmiechać.

A teraz uśmiecham się do Ciebie i czekam na dalszy ciąg dziennika Pięknej :)

Spełniłaś daną nam obietnicę na forumowym spotkaniu i piszesz dalej. Pozdrowionka i dzięki, lubię Twój styl trochę kwiecisty. Więcej tych kwiatków , acha nie zapomnij o paniach z dziekanatu , odtwórz choćby z pamięci , to był kultowy fragment. :D :D :D

Haa! panie z Dziekanatu sa zapisane! na szczescie kochaniutkie nie zniknely (pfff za dobrze by bylo) :lol: i cale szczescie - nie dalabym rady odtworzyc tego ;)

Jak sobie tak czytam to mi się lepiej na sercu robi... a potem łapię się na tym, że uśmiecham się do stojącego obok na światłach faceta w Mondeo.... to jest fajna rzecz tak się pouśmiechać.

Nefer :o moj szef jezdzi mondeo :o a ostatnio jakis taki rozkojarzony :lol: Nie usmiechaj sie do niego kobieto o pieknych oczach bo zbajerujesz szefa i co bedzie !? :lol:

Nefer :o moj szef jezdzi mondeo :o a ostatnio jakis taki rozkojarzony :lol: Nie usmiechaj sie do niego kobieto o pieknych oczach bo zbajerujesz szefa i co bedzie !? :lol:

Pewnie sobie pomyśli : "Jakaś baba się uśmiecha nie wiadomo po co i wygąda jak muł...."

Choć lepiej się pouśmiechać niż podrygiwać i drzeć ryja na całe gardło z okazji jakiejś piosenki Prodigy .... dziwnie patrzą :) szczególnie piesi (jak się ma otwarty szyberdach) :)

Zielonooka,

Widać wszyscy zaczynają podobnie, dziękujemy za Twój dziennik.

U nas tylko rozbudowa, ale zera od cen też nam się śnią po nocach.

Po trzech latach załatwiania mamy chwilowo WZ, odlesienie, odrolnienie w trakcie, projekt w drodze, architekt i ekipa murarzy na jesień.

Pisz dalej, bardzo ciekawe

Pozdro