qbav 16.12.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 co myslicie o domkuhttp://www.hgatelier.com.pl/w5/index.html najprawopodbniej, sklanialbym sie na porotherm44, Na poczatek do uzytku glownie parter + jedna sypialnia na gorze (2 osoby) w przyszlosci dopiero wykorzystanie reszty pokoi... Jakiego rzedu kosztów stanu surowego zamknietego musialbym sie spodziewac ? budujac oczywiscie jak najekonomiczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 17.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jak widać mało kto buduje wg. projektów hgatelier.Ja się zdecydowałam na HG-W3 tyle że z bali drewnianych - czekam na kosztorys. Jak mnie ten kosztorys zabije to chyba tak jak przewiduje projekt pustak max. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 04.01.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 No właśnie, wygląda na to, że naprawdę mało kto buduje z HG Atelier. Zastanwawiam się dlaczego - projekty są ok... Ja wybrałem HG I1. Dopiero zaczynam, więc jeśli macie chwilkę to jestem strasznie ciekaw, co o nim sądzicie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.01.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Fajny - zresztą ja jak widać jestem zwolennikiem ich projektów.Tylko jeden mankament ma - dach - koszty będą spore.Ale poza tym bardzo fajny domeczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoook 28.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 witam, mi też się bardzo podobają ich projekty, tylko zastanawiam się dlaczego tak mało osób korzysta z usług tego biura. A Wy? jesteście zadowoleni z projektu? Jesteście w trakcie budowy? Zamierzam niedługo kupić projekt hg w5 lustrzane odbicie, tylko najpierw jednak chciałabym poznać opinię innych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts