Kulin 17.12.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 dużo czy nie dużo. A może lepiej kupić materiał i zapłacić 12 zł za punkt. Mowa o instalacji elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Standard w mojej okolicy.Ja jednak sam kupiłem materiał, a montował elektryk, a właściwie łączył w puszkach. Rozłożyć kable na ścianie każdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 17.12.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja na przykład nie potrafie ..u nas robocizna za punkt waha się od 15 nawet do 25 zł. a łączenie w puszkach to podobno elektrycy "starej daty" wykonują J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 a gdzie mozna laczyc jak nie w puszkach kwestia tylko czy tych osprzetowych czy lacznikowych ale fakt faktem ze coraz czesciej rezygnuje sie z puszek laczeniowych, i wszelakie laczenia wykonuje sie w poglebianych puszkach pod ospzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja na przykład nie potrafie Potrafisz, tylko Ci się nie chciało lub nie miałeś czasu a łączenie w puszkach to podobno elektrycy "starej daty" wykonują No to ja mam wykonaną instalację przez amatora i elektryka starej daty i co ? Działa jak ta lala, a kontaktów mam tyle ile chciałem bo nie musiałem sobie załować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 18.12.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 dzialac bedzie dzialac, bo czego miala by nie wyzszoscia instalacji bezpuszkowych nad tradycyjnymi to tylko estetyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 20.12.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 dzialac bedzie dzialac, bo czego miala by nie wyzszoscia instalacji bezpuszkowych nad tradycyjnymi to tylko estetyka ... ...amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 myślę , że cena OK, ja mam instalację bez puszek, w rurkach , elektrycy zaśpiewali 2,5 tyś zł. za cały domek , niezależnie ile punktów sobie wymyślę, wymyśliłem rozsądną ilość, to co potrzebne , do tego instalacja telefoniczna i antenowa , materiały kupowałem sam, jak narazie wydałem na nie 2,2 tyś, bez wyposażenia rozdzielnicy , to kupię w najbliżsszym czasie , myślę że całość instalacji zamknie się w kwocie około 6 tyś zł. razem z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts