Żółtodziób 19.12.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witajcie, Czy możecie mi doradzić dobre ubezpiecznie na życie - pisząc dobre mam na myśli dobrą firmę, niską składkę i wysoką sumę ubezpieczenia. Aktualnie płacę w PZU, ale wiem , że przepłacam dlatego chcę to zmienić i dobrze zabezpieczyć moją rodzinę. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 19.12.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Allianz - 200 tys na 10 lat z tytulu smierci - 53 zlote miesiecznie w ratach kwartalnych, polrocznych i rocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żółtodziób 19.12.2005 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Allianz - 200 tys na 10 lat z tytulu smierci - 53 zlote miesiecznie w ratach kwartalnych, polrocznych i rocznych. poważnie??? nie machnałeś się o jedno zero przy składce lub SU? Jeżeli taka oferta to bezkonkurencyjna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 19.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Allianz - 200 tys na 10 lat z tytulu smierci - 53 zlote miesiecznie w ratach kwartalnych, polrocznych i rocznych. poważnie??? nie machnałeś się o jedno zero przy składce lub SU? Jeżeli taka oferta to bezkonkurencyjna. pozdrawiam wiem bo place. To jest na sama smierc, bez wzgledu na to czy umrzesz naturalnie czy w wypadku i bez zadnych dodatkowych opcji. Za 100% inwalidztwo i niezdolnosc do pracy skladka wzrasta do ok. 58 zl. Aha mam 32 lata Placisz dozywasz okresu skladki i koniec. Zadnych tam funduszy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 19.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 w PZU - 50 000 na 7 lat - składka półroczna 125 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts