wojcik9 16.12.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam, Zamierzam kupić sobie golarke elektryczną i zastanawiam się jaka, Philips czy Brown?? Jakie są zalety i jakie wady?? Jakich wy używacie maszynek i co możecie mi polecić, nie mam jednak dużej kwoty do wydania ok 300 zł więc nie wchodza w gre "mercedesy" z tej dziedziny No wlasnie czy warto kupowac golarke z nizszej półki jak to jest z ich dokladnościa?? Dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 16.12.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam, Zamierzam kupić sobie golarke elektryczną i zastanawiam się jaka, Philips czy Brown?? Jakie są zalety i jakie wady?? Jakich wy używacie maszynek i co możecie mi polecić, nie mam jednak dużej kwoty do wydania ok 300 zł więc nie wchodza w gre "mercedesy" z tej dziedziny No wlasnie czy warto kupowac golarke z nizszej półki jak to jest z ich dokladnościa?? Dziękuje za pomoc. a do czego?? ta golarka? to jakiejś golizny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcik9 17.12.2005 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 do zarostu kolego ...do zarostu...na twarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.12.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Był już podobny wątek tutaj Kiedyś testowałem maszynki Grundiga, taakie sobie to było - fajne jak trzeba było się szybko ogolić na sucho, ale na mokro i porządnie zdecydowanie wolę klasycznego Macha Gilette.Większość znajomych chwali Philipsy, ale to raczej subiektywne odczucie - dobrze byłoby móc się ogolić przed zakupem, i to wówczas gdy się używa już jakiejś maszynki od dłuższego czasu, bo pierwsze wrażenia jakie odczuwa skóra są takie sobie. Więcej tutaj Porównanie cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.12.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Miałem jednego brauna,potem drugiego. Teraz mam od eee...4(?) chyba lat phillipsa na bateryjki i mój szef zdziwił sie że tak gładko goli (myslał ,że przed chwilą byłem w firmowej łazience z gilette). A bateryjki? Aku wsadzam na zmianę do firmowego telefonu. I cały czas są naładowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joy1 19.12.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam, Zamierzam kupić sobie golarke elektryczną i zastanawiam się jaka, Philips czy Brown?? Jakie są zalety i jakie wady?? Dziękuje za pomoc. Dotychczas używałem dwóch maszynek akumulatorowo-sieciowych. 1. To Philips TRACER typ hs 360/A - teraz to już stary model, ale jest niezła. Na szybko ogolisz się bez problemu. Bardzo dobrze radzi sobie z kilkudniowym zarostem. Posiada grubą siatkę, przez co jakość jak dla kobiety nie będzie najlepsza. 2. Braun 1508 - Dobra maszynka do dokładnego golenia. Posiada bardzo cienką siateczkę. Moim zdaniem jakość porównywalna ze zwykłymi maszynkami. Niezbyt dobrze radzi sobie z kilkudniowym zarostem. Teraz myślę nad zmianą sprzętu. Ze względu na reklamę, myślę, że przetestowałbym Brauna 360. Ma fajny kształt siateczki. ...i jszcze jedno. Kiedyś posłałem na wysypisko nową golarkę. Miała bardzo małe,podwójne nożyki. Cięła kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 23.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja aktualnie testuję philipsa.Goli dość przyzwoicie. Jednak, porównując ją ze zwykłą "mokrą" mazynką niestety jest mniej dokładna. Żeby wyglądać ok trzeba golić się 2 razy dziennie. Fakt, że nie zajmuje to zbyt dużo czasu, ale zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.12.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Uwaga na Philipsa. Golarka 3 głowicowa moich panów podlega reanimacji wymiany głowic. Koszt jednej sztuki to 56 złotych Polskich ( ) Słownie pięćdziesiąt sześć. Siatka Browna za to 74 PLN . Jednak moje chłopy preferują ewidentnie Philipsa. Wymiana głowic po ok 3 latach naprawdę intensywnego użycia . Brown niestety częściej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 26.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Uwaga na Philipsa. Golarka 3 głowicowa moich panów podlega reanimacji wymiany głowic. Koszt jednej sztuki to 56 złotych Polskich ( ) Słownie pięćdziesiąt sześć. Siatka Browna za to 74 PLN . Jednak moje chłopy preferują ewidentnie Philipsa. Wymiana głowic po ok 3 latach naprawdę intensywnego użycia . Brown niestety częściej . Potwierdzam to, co mówi ziaba. Trzeba niestety wymieniać głowice i w philipsie nie jest to najtańsze. W moim modelu 3 x 40zł. Mam tą golarkę trochę ponad dwa lata i niestety chyba czas na głowice właśnie nadchodzi. Ale z drugiej strony to tylko 5zł. miesięcznie, czyli mniej niż kosztuje np. pianka do golenia. A można w skrajnych przypadkach ogolić się nawet podczas jazdy samochodem, gdy się bardzo spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 12.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Moja druga połowa ma philipsa 2 głowicowa- 6 lat raz wymieniał ostrza a dodam że goli się codziennie i wcale nie ma młodzieńczego zarostu, jest bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boban 19.02.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ja od dłuzszego czasu ok. 5-6 lat używam Philipsa tylko 2 głowice i bardzo sobie chwalę. Fajna rzecz to trymer to przycinania baczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts