zielonooka 19.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wilcza 75 hiehiehie...powiem nazwe ogólną - keramzytobeton (to ze taki rozowiutki to dodatek barwnika) a nie powiem nazwy firmy, ktora to produkuje i konkretnie jaki to system ok? (a takich firm jest pare - róznia sie min nazwami zastrzezonymi dla systemu i patentów, i takimi tam...drobiazgami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 19.12.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wilcza 75 hiehiehie...powiem nazwe ogólną - keramzytobeton (to ze taki rozowiutki to dodatek barwnika) a nie powiem nazwy firmy, ktora to produkuje i konkretnie jaki to system ok? (a takich firm jest pare - róznia sie min nazwami zastrzezonymi dla systemu i patentów, i takimi tam...drobiazgami) a czemu nie powiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zielonooka -pisz dalej,chętnie będę zagłądać do Twojego dziennika-taki zdrowy powiew optymizmu.Czekam na więcej i jakieś rysunki domu.Działka cudowna te dorodne drzewa to prawdziwe skarby.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.12.2005 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witaj Zielonooka bardzo ciekawe rozwiązanie tych ścian, napisz proszę coś więcej o nich.... I jak większość proszę o jeszcze, wspaniale się czyta i nie skłamię jak napiszę że lekturę Forum rozpoczynam od Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam w dzisiejszym zasnieżonym dniu... AniuZ - w sumie nazwa firmy i konkretnego systemu nieistotna chyba jest mozna to porównać na przykladzie lekow - paracetamol+wit C+ dodatki daje srodek na przeziebienie i goraczke a czy to bedzie Fervex , Gripex czy Polopiryna.... Ja jestem taki Fervex ale sa i Gripexy i Polopiryny Ewusiu Opisac sam produkt moge jak najbardziej - sa to ściany z keramzyto betonu - czli gliny keramzytowej (ok 70%) z dodatkiem cementu i piasku. projektuje sie konkretne ściany pod konkretny projekt (min otwory okienne bruzdy pod instalacje itd.) grubosc sciany nosnej 15 cm, dzialowych 12 i 10. Dociepla sie 12 cm styropianu lub welny mineralnej Czyli jest to system dwuwarstwowy. Co tam jeszce - dom sklada sie szybko - 1 kondygnacja 1 dzien , budowa calego domu - roznie - ok 4 -5 miesiecy Zeby bylo jasne - jak kazdy system ma to to i wady i zalety U mnie przewazyly 3 rzeczy - szybka budowa, to że system znam (czyli jestem swiadoma jego plusow i minusow) , i to ze dostalam taka a nie inna cene Te ceny to tez powod dla ktorych nie przedstawiam tu kosztorysu - sciany ze wzgl na firme = koszty produkcji, pokrycie dachowe czy ocieplenie - w firmie z ktora wspolpracujemy od 3 lat, czyli też inaczej sie rozmawiało. Ogolnie powiem ze dom w stanie bez bialego montazu wyszedł nam ok 1800 zl za m2 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 20.12.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ja rowniez witam Cie Zielonooka sniegowo, bo w Warszawie sypie od samego rana. W sumie to nie chodzilo mi o nazwe firmy, adres itd tylko bardziej, jaki to system i czym sie go je. Ale juz troszke mi sie wyjasnilo w glowie co to takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Anna! No wlasnie tego chialam uniknac , jesli chodzi o sam produkt nie wystepujacy pod jego nazwa handlowa jak sa jakies pytania b chetnie odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Kochani.... życzę Wam radosnych pełnych ciepła Świąt - w gronie rodziny i przyjaciół, w wymarzonych domach z płonacym ogniem na kominku, a jesli jeszcze tych domów nie ma...to z najpiękniejszymi marzeniami o nich i z nie mniej płonącym ogniem w sercu skadam zyczenia dziś bo... za 5 godzin Y laduje na Okeciu wiec moja aktywność na Forum ciut zmaleje niewątpliwe, byc może w pierwszy dzien swiąt skrobne coś, a moze namowie lenia Y zeby cos tu popisał pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Też zycze Tobie i twojemu Panu "Y" spelnienia marzen i wszystkiego dobrego. Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku... p.s. Jak to sie ladnie czyta, że sa ludzie co kochaja sie tak mocno jak Wy... Tylko Wam tego pozazdroscic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.12.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Nooo, moja Zielonooczna. Nie wykpisz się od wytłumaczenia (myślę że nie tylko mnie) z jakiegoż to materiału są te kolorowe ściany. Dla dodania Ci odwagi w nieuprawianiu kryptoreklamy, zdradzę mały sekret i powiem tylko Tobie, że pracuję w firmie, która robi taki pyszny serek z ziarenkami w słodkiej śmietance, który spora część rodaków pałaszuje na śniadanko. t tez chciałabym wiedziec co to za kolorowe sciany sa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse 21.12.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Zielonooczko - ja rownież życze wsytkiego naj naj naj (sorrki ale nie umiem tak pieknie skladać zyczen jak Ty) no i licze ze jednak znajdziesz chwilke czasu coby cos nowego napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 zielonooka - powiem otwarcie - lubię Cię. Mimo że mi się akurat z tymi czerwonymi ścianami nie udało. Widocznie trafiłem na niewłaściwą firmę A lubię Cię m.in. dlatego że głowa mi pękała. Jak nic zaraz udar mózgu. Poprosiłem o meliskę na uspokojenie i czekając zacząłem czytać Twój dziennik. Efekt - dziennik przeczytany, głowa nie boli, melisa wystygnięta w kubku stoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 No widzisz!!!: mam zdolności lecznicze ... hmmm...lubisz mnie? to ja się ---> a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 jeszcze raz...super sie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Tesko - a ja mam chwilke wolnego i zaczęlam czytac teraz dzienniki innych - na monitorze jest teraz Twoj - i nie moge sie oderwać za chwilke coś tam skrobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 zielonooka - właśnie skończyłam czytać Twój dziennik. Masz kobito talent do pisania :D więc pisz jak najczęściej bo Obrazek chałupki cudniasty Działka przepiękna Już się nie mogę doczekać zdjęć jak Wasz domeczek będzie na niej wyglądał. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.12.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://img334.imageshack.us/img334/6488/256976pp.gif Zdrowych i Pogodnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.12.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 zielonooka - życzę Ci żebyś się nie zmieniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Radości, miłości, spokoju...natchnienia http://www.ekartki.pl/kartki/17/203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts