Mały 20.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ok jeszcze pytanie o termin "po południu" - tzn? 12-,13-, 15-ta? Cobyśmy wiedzieli o której m.w. wyrwać z naszych wiosek... Aha czy jest tam możliwość zaparkowania krasnalscenica i innych "wypasionych fur" forumowych? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 24.01.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wszystko jest o ok. Wysłałam formularz zgłoszeniowy.- Czy otrzymam potwierdzenie, że jestem na liście osób biorących udział w tym spotkaniu? - A jeżeli nie otrzymam to znaczy, że nie ma dla mnie miejsca?Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 28.01.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 kurcze zazdroszcze wam tez bym wpadl ale marne szanse na marzec no i gdyby to bylo jeszcze na slasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.02.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 zgłosiłam sie też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts