Żelka 29.03.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Fajnie, ze jestes Zielonooka...Bede zagladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zeljka - dziekuje serdecznie zapraszam ps. wlasnie zobaczylam ze od ost wpisu minely 2 miesiace - choc zupelnie tego nie planowalam... No wiec "plan gry" jest taki ze probuje teraz sobie przypomniec co ja takiego nasmarowalam w drugim wpisie... ktory wsiąkł w cyberprzestrzeni..... bo kolejne mam zapisane w komputerze .... cos o sasiadach w bloku bylo chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 no czytam, czytam i czekam na ciąg dalszy ale zauważ że najczęstszą twoją minką są więc rozchmurz się troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Beti bo to ekspresja sama - wiesz... na poczatku tzresienie ziemi a potem wzrost napiecia.... obiecuje solennie ze potem ---> nie bedzie ps, moja najczestrza minka jest ---> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 29.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zielonooka, jak sie cieszę, że wróciłaś do pisania dziennika. Przyznam Ci się, że czekałam, że kiedyś kiedy wszystko dobrze się zakończy, znów będziesz pisała i cieszyła nasze oczy swoją piękną posiadłością, jeśli zdecydujesz się na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Zielonooka, WITAJ !!! Cieszę się, że wszystko ucichło i zdecydowałaś się na odtworzenie swojego DZIENNIKA Pisz jak najwięcej ! Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.03.2006 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cieszę się zielonooka że wróciłaś do pisania dziennika. Z przyjemnością go czytałam i dalej pozostanę Twoją wierną czytelniczką więc pisz i nie rób za długich przerw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zielonooka - fajnie, że znowu piszesz :D Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dziekuje ha! warto bylo urwac dziennik i wrocic W ten sposob dwa razy slysze przemile przywitania! Dziekuje dziewczyny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 spojrzalem .. przeczytalem i .... zapisuje sie do fanklubu i to oboma rękami :) a co do wczesniejszych problemow to tez sie tak zastanawiam jak latwo tu na forum cos za duzo chlapnac wierza w guzik warta "anonimowosc w sieci" :( a lich nie spi... ciesze sie ze juz OK (odpukać .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Pawson - witam czy to byla wina forum - juz pisalam ze nie sadze ale fakt faktem ze nalzey uwazac i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 30.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Spełniłaś daną nam obietnicę na forumowym spotkaniu i piszesz dalej. Pozdrowionka i dzięki, lubię Twój styl trochę kwiecisty. Więcej tych kwiatków , acha nie zapomnij o paniach z dziekanatu , odtwórz choćby z pamięci , to był kultowy fragment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jak sobie tak czytam to mi się lepiej na sercu robi... a potem łapię się na tym, że uśmiecham się do stojącego obok na światłach faceta w Mondeo.... to jest fajna rzecz tak się pouśmiechać. A teraz uśmiecham się do Ciebie i czekam na dalszy ciąg dziennika Pięknej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 30.03.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dobrze, że wróciłaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Spełniłaś daną nam obietnicę na forumowym spotkaniu i piszesz dalej. Pozdrowionka i dzięki, lubię Twój styl trochę kwiecisty. Więcej tych kwiatków , acha nie zapomnij o paniach z dziekanatu , odtwórz choćby z pamięci , to był kultowy fragment. Haa! panie z Dziekanatu sa zapisane! na szczescie kochaniutkie nie zniknely (pfff za dobrze by bylo) i cale szczescie - nie dalabym rady odtworzyc tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jak sobie tak czytam to mi się lepiej na sercu robi... a potem łapię się na tym, że uśmiecham się do stojącego obok na światłach faceta w Mondeo.... to jest fajna rzecz tak się pouśmiechać. A teraz uśmiecham się do Ciebie i czekam na dalszy ciąg dziennika Pięknej Nefer moj szef jezdzi mondeo a ostatnio jakis taki rozkojarzony Nie usmiechaj sie do niego kobieto o pieknych oczach bo zbajerujesz szefa i co bedzie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jak sobie tak czytam to mi się lepiej na sercu robi... a potem łapię się na tym, że uśmiecham się do stojącego obok na światłach faceta w Mondeo.... to jest fajna rzecz tak się pouśmiechać. A teraz uśmiecham się do Ciebie i czekam na dalszy ciąg dziennika Pięknej Nefer moj szef jezdzi mondeo a ostatnio jakis taki rozkojarzony Nie usmiechaj sie do niego kobieto o pieknych oczach bo zbajerujesz szefa i co bedzie !? Pewnie sobie pomyśli : "Jakaś baba się uśmiecha nie wiadomo po co i wygąda jak muł...." Choć lepiej się pouśmiechać niż podrygiwać i drzeć ryja na całe gardło z okazji jakiejś piosenki Prodigy .... dziwnie patrzą szczególnie piesi (jak się ma otwarty szyberdach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ps. czytam o Bartyckiej K74 o! jaki ładny domek w avatarku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zielonooka,Widać wszyscy zaczynają podobnie, dziękujemy za Twój dziennik. U nas tylko rozbudowa, ale zera od cen też nam się śnią po nocach.Po trzech latach załatwiania mamy chwilowo WZ, odlesienie, odrolnienie w trakcie, projekt w drodze, architekt i ekipa murarzy na jesień.Pisz dalej, bardzo ciekawe Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 31.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No jak ja się cieszę że ponownie zaczęłaś pisać Jak się boisz wstawiać zdjęcia na forum publicznym to chociaż roześlij na priva "zaufanym forumowiczom" linka do galerii (mam nadzieję że się załapię ) Cieplutkie wiosenne pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts