wojaw 18.12.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Witam Czy ktoś buduje lub zbudowa dom wg projektu Idylla lub Idylla II z pracowni Domus ? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 19.12.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 oczywiście że tak - po prosdtu poszukaj odpowiedniego postu w tym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 01.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Tak ja właśnie zaczynam budowe idylli II - odbicie lustrzane.to swieży temat - w marcu wzięłam kredyt i kupiłam działke w Mielnie koło Kicina(poznańskie) a w poniedziałek - 5 czerwca ma wejść ekipa budowlana.Nie wiem jeszcze co mnie czeka ale wiem na pewno, że projekt jest piękny i na pewno drogi w wykonaniu.Nie wprowadzałam wielkich zmian choć wc w środku mnie korciło.Na razie podnosze dach bo chce miec na górze więcej przestrzeni i likwiduję łazienkę przy sypalni robiąc większą garderobe i powiększając drugą łazienkę.Będę wdzięczna za wszelki uwagi a juz najcudowniejby byo gdyby ktos przesłał mi zdjęcia budowanej lub ukończonej idylli.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KEFAS 03.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czy ktoś buduje lub budował dom IDYLLA (lub IDALIA - wcześniejsza wersja)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r222 24.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 http://foto.onet.pl/upload/41/51/_617463_n.jpg Ja buduje stan surowy zamkniety /tynki i instalacje /wylewki /obecnie kafelkowanie -wprowadzam sie na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olewka12 04.12.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 jaki jest koszt budowy tego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 i jak budowa? ja zaczynam budowac dom kastor, bardzo podobny do idylla z tej samej pracowni. a jakpan wyszedl z kosztorysem za ten dom?? ile kosztowaly instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mardagg 05.01.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam serdecznie, Jesli pisze w zlym miejscu to z gory przepraszam Jestem bliski podjecia decyzji o budowie Idylli: http://www.dobredomy.pl/?id_project=46&infopage=1 Chcialbym wiedziec co sadzicie na temat tego projektu i na jaki wydatek powinienem sie przygotowac? Z gory dzieki za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 05.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/idylla-ii-stan-surowy,t88390.htm a kosztować może dość różnie, zależnie od lokalizacji budowy, ekipy, materiałów. Najlepiej daj projekt do wyceny kilku ekipom z Twojego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mardagg 05.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzieki za info:) Moze to pytanie bedzie glupie ale musze je zadac bo laik jestem kompletny:) Czy firma wyceni mi dom na podstawie projektu, ktory znajduje sie w internecie? Czy musze dac im kupiony i zaadaptowany? pozdrawiam,Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 05.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 będziesz potrzebował jeszcze rzuty budynku. Pracownia wysyła je za darmo, wystarczy dryndnąć i o nie poprosić. Ja mam rzuty Idylli II, jeśli Ci się przydadzą - mogę Ci podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mardagg 05.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzieki za pomoc:) zadzwonie wiec i wydebie rzuty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ramot 12.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 i jak? Decyzja o wyborze projektu podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts