pablitoo 25.08.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?17-Projekty-dom%C3%B3w-i-architektura-zobacz-jak-inni-budowali-wed%C5%82ug-Twojego-projektu - tutaj zadaj swoje pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka781 26.08.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dzięki za informacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIEKKK 07.03.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 WITAM WSZYSTKICH. Nam również bardzo spodobał się Słoneczny, z garażem. Bylibyśmy bardzo wdzięczni, za zdjęcia... z budowy, zdjęcia gotowych wnętrz - jeśli ktoś już takie posiada... Mój mail to: [email protected] Pochwalcie się swoimi domkami i napiszcie jakie są realne koszty budowy i wykończenia. Z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania2206 08.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jeżeli jest taka możliwość, to również bardzo proszę o zdjęcia Słonecznego na maila. Mój adres to: [email protected] Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzi 09.03.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 (edytowane) Buduję słonecznego w wersji z kuchnią z tyłu, ze zmienioną konstrukcją dachu, oraz nieco poprzestawianymi ściankami. W tej chwili jesteśmy na etapie wykonywania instalacji i jak tylko pogoda pozwoli będziemy tynkować. Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia zapraszam http://www.belzik.mojabudowa.pl Są tam też przybliżone koszty budowy, myślę ze dobra ściąga dla tych co planują budowę tego właśnie domku. Edytowane 9 Marca 2011 przez Belzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makam 25.03.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Serdecznie witam wszystkich budujących "Słonecznego z poddaszem". Jeżeli ktoś z Was przenosił kominek na stronę kuchni, to bardzo proszę o przesłanie zdjęć, gdyż jestem ciekawy jak to wygląda po wykonaniu, czy kominek nie zajmuje za dużo miejsca i jak rozwiązaliście sprawę zabudowy kuchni meblami. Mój e-mail [email protected], z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia1705 20.10.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam! Jestem zainteresowana kupnem projektu.chcemy na poddaszu zrobić osobne mieszkanko dla rodziców proszę o rade tych którzy już wybudowali czy w ogóle prawdopodobne jest takie rozwiązanie?Proszę także o zdjęcia w wewnątrz domu. najbardziej zależy mi na zdjęciach poddasza.mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts