stary 16.12.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Czy Szanowna Redakcja rozważa jakiś mały, zimowo-wiosenny spędzik amatorów wiedzy o budownictwie (i okazyjnie piwka ) w piwnicach na Kamionkowskiej?? Może wypowiedzą się forumowicze nad potrzebą takiej integracji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Jestem zdecydowanie za . Moze tylko termin przesunac troche bardziej na jesienny , bo jak na wiosne to nie dolece . Jesli mnie nie bedzie , to kto zadyme bedzie robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.12.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Termin zimowy, a jesienią powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 18.12.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeszcze nie byłem na zlocie Forumowym, a bardzo bym chciał .Jestem jak najbardziej za ,tylko może właśnie wczesna wiosna byłaby dobrym terminem .Jak zacznę budowę wiosną to na jesieni nie będę miał sił na wyjazd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.12.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Termin zimowy, a jesienią powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Termin zimowy, a jesienią powtórka Z tego co udało się zasięgnąć jezyka, to tradycyjne spotkanie forumowiczów w siedzibie muratora odbędzie się prawdopodobnie w okolicach luty/marzec 2006, oczywiście narazie zadnych szczegółów nie znam. Katjo: jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Termin zimowy, a jesienią powtórka Z tego co udało się zasięgnąć jezyka, to tradycyjne spotkanie forumowiczów w siedzibie muratora odbędzie się prawdopodobnie w okolicach luty/marzec 2006, oczywiście narazie zadnych szczegółów nie znam. Katjo: jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. Świetna wiadomość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.12.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 (...) Katjo: jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. a czy Komtur o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Mam nadzieję że żaden zjazd mnie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.12.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. Uff, nareszcie dotarłam do informacji Czyli jesień będzie z Tomkowym królem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 ... jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. Uff, nareszcie dotarłam do informacji Czyli jesień będzie z Tomkowym królem Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.12.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 ... jesien będzie owocna w spotkania, w planach przecież II Jesienne spotkanie w Komturii Mazurskiej :D m. Uff, nareszcie dotarłam do informacji Czyli jesień będzie z Tomkowym królem Zapowiada się ciekawie to może i mnie w końcu uda się u Tomka być - bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.01.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Hops temat do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 I ja kceee !!!! Może być i luty, i marzec i jesień. W tym roku przyjadę. Byleby spotkanie nie odbyło się 10 lutego. Maksiu - weźcie to pod uwagę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.01.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jestem na TAK. Obym tylko nie miał zajęć jak przed rokiem.. Ale najwyżej spóźnie się ciut... To kiedy spotykamy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 wiosna nasza, ... jesień ... Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.01.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 I ja kceee !!!! Może być i luty, i marzec i jesień. W tym roku przyjadę. Byleby spotkanie nie odbyło się 10 lutego. Maksiu - weźcie to pod uwagę!!!! Weż pod uwage ze to nie ja ustalam datę ale Redakcja Muratora, a jak narazie to chyba nie ma jeszcze żadnej konkretnej daty ustalonej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jestem zdecydowanie ZAAAAAAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 wiosna nasza, ... jesień ... Tomka ....a lato u toli...tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.01.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 A zima u kogo? Kto się zgłasza na ochotnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts