Gość 1950 18.12.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 KORZYSTAJĄC Z OKAZJI, CHCIAŁBYM WSZYSTKIM UCZESTNIKOM FORUM ZŁOŻYĆ SERDECZNE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE I NOWOROCZNE, ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, DUŻO CIEPŁA I NIEPOWTARZALEJ ATMOSFERY,TYCH NAJBARDZIEJ RODZINNYCH ŚWIĄT, PIĘKNEJ CHOINKI, ROZŚWIETLONEJ ŚWIATŁEM ŚWIEC, RADOŚCI Z UCZESTNICTWA W TYM MISTERIUM, ZDROWIA, SPEŁNIENIA NAJSRYTSZYCH MARZEŃ ZWIĄZANYCH Z BUDOWĄ DOMU I NIE TYLKO, WSZAK KAŻDY MA INNE, ZADOWOLENIA I RADOŚCI Z RODZINY, MASĘ PRZYJACIÓŁ NA KTÓRYCH ZAWSZE MOŻNA LICZYĆ, ODPOWIEDNICH FUNDUSZY, PRZECIEŻ TO JEST Z REGUŁY NAJWIĘKSZY PROBLEM,TYM KTÓRZY ZAMIERZAJĄ SIĘ BUDOWAĆ, SPEŁNIENIA ICH MARZEŃ,TYM KTÓRZY SIĘ BUDUJĄ, ŻEBY ZAWSZE IM BYŁO Z GÓRKI,TYM KTÓRZY SIĘ WYBUDOWALI, ZADOWOLENIA ZE SWOJEGO DZIEŁA,ORAZ TEGO, ŻEBY NADCHODZĄCY ROK 2006 BYŁ LEPSZY OD TEGO I GORSZY OD 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Tobie 1950 i wszystkim innym Forumowiczom zycze tego samego.Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.12.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ja również życzę Wszystkim Forumowiczom i Ich Rodzinomwszystkiego co najlepsze. Świętujcie radośnie. http://fideliox.webpark.pl/grafika/boze-narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 1950, prawie mój forumowy imienniku. Wszystkiego najlepszego na Święta Tobie i Twojej Rodzinie. A w Nowym Roku samych sukcesów i zero przykrości. Te same życzenia dla wszystkich Forumowiczów, całej Redakcji z Mederatorami włacznie... no i dla mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ode mnie ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA i http://foto.onet.pl/upload/47/6/_557747_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłynie Wam i Waszym rodzinom w szczęściu i radości, przy kolędach i zapachu świerkowej gałązki.Magicznych świąt. http://www.misje.gdansk.franciszkanie.pl/images/bn01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Z okazji nadchodzacych Swiąt Bozego Narodzenia i Nowego 2006 roku, życzę wszystki forumowiczom wszystkiego najpiękniejszego i najcieplejszego na świecie.... Zdrowia- zeby Was omijały wszystkie choróbskaMiłości - zeby była taka co porywa za soba na koniec świataPrzyjazni - takiej co wyciagnie do Was rekę w trudnych momentach Waszego życiaMarzeń- po których nie chce sie otwierac oczu.... i jeszcze wiele , wiele wspaniałych rzeczy.... Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dla wszystkich którzy tu zaglądają W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts