zielonooka 16.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Klarinia - dzieki Y spi - obzarł sie - zrobic mu zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 zielonooka co z dziennikiem czyżbyś zapomniała o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 bedzie bedzie... tylko ze : zdjecia mam na plytkach cd, płytek (z fotkami, mp3, pierdólkami) mam od cholery i troche...... moje wrodzone lenistwo sprawilo ze zadnej z tych plyt nie podpisalam w naiwnym przekonaniu ze na pewno bede pamietac co na ktorej jest .... no i ...to bylo bledne przekonanie wiec siedze posrodku wieeeelkiej gorki plytek i probuje odnalesc te na ktorych sa zdjecia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dam ci wiec rade - z seri wujek dobra rada pozdrawia Tez tak mam z tymi plytami jak ty. Ale mam tez kogos odpowiedniego do roli Wyrobnika Podpisujacego - czyli mojego Ukochanego. Pre razy potupalam nozka i jednej niedzili usiald z gora plyt przy kompie - posprawdzal, poopisywal i ulozyl Polecam wyprobowac na panu Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Iga dzieki - ale On ma wszystko pozapisywane , poukladane o sprzet komputerowy i plytki to dba jak nie wiem co.... Nie dam mu tej satysfakcji - bo marudzil ze sie pogubie i teraz bedzie "a nie mowilem?!" Musze sama... mysle ze po dlugim weekendzie rusze z dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 24.04.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zielonooka - dziennik tylko pobieżnie przejrzałam, ale działka, ogród i ogrodzenie ze zdjęć to dla mnie masz pierwsza klasa! Po prostu bombowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a dziekuje ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 24.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Na dom nie patrzyłem - bo go jeszcze nie ma Ale reszta robi ogromne wrażenie - samo ogrodzenie było chyba droższe niż będzie kosztowała moja chałupka Nic dziwnego, że pojawili się "łysiejący" panowie... A propos dziurek dla tych co skaczą i fruwają to zapomniałaś o tych co ...pełzają. Bardzo lubią jeść żabki i nie są to bociany (niestety ). No przynajmniej tak jest u nas w świętokrzyskich lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 aha ...te co pelzaja tez moga byc.... ale u mnie w okolicy zmijek nie ma Y twierdzi ze jedna (czyli ja ) wystarczy Ogrodzenie - wogole ogrodzenia sa dosyc drogie - tu glownie cena byla nieciekawa bo duzo metrow biezacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widze, ze znow mozna obejrzec fotki domku, ogrodu i reszty, wiec znow zagldam aby oko nacieszyc. Fajnie tez ze jest projekt. Amerykanski troche, bo ta kuchnia robocza i ta nie od roboty, to u nich jest normalka, chyba...U nas to luksuz. Ale fajnie to pomyslane i wszystkie wazne pomieszczenia sa duze... Mysle, ze bedzie Wam tam baaaaardzo dobrze...Spieszyc sie tylko aby zamieszkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no... , pamietaj ze projet byl robiony dla Y potem juz tak sie do niego przyzwyczailam ze niewiuelkie poprawki to co widac na forum to jedna z koncepcji - byly drobne zmiany w ukladzie scian - ale minimalne... wbrew pozorom...ten dom jakis bardzo duzy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 25.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Iga dzieki - ale On ma wszystko pozapisywane , poukladane o sprzet komputerowy i plytki to dba jak nie wiem co.... Nie dam mu tej satysfakcji - bo marudzil ze sie pogubie i teraz bedzie "a nie mowilem?!" Musze sama... mysle ze po dlugim weekendzie rusze z dziennikiem Ech kobieto, Ty się nie pitol ze sprawdzaniem, wrzucaj płytkę do cedeka, odpalaj pierwszego lepszego covermakera (nawer w Nero) i automatyczycznie Ci druknie zawartość Cedeka w formie spisu zawartości na okładkę ps. awatarki coraz bardziej smakowite i odważne, aż fajnie pomyśleć co będzie za pół roku pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ech kobieto, Ty się nie pitol ze sprawdzaniem, wrzucaj płytkę do cedeka, odpalaj pierwszego lepszego covermakera (nawer w Nero) i automatyczycznie Ci druknie zawartość Cedeka w formie spisu zawartości na okładkę ;-)Gerion No to wiem czemu mojemu to tak szybko poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 08.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Zielonooka wszystko wszystkim, ale to oczko wodne..... Miło, że mur nie całkiem szczelny ..... Fajnie już posiedzieć w takim miejscu, prawda? A Y to tak zawsze już będzie się oddalał, czy tylko do czasu wstawienia łózka do wspólnej sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ps. awatarki coraz bardziej smakowite i odważne, aż fajnie pomyśleć co będzie za pół roku pozdrawiam Gerion dzieki ale mialam taki ciut bj. odwazny (choc tez nic nie bylo widac ) to dostalam info ze komus przeszkadza i sie skarzy adminom ze sieje zgorszenie.... adaman szczerze mowiac...nie mam pojecia.. obawiam sie ze tak ps. posiedziec owszem milo, ale porobic cos w ogrodzie to mordega nie mialam pojecia ze praca w ogrodzie i posadzenie paru(nastu) krzewow to taka masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 08.05.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 awatary dzieki ale mialam taki ciut bj. odwazny (choc tez nic nie bylo widac ) to dostalam info ze komus przeszkadza i sie skarzy adminom ze sieje zgorszenie.... Taaa? To młodzierzwszechpolska też udziela się na forum? Cóż, ja zwykle (na innych forach o zupełnie innej tematyce) miewam Tyrę Banks w róznych ujęciach w awatarze No, co - piękna kobieta jest A swoją drogą oczkowodne pięknie się zapowiada. Już to widzę oczyma wyobraźni. Zaraz zaraz, to nie oczko, to co najmniej oczysko... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Taaa? To młodzierzwszechpolska też udziela się na forum? Cóż, ja zwykle (na innych forach o zupełnie innej tematyce) miewam Tyrę Banks w róznych ujęciach w awatarze No, co - piękna kobieta jest By zobaczyli avatry mojego meza i jego kolegow na ich formu... tu juz normalnia kryminal dla wszechpolakow Ze tez twoich zdjec Zielonooka ne potrafia tu docenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ładna proca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ps. oczysko niedlugo ma miec lokatorów znaczy rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 12.05.2006 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Zielonooka - czy to będzie bardzo niedyskretne pytanie jak się spytam, kto Ci cyka takie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts