Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do...ZIELONO MI... czyli dom Zielonookiej

ewusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bedzie bedzie... tylko ze : zdjecia mam na plytkach cd, płytek (z fotkami, mp3, pierdólkami) mam od cholery i troche...... moje wrodzone lenistwo sprawilo ze zadnej z tych plyt nie podpisalam w naiwnym przekonaniu ze na pewno bede pamietac co na ktorej jest .... :-?

no i ...to bylo bledne przekonanie :( wiec siedze posrodku wieeeelkiej gorki plytek i probuje odnalesc te na ktorych sa zdjecia do dziennika

;)

dam ci wiec rade - z seri wujek dobra rada pozdrawia :D 8)

Tez tak mam z tymi plytami jak ty. Ale mam tez kogos odpowiedniego do roli Wyrobnika Podpisujacego - czyli mojego Ukochanego. Pre razy potupalam nozka i jednej niedzili usiald z gora plyt przy kompie - posprawdzal, poopisywal i ulozyl :D

Polecam wyprobowac na panu Y :lol:

Na dom nie patrzyłem - bo go jeszcze nie ma :wink:

Ale reszta robi ogromne wrażenie - samo ogrodzenie było chyba droższe niż będzie kosztowała moja chałupka :D Nic dziwnego, że pojawili się "łysiejący" panowie...

A propos dziurek dla tych co skaczą i fruwają to zapomniałaś o tych co ...pełzają. Bardzo lubią jeść żabki i nie są to bociany (niestety :wink: ).

No przynajmniej tak jest u nas w świętokrzyskich lasach. :(

Widze, ze znow mozna obejrzec fotki domku, ogrodu i reszty, wiec znow zagldam aby oko nacieszyc. Fajnie tez ze jest projekt.

Amerykanski troche, bo ta kuchnia robocza i ta nie od roboty, to u nich jest normalka, chyba...U nas to luksuz. :wink: Ale fajnie to pomyslane i wszystkie wazne pomieszczenia sa duze...

Mysle, ze bedzie Wam tam baaaaardzo dobrze...Spieszyc sie tylko aby zamieszkac... :wink:

Iga dzieki - ale On ma wszystko pozapisywane , poukladane o sprzet komputerowy i plytki to dba jak nie wiem co....

Nie dam mu tej satysfakcji - bo marudzil ze sie pogubie i teraz bedzie "a nie mowilem?!" :D

Musze sama... mysle ze po dlugim weekendzie rusze z dziennikiem ;)

Ech kobieto, Ty się nie pitol ze sprawdzaniem, wrzucaj płytkę do cedeka, odpalaj pierwszego lepszego covermakera (nawer w Nero) i automatyczycznie Ci druknie zawartość Cedeka w formie spisu zawartości na okładkę ;-)

ps. awatarki coraz bardziej smakowite i odważne, aż fajnie pomyśleć co będzie za pół roku ;-)

pozdrawiam

Gerion

• 2 weeks później...
ps. awatarki coraz bardziej smakowite i odważne, aż fajnie pomyśleć co będzie za pół roku ;-)

pozdrawiam

Gerion

dzieki

ale mialam taki ciut bj. odwazny (choc tez nic nie bylo widac ) to dostalam info ze komus przeszkadza i sie skarzy adminom ze sieje zgorszenie.... :lol:

adaman :-? szczerze mowiac...nie mam pojecia.. :(

obawiam sie ze tak :(

ps. posiedziec owszem milo, ale porobic cos w ogrodzie to mordega :lol:

nie mialam pojecia ze praca w ogrodzie i posadzenie paru(nastu) krzewow to taka masakra...

:wink:

awatary

dzieki

ale mialam taki ciut bj. odwazny (choc tez nic nie bylo widac ) to dostalam info ze komus przeszkadza i sie skarzy adminom ze sieje zgorszenie....

Taaa? To młodzierzwszechpolska też udziela się na forum? ;-)

Cóż, ja zwykle (na innych forach o zupełnie innej tematyce) miewam Tyrę Banks w róznych ujęciach w awatarze ;-) No, co - piękna kobieta jest ;-)

A swoją drogą oczkowodne pięknie się zapowiada. Już to widzę oczyma wyobraźni. Zaraz zaraz, to nie oczko, to co najmniej oczysko...

pozdrawiam

Gerion

Taaa? To młodzierzwszechpolska też udziela się na forum? ;-)

Cóż, ja zwykle (na innych forach o zupełnie innej tematyce) miewam Tyrę Banks w róznych ujęciach w awatarze ;-) No, co - piękna kobieta jest ;-)

By zobaczyli avatry mojego meza i jego kolegow na ich formu... tu juz normalnia kryminal dla wszechpolakow :wink:

Ze tez twoich zdjec Zielonooka ne potrafia tu docenic :wink: