Dominik1719499811 18.12.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Zauważyłem, iż na stronie głównej przy nazwie każdego działu jest koperta, ale przy niektórych jest to zamknięta koperta, a przy kilku koperta z wystającą z niej kartką. Co to oznacza?Szukałem na forum i w faq, ale nie znalazłem. Może po prostu nie zauważyłem. W każdym razie bardzo mnie to ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 18.12.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeżeli jest nowa wiadomość w dziale nie przeczytana przez Ciebie to koperta jest otwarta, jeżeli przeczytałeś wszystkie wiadomości to koperta jest zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 18.12.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Jeżeli jest nowa wiadomość w dziale nie przeczytana przez Ciebie to koperta jest otwarta, jeżeli przeczytałeś wszystkie wiadomości to koperta jest zamknięta . Dziękuję, również za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts