boru 16.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam, moge nawiazac wiekszy kontakt w sprawie slonecznego? Jestem na etapie stanu surowego i co rusz mamy jakies dylematy. Rozumiem, ze jak juz Wy mieszkacie kilka lat to pewnie duzo macie do powiedzenia na temat tego domku. pozdrawiam serdecznie i licze na kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 17.03.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 boru a maożesz przesłąć mi zdjęcia bede wdzieczna chodzi op środek domu ja miałam zaczynć w kwietniu ale ruszam po długim wekendzie majowym mam nadzieje ciekawi mnie twój domek jakie zastrzeżenia masz co do projektu mój adres to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betik 12.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam . Kupiłam projekt "Słoneczny z garażem " i już mam pozwolenie na budowę. Przeczytałam wszystkie wiadomości i zastanawiam sie jeszcze czy nie podnieść domu o jakieś dwa klocki bo wydaje mi sie że okna są jakoś nisko. Prosze o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 12.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Jezeli chodzi o zdjecia wewnatrz to nic na nich nie widac wiec nie przesylam.. nie mam obiektywu do robienia zdjec wewnatrz pomieszczen i widac tylko okna. jezeli chodzi o zastrzezenia do projektu to wiezba jest jak dla mnie za slaba i zle rozlozona.. druga rzecz to za male drzwi w lazience.. co jeszcze? reszte chyba opisalem wczesniej... niestety nie mam zbyt wiele czasu aby sie rozpisywac bo za dwa dni wchodzi elektryk io hydraulik a my jeszcze z projketem wnetrz w proszku... Jezeli chodzi o wysokosc okien to wewnatrz jest ok.. ja w kuchni zrobilem tez na 85 ( w projekcie 90) a jezeli chodzi ci o to ze z zewnatrz jest za nisko to trzeba podniesc na fundamentach a nie na scianach.. tka mysle pozdor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betik 10.06.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze ogromną prośbę o przesłanie zdjęć słonecznego [email protected] . Dzięki.... i czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martka32 22.06.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Napiszcie kochani jakie macie wymiary działki budując słoneczny z garażem.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4nia 06.08.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 prosze o zdjęcia [email protected]czy nie przeszkadza Wam ze do kuchni przechodzi sie przez duzy pokój??czy jesli kotłownia jest przy garazu a nie w środku domu to koszty są większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 06.08.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 projekt dość tani koszt postawienia w stanie surowym wyniesie mnie około 110 tyś razem z robocizną . moje koszty są troche wyższe ponieważ mam nie równy teren , dlatego też poszło więcej bloczków betonowych, no i jeszcze okazało się ze na dzaiłce jest czarnoziem wiec fundamenty musiałam zasypywać żwirem wiec jakieś 10 tys odpada , koszt robocizny u mnie to 40 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw64 26.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 czy już nikt nie buduje słonecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 27.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 ja już mieszkam w słonecznym jest cudowny sliczny i praktyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areszeszeszek 05.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Wy już z górki macie Jaki ogólny dotychczasowy koszt bez działki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 13.12.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 sądzę zę sam budynek w stanie do zamieszkania to kwotan około 350 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka419 17.03.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie! Szukam osób które wybudowału, budują lub zamierzaja budować domek o nazwie SŁONECZNY z pracowni MGPROJEKT. Zamierzamy sie w najbliższym czasie budować( mówiąc najblizszy czas mam na myśli od teraz do około 3lat... wiem wiem jeszcze wiele może sie zmienić ) projekt wyszukaliśmy po wielu ale to na prawde wielu staraniach, wybrzydzaniach i ogólnie było przy tym zachody co nie miara,a bo to ten jest super ale jednak nie nos nie tak w nim jest i tak w kółko az znalazł sie nasz wspanaiłay projekcik. teraz szukam osób które tez go znalazł czekam na was[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka419 18.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 czyżby nikt nie budował tego cudnego domku?http://www.mgprojekt.com.pl/domki/sloneczny/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia52 18.04.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Nam bardzo podoba się ten projekt! Wybierzemy z garażem, wersja B, tzn garaż wydłużony do linii poziomów, w nim pom. gospodarcze i zmienimy je na kotłownię na drewno lub pellet. Garaż chcemy dać przy ścianie pokoju dziennego, w dziennym dodamy okno. Z pom. gospodarczego przy kuchni zrobimy pralnię i może miejsce na rekuperator. Z pokoju górnrgo, narożnego /po zewnętrznej/ robimy malą /6,8m2/garderobę, zwiększamy pokój gościnnyz 9,93m2 na 14,69m2. Bedzie pięknie! Chcemy też umieścić 2 solary, ale to skonsultujemy z przedstawicielem MG Projekt. Polecamy!! Budujący 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziunia52 18.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Wymagane wymiary działki 24 x 16 m. Nasza działka ma 11a z kawałkiem lasu. Wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw64 07.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 buduje słoneczny clasic uważam że to dobry projekt < tani > Poozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaO 07.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Zbudowaliśmy Słonecznego (wersja z podniesionym dachem i garażem) i mieszkamy w nim już prawie trzy lata. Był kiedyś wątek poświęcony temu projektowi i w nim zamieszczałam zdjęcia domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaiadam 27.07.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Witam chcemy z mężem budować dom słoneczny z garażem bardzo nam się podoba czy mogłabym prosić o wysłanie zdjęć z budowy kogoś uprzejmego a może już ktoś domek wykończył to jeszcze bardziej bym była zadowolona [email protected] Edytowane 27 Lipca 2010 przez aniaiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka781 25.08.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich!Jestem na forum całkiem świeża, więc jeśli coś będzie nie tak to mnie poprawcie.Mam w całkiem bliskich planach wybudować dom projektu mg projekt o milutkiej nazwie "słoneczny". Mam goracą prosbę, jeśli ktoś budował lub buduje takowy domek to proszę o informacje.czytałam, że były jakieś błędy w projektach tej firmy, więc czekam na informacje. Pozdro Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez alutka781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts