zielonooka 18.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Bonnie i rrmi strasznie sie ciesze ze Wam sie podoba i pozdrawiam serdecznie! Paul- szerokich lotów Ja to sie wtedy smialam ze moglabym byc kierowca Trucka - balam sie jak dam rade ale okazuje sie ze mam predyspozycje jechalo sie b wygodnie, w kabinie byl komputer z internetem wiec jak znudzily mnie widoki przez okno to sobie surfowałam A propos jazdy to teraz sie z tego smieje wtedy mi nie bylo do smiechu....dowiedzialam sie jednej rzeczy, mianowice jak jest korek na autostradzie (traffic highway) a chce sie siusiu....po co kierowcom cieżarówki butelka po np. fancie lub coli... wtedy sie nie smiałam bo jak łatwo sie domyslec warunki budowy anatomicznej nie pozwalaly mi z tej butelki skorzystać i cierpiałam straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.12.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Hej Zielonooka, już dawno sie tak nie przykleiłam do czyjegoś dziennika, jak dziś do Twojego Zdradź jakieś szczegóły architektoniczne chałupki, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aggi - bardzo mi milo ze ci sie podoba Z projektem zrobie tak- mam go rozrysowaney w wersji elektronicznej w autocadzie - takiego nie pokaże , nawet nie ze wzgledu na to ze jest wersja do urzedu tylko po prostu bedzie malo czytelny... musze wygrzebac gdzies jakiesz szkice i dac wersje koncepcyjna, postaram sie zrobic to w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Byłoby cudnie gdybyś mogła zeskanować jakiś szkic - to nawet lepsze niż projekt Działka jest rzeczywiście nadzwyczajnej urody, już sobie wyobrażam te drzewa w charakterze widoku z okna.... no i kamory do oka wodnego też wyglądają zachęcająco. Reasumując, macie nadzwyczajnie estetyczny plac budowy. Możesz się przyznać jaki areał tego cudu ziemskiego udało Wam sie zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.12.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No przegonilas swoim dziennikiem Tomka 1950, bo on sie oststnio jakos ociaga i nie chce pokazac nam swojej chalupy. Twoj dziennik czyta sie jak jakas powiesc, masz talent, ja bym tak nie potrafila, a mialabym tez dobry temat (spor z sasiadem) na poczatku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Aggi - szkiców poszukam, obiecuje Gabriela - popatrzylam sobie na twoja sygnaturke o oknach - my wybralismy firme Butzbach - z tym ze oni wylacznie plastikowe produkuja, drewnianych nie maja O oknach bedzie pozniej ale zwroc uwage na te firme, cenowo troche z wyzszej polki ale jakość świetna (głównie produkuja dla naszych sasiadow zza Odry) najlepiej poprosic o wycene. Robi ja osobiście jeden z szefów firmy - przesympatyczny człowiek. Polecam tez wycieczke do ich siedziby (okolice Radzymina) produkcja robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Witaj Zielonooka. Nietypowy trochę dziennik. Jak na razie bajkę przypomina i oby tak dalej. Dzielna z ciebie dziewczyna i zdolna tez. Cala budowa na Twojej głowie. Książe pomaga ale Ty jesteś dowódcą. A jak talent masz jak urodę ,to ja się już tego domku doczekać nie mogę... Też czekam na to abyś pokazała nam jak dom będzie wyglądał. Projekt i może jakąś wizualizacje... A działka piękna tyle drzew wokół... Cudo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 18.12.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 zielonooka jak fantastycznie czyta sie Twój dziennik ! Wszystkie wydarzenia, jakie zostały opisane przez Ciebie są na prawdę optymistyczne i pozwalaja mi wierzyć w sprzyjajace okoliczności i uzdrawiające zwroty w życiu. Wiem coś o tym Tylko jeszcze na księcia czekam Dziękuję za radość jaką daje mi czytanie Twojego dziennika. Proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 18.12.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Czytałam Twój dziennik z zapartym tchem i nie mogę sie doczekać dalszego ciągu.... Pozdrawiam i czekam na następny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.12.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 ... jako danie główne podano: "Zielono mi ...",... ktoś zapyta: jaki jest przepis na to danie ? ... odpowiadam następująco: ... weź kawałek "życia związany z budową Twego wymarzonego domu", daj do tego, trzy szczypty dobrego humoru, szczyptę złości zaprawionej z goryczą, a okraś danie całe wielką dozą optymizmu, niezapominając ponadto, że nieodzownym "łut szczęścia" ukazać się powinien.Podaj w formie strawnej dla wszystkich biesiadników. ... ot i cała receptura pozdrawiam niezmiernie serdecznie http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/good1.gif http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/book1.gif http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/write1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.12.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Renatko - jak wiadomo w zyciu bywa roznie (ale banał strzeliłam ale jedno jest pewne - optymizm i wiara w szcześci jeszcze nikomu nie zaszkodziły. A z Ksieciem - zjawia sie predzej czy pozniej, oczywiście poniewaz to zycie a nie bajka , Ksiaze tez ma swoje wady i slabości i potrafi zdenerwować strasznie (zauwaz ze juz go Ksieciem nie nazywam ) i chyba dzieki temu chce z nim budować ten dom - jest po prostu prawdziwy ] Metea - obiecuje solennie pisac, powiem Ci ze jak sie czyta takie mile komentarze do dostaje takiego kopa do pisania ze hej Paul- no zawstydzasz mnie teraz i to kulinarnie , tak Ci powiem w tajemnicy ze od jakiegoś pól roku uczę sie gotować i wczoraj np piekłam piernik staropolski - juz na świeta - ehhh zapach w calym domu tak wiec twoj komentarz jest mi bardzo mily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 No i mam taka mala zagwostke teraz - bo dzis jestem w pracy i na firmowym komputerze ...nie widze zdjęć... i nie wiem czy to u mnie tylko tak czy wogole.... jak by cos bylo nie tak z nimi prosze o sygnal postaram sie cos wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 19.12.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Melduję, że u mnie na prowincji zdjęcia są.Widzę więc, że obok korków, smogu, pośpiechu itd... pojawiła się kolejna niedoskonałość wielkiego świata - niewybaczalny brak obrazków. t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.12.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ... @ zielonooka ... w sprawie gotowania zapraszam na Forum Macieja Kuronia http://www.kuron.com.pl/phpBB2/index.php (gdzie się kulinarnie udzielam) pozdrawiam niezmiernie serdecznie i zpraszam również innych zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.12.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Wilcza 75 - dzieki za odzew, u mnie w firmie mamy bardzo ambitnych informatykow - co rusz robia eksperymenty na zywym komputerze a ich glowną dzialalnoscia jest blokowanie najroznieszych programow, ciesza sie wtedy jak dzieci (niby ma to zbezpieczyc przed wirusami ale dla mnie to jedna wielka paranoja ) Paul tak jak pisalam, od jakiegođ czasu zaczynamodkrywac ze gotowanie sprawia mi mase frajdy tak wiec na pewno na forum zajzre pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ... @ zielonooka ... w sprawie gotowania zapraszam na Forum Macieja Kuronia http://www.kuron.com.pl/phpBB2/index.php (gdzie się kulinarnie udzielam) pozdrawiam niezmiernie serdecznie i zpraszam również innych zainteresowanych Paul dziekujemy za link, kazda z nas chetnie tam zerknie... Prawda kobitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zielonooka, bardzo ciekawy ten obrazek Waszego domku.. Jak ty to zrobilas, że on jest taki "rozlany". Przepraszam za wyraz, ale nie wiem jak to sie mowi. chodzi mi o ten efekt, ja nazwe to "rozlany". Strasznie mi sie to podobało... A jezeli chodzi o reszte zdjec, u mnie sa wszystkie wydoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ja się pod tym nie podpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.12.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zeljka.... z tym maluneczkiem to nie wiem... no tak mi wyszlo noo... Moze mi rece trzesly?:D:D Malowane bylo na grubej tekturce , lekko zagruntowanej . zwyklymi temperami, ( mozna powiedziec ze cos co podpada pod kategorie farby plakatowki ) tak dość grubo nakladanymi warstwami . Wogole jest to obrazek plenerowy czyli rysowany z natury a nie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 19.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nooo, moja Zielonooczna.Nie wykpisz się od wytłumaczenia (myślę że nie tylko mnie) z jakiegoż to materiału są te kolorowe ściany.Dla dodania Ci odwagi w nieuprawianiu kryptoreklamy, zdradzę mały sekret i powiem tylko Tobie, że pracuję w firmie, która robi taki pyszny serek z ziarenkami w słodkiej śmietance, który spora część rodaków pałaszuje na śniadanko.t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts