SylwekW 23.12.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 O Klaus .... coś mi znajome te zdjecia .... A teraz rozumiem o co Ci chodziło pytają cmnie na priv co obejmowały prace klinkierowców w podanej cenie. Zatem uzupełniam swoja wypowiedź. Oczywiście prócz murowania jednocześnie montowali ocieplenie, u mnie to był styropian. Przycinali, docinali, nabijali na kotwy i nawet mowy nie było, żeby tego nie robić - dla nich to naturalne, że murowaniu klinkieru (wearstwy elewacyjnej) montują jednocześnie ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.12.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 O Klaus .... coś mi znajome te zdjecia .... N A P R A W D Ę.....? Dzięki za odpowiedź i mam nadzieję, że nie masz mi za złe publikowania tych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 23.12.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ślimak - może zostać, nie powinno się nic stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts