Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D Jestem jak najbardziej za.

Termin zimowy, a jesienią powtórka :roll:

Z tego co udało się zasięgnąć jezyka, to tradycyjne spotkanie forumowiczów w siedzibie muratora odbędzie się prawdopodobnie w okolicach luty/marzec 2006, oczywiście narazie zadnych szczegółów nie znam.

Katjo: jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D :D :D

m.

:D Jestem jak najbardziej za.

Termin zimowy, a jesienią powtórka :roll:

Z tego co udało się zasięgnąć jezyka, to tradycyjne spotkanie forumowiczów w siedzibie muratora odbędzie się prawdopodobnie w okolicach luty/marzec 2006, oczywiście narazie zadnych szczegółów nie znam.

Katjo: jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D :D :D

m.

Świetna wiadomość :D :D :D

... jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D :D :D

m.

Uff, nareszcie dotarłam do informacji :oops: Czyli jesień będzie z Tomkowym królem 8) 8) 8)

... jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D :D :D

m.

Uff, nareszcie dotarłam do informacji :oops: Czyli jesień będzie z Tomkowym królem 8) 8) 8)

Zapowiada się ciekawie :)

to może i mnie w końcu uda się u Tomka być - bardzo bym chciała :D

• 2 weeks później...
I ja kceee !!!!

Może być i luty, i marzec i jesień. W tym roku przyjadę. Byleby spotkanie nie odbyło się 10 lutego. Maksiu - weźcie to pod uwagę!!!!

:wink:

Weż pod uwage ze to nie ja ustalam datę ale Redakcja Muratora, a jak narazie to chyba nie ma jeszcze żadnej konkretnej daty ustalonej

pozdrawiam

m.