SławekD-żonka 05.01.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Zima może być moja - ale bez kaloszy się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.01.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Czy myślisz, że w tym towarzystwie ktoś nie ma kaloszy? Zimą kierunek Suchy Las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.01.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Czy myślisz, że w tym towarzystwie ktoś nie ma kaloszy? Zimą kierunek Suchy Las Kalosze w Suchym Lesie? brzmi troche zabawnie :D ale nie żebym się nabijał, tak tylko mi się skojarzylo pozdrawiam Kasiu i Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Maksiu, bo z tym Suchym Lasem jest tak jak z chlebakiem: Chlebak, jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia .... granatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Tak Maksiu, Fizyk ma rację A Fizyk - o ten chlebak, to na studiach zawsze pytał 'koty' mój profesor na wejściówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.01.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 III spotkanie Forum oczywiście odbędzie się, oczywiście w Muratorowych kazamatach piwnicznych - termin za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.01.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 III spotkanie Forum oczywiście odbędzie się, oczywiście w Muratorowych kazamatach piwnicznych - termin za chwilę. Z niecierpliwością oczekujemy terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.01.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 mam nadzieję że tym razem choroba mnie nie rozłoży .....czekam na termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Przepraszamy, jeszcze trwają ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.01.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Przepraszamy, jeszcze trwają ustalenia. poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Przepraszamy, jeszcze trwają ustalenia. poczekamy... ale już naprawdę niedługo, termin juz ustalony, Redakcja pod go naprawde już niedlugo (możliwe ze i dziś) do publicznej wiadomosci pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.01.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Nie pozostaje nam nic innego tylko czekać na oficjalne ogłoszenie terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 12.01.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 kurcze chetnie bym wpadl szkoda ze mam taki napiety kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 13.01.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam!Przepraszam, że pytam ale jestem nowa.Chciałabym bardzo być na tej imprezie i poznać wspaniałych ludzi, których czytam różne wypowiedzi.Mam pytanie: czy są jakieś zaproszenia, ile taka impreza kosztuje itp.Jestem z W-wy - więc nie będzie problemu z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 kurcze chetnie bym wpadl szkoda ze mam taki napiety kalendarz Leon, poluzuj kalendarz i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.01.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Leon przyjeżdzaj! Chciałbym poznać tak barwną postać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 16.01.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Cześć. Dawno już nie byłam na forum, ale bardzo chętnie też wezmę udział w spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.01.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Ale będzie fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 20.01.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Droga Annoto właściwie zawarłas w swej wypowiedzi WSZTSTKO CO BYM I JA CHCIAŁA POWIEDZIWEĆ.ja też chcę poznać ludzi i doświadczenia poznać buziaki ludzi których tylko znamy z linku.Ale nie doczekałaś się odpowiedzi co do kosztów i terminu i czy można !!!A może oni nas nie chcą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.01.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Droga Annoto właściwie zawarłas w swej wypowiedzi WSZTSTKO CO BYM I JA CHCIAŁA POWIEDZIWEĆ. ja też chcę poznać ludzi i doświadczenia poznać buziaki ludzi których tylko znamy z linku.Ale nie doczekałaś się odpowiedzi co do kosztów i terminu i czy można !!!A może oni nas nie chcą!!! Oj Sylwio poczytaj dokładnie. Datę masz w temacie postu wyżej -III SPOTKANIE FORUM 4 marca, w sobotę po południu - a spotkanie jest bezpłatne jak to gdzieś wcześnie Maksiu juz napisał. Wystarczy tylko tylko zgłosić swój udział wypełniając Formularz zgłoszeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts