Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do...ZIELONO MI... czyli dom Zielonookiej

ewusia

Recommended Posts

Boże, kobieto, ale Ty mnie zaskakujesz! Znow cos zmienilas! Zdziwilam sie bardzo, musze przyznac, ale nie zmartwilam sie wcale. :p Jakos czuje, ze Ty sobie zawsze poradzisz. Ten projekt byl Twoj i jest piekny. Zaluje, ze nie stac mnie na ten dom, bo byla bym w kolejce do kupna, na pewno.

Podziwiam ludzi takich jak Ty. Jestes bardzo odwazna i robisz tylko to co Cie w tym momencie uszczesliwia. Mysle, ze tej pogoni za szczesciem, na pewno go odnajdziesz. Bedzie kiedys cos i ktos, kto spelni wszystkie Twoje wymagania...Jestem tego pewna.

A co do nowego dziennika i nowego Twojego domu, to ciesze sie bardzo i czekam na relacje...Nie musi byc duzy, ale bedzie na pewno mial to cos. Tak jak Ty.

Wielki buziak dla cioci Zielonookiej! :D :wink:

p.s. dopiero teraz wrocilam do dziennika i widze, ze wspomnialas o tym drobiazgu... :wink: a ja zaslepiona pieknem tego domu, tylko sie na zdjecia rzucialam.., :oops: gapa jedna...

• Odpowiedzi 414
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooko, Trzymam za Ciebie kciuki, bo jesteś dla mnie wzorem silnej kobity :-) Ty sobie zawsze dasz radę. A ile się zapewne naczyłaś podczas tej budowy - same plusy.

Szkoda tylko że wnętrz nie udało Ci się wykończyć - pewnie byłyby inspiracją dla wszystkich :-)

Działki drożeją paskudnie to fakt - duzo znajomych poszukuje i za głowy się łapią... Warszawa jest pokręcona maksymalnie...

kurrrr...cze :evil: dzialki drozeja jak chore :evil: :-? :evil:

Ano zgadza się. Może ceny mieszkań już na tyle wzrosły że ludzie się opamiętali i na działki przerzucili? A może zobaczyli że za to mieszkanie to dom postawią więc się zastanawiają że sprzedadzą mieszkanie i kupią działkę? Albo popatrzyli że ceny mieszkań wzrosły to i działki wzrosną więc inwestujmy w działki? Albo te kredyty tak rozdają na wyścigi? Albo jeszcze coś innego ;-)

A w ogóle to nie wiem czy pamiętasz że w pierwszym poście który lata temu do Ciebie napisałem wspomniałem że Cię lubię. Podtrzymuję to stwierdzenie ;-) :-D

:oops: :oops: :oops:

hmm... :roll: ja tez.... :roll:

to znaczy ... nie siebie :lol: - Ciebie... :wink:

to znaczy siebie tez...

oj zaplatalam sie no :oops: :lol:

I to by było na tyle z zielonooką potrzebny specjalista od supełkologii od zaraz, :p bo już nigdy nie zobaczymy żadnego postu od zielonookiej :cry:

Oj biada nam nieszczęśnikom, oj biada, o ile bardziej będzie ten świat szary nie muszę nikomu pisać. :cry:

I to by było na tyle z zielonooką potrzebny specjalista od supełkologii od zaraz, :p

a tam specjaliste zaraz - sie wezmie cos ostrego i sie przetnie :wink:

bo już nigdy nie zobaczymy żadnego postu od zielonookiej :cry:

niektorzy by sie ucieszyli ..pewnie :-?

no trudno - jak mowi moj funfel : jakbym chcial sie podobac wszystkim to byl był 100 $ banknotem :wink:

no trudno - jak mowi moj funfel : jakbym chcial sie podobac wszystkim to byl był 100 $ banknotem :wink:

:-) :-) Powinien dodawać - NOWYM $100 banknotem. Ostatnio chciałem zamienić na złotówki kilka $100 banknotów (starych - ot porządkując graty znalazłem) Po wizycie w dwu bankach udało mi się pozbyć zaledwie jednego - z pozostałymi odesłano mnie do NBP :o :o