Anher1968 15.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Vafel i jak zdecydowałęś się który projekt jak tam kosztorys naszego słonecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 15.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Nie zdecydowałem się. Na razie mam jeszcze trochę czasu, bo jestem na etapie podziału działki (ciągnie się to i ciągnie)... Co do projektu, to raz mi się wydaje, że wolałbym z poddaszem, raz że parterowy... Jak mnie coś nie kopnie, to się chyba nie zdecyduje. A na razie wybieram się na wakacje, więc przez najbliższe 2 tygodnie kosztorysów żadnych nie będę obliczał Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA G 28.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 WITAM MOŻE KTOŚ BUDUJE LUB WYBUDOWAŁ TEN DOMEK INTERESUJĄ MNIE KOSZTY ZDJĘCIA POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaO 16.09.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Wkrótce zamieszkamy pod dachem naszego Słonecznego. Pracy przed nami jeszcze wiele, ale każdy dzień zbliża nas do celu. Życzymy powodzenia wszystkim budującym! http://images29.fotosik.pl/82/292c0f3a3881598cm.jpg http://images27.fotosik.pl/82/6af71b04f411c5bem.jpg http://images13.fotosik.pl/90/ed75607857d82428m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 16.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 AnkaO ten dom jest śliczny bardzo prosze o zdjęcie wnetrza , gdziue zrobiliście schody?, poczytałam twoje posty i zobaczyłam że zrobiliście strop teriwa jaki był koszt przeprojektowania no i jakie koszty do tego stanu co teraz, jestem pod wrażeniem domu , prosze o wszelkie informacje i jak najwięcej zdjęć. Jeszcze raz gratuluje domu mój adres to [email protected]. czekam z nie cierpliwościa na odpowiedz na moje pytania i na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 16.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 WitamJa również poprosze o jakieś informacje (głównie koszt wybudowania) i jakieś zdjęcia. Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA G 17.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 witam proszę o koszty postawienia takiego domku oraz zdjęć wnętrza salon kuchnia itd. na meila [email protected] czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek78 21.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Witam wszystkich seredcznie.My z żoną również planujemy budowę wersji "słoneczny z garażem". Zmiany, które "na dzień dobry" juz mi się nasunęły:1. Powiększenie garażu i kotłowni, tak by obrys domu zyskał kształt prostokąta.2. Przeniesienie kominka na ścianę kuchni.3. Klatka schodowa, dwa warianty: kosztem WC i łazienki lub kosztem jednego z pokoików. Jest jeszcze możliwość usytuowania schodó tak jak w projekcie "Dominik", tzn. w salonie.4. Okna połaciowe: po dwa na każdą stronę.5. Taras nad garażem- w przyszłości ogród zimowy.6. Dodatkowe okno w salonie: powiększone wyjście na taras. pozdrawiamps. Bardzo zależy mi na zdjęciach wnętrza domu, jeśli ktoś takowymi dysponuje, bardzo proszę o przesłanie na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 22.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 dzień dobry co słychaćwśród bodujących słoneczny, jak tam wycena domków. Jestem ciekaw ile zapłaciliście za zmiany w projekcie, czy ktoś z was zmienił strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 24.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam Ja zaczynam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 24.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 no to gratuluje ile zawołali robotnicy za [postawienie, jaki był koszt zmain w projekcie, no i jak sądzisz ile bedzie ciebie kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 24.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam Za postawienie stanu surowego (łącznie z pokryciem dachu) ekipa chce 30tys,co do zmian to przenosze tylko kominek na ściane kuchenną, co do całkowitych kosztów to ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 24.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a co ze schodami.? ja też chcę przeniesc komin, a jak z kosztami za materiał masz już wstepną wycenę? sory że tak truje ale ciekawi mnie wszystko. Jesteśmy ciekawi jak to wszystko bedzie wyglądało, mam nadzieje, że bedziemy mogli podziwać etapy twojej pracy na zdjęciach, jaki termin wyznaczyli budowlańcy na koniec prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 01.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Witam Ja zaczynam w poniedziałek jak tam pierwszy dzien budowy. Mam pytanie może załozysz dziennik albo bedziesz opisywał skrótowo postey na swojej budowie i koszty napewno to bedzie ciekawe dla wszystkich którzy dopiuero mają zamier budować słonecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 02.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Zaczeło się, zapraszam do http://forum.muratordom.pl/budowa-slonecznego-z-poddaszem,t113739.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 02.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 jejku świetnie mam pytanko czy można tam też pisać , trzymam kciuki za budowe i licze na zdjęcia i szczegółowe koszty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 02.10.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 HmmCzy tam można pisać? nie wiem, ja napewno będe przedstawiał tam wszystkie koszty, a na jakim etapie Anther 1968 ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anher1968 03.10.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 papiery odebrane od architekta załatwiam kredyt jak dobrze pujdzie i zima bedzie łaskawa to może rusze w tym roku ale najprawdopodobniej ruszę w 2008 dlatego też interesuje mnie wszystko koszty materiałów , koszt budowy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguś1982 03.10.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 dołączam się do osób, które maja budować słoneczny ja bede budowała w zachodniopomorskim powiat gryfiński tomekwil czyli blisko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwil 03.10.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wszystkie koszty (przynajmniej będę się starał wypisywać) w http://forum.muratordom.pl/budowa-slonecznego-z-poddaszem,t113739.htm. Czasami dajcie jakiś znak czy czytacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts