cinek21 19.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i używa taką łopatę do śniegu http://www.prosperplast.pl/artykuly/arcticxl/. Głównie chodzi mi o walory użytkowe, warto czy nie warto kupić.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 19.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Daj jeszcze zdjęcie operatora, to będzie łatwiej powiedzieć, czy się opłaca A na poważnie, do długich i płaskich (bez dołków) powierzchni się pewnie rewelacyjnie nadaje, ale nie wiem, jak tym odśnieżać schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 to szufla dwuosobowa? Samemu, przy wiekszych opadach mokrego sniegu nie dasz rady. Nie mówiąc już przerzuceniu sniegu za drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinek21 19.12.2005 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Daj jeszcze zdjęcie operatora, to będzie łatwiej powiedzieć, czy się opłaca Operatora powiadasz... Mówisz, masz! http://andrzej_m.w.interia.pl/lopaty/produkty/arctic_xl2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 20.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jak przy zakupie operatora dorzucają gratis to naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 20.12.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Jak dorzucą gratis to warto! - operować , operować , operować ..... A na poważnie to chyba nie warto - za duża , jak przejedziesz samochodem nawet po sypkim sniegu to juz będziesz miał śnieg przyklepany porządnie do podłoża i juz tym szerokim wynalzakiem go nie ściągniesz , każda nierówność czy przyklejona do podłoża kawałki lodu będą przeszkadzały w szuflowaniu - przeciez nawet mając "normalną" czasami człowieka szlag trafia. Myślę , że to nadaje sie do odśnieżania lodowiska a nie chodników i podjazdów. Ale to moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 20.12.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma i używa taką łopatę do śniegu http://www.prosperplast.pl/artykuly/arcticxl/. Głównie chodzi mi o walory użytkowe, warto czy nie warto kupić.[/url] Myślę, że nie warto kupować. Będzie mało praktyczna, szczególnie przy jednoosobowej obsłudze. Cena też nie zachęca (na Allegro 150 zł). W Castoramie, kupiłem łopatę za blisko 20 zł. Wczoraj testowałem na moim podjeździe. Śmiga, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 20.12.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Łopata działać nie będzie! Ale z takiej promocji (chodzi o operatora ) grzech nie skorzystać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinek21 21.12.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Jak przy zakupie operatora dorzucają gratis to naprawdę warto. Tylko nie wiem, co by powiedziała na to żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 21.12.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Nie kupujcie w Castoramie tych czarnych plastikowych po 8 zł z groszami. Kupiłem dwie, lekko zawadziłem o lód i obie popękały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 22.12.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie kupujcie w Castoramie tych czarnych plastikowych po 8 zł z groszami. Kupiłem dwie, lekko zawadziłem o lód i obie popękały... Kupiłem, tą czerwoną, za niecałe 20 zł. Na razie się sprawdza, ale ma mały przebieg. Śniegu, jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
higgins 22.12.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Reasumując: Najlepszym wyjściem byłby operator ze zdjęcia + łopata czerwona z Castoramy ...tylko nie wiem czy tak się da. na poważnie, ja osobiści używam też tej za 20 z Cast. i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita i zig-zag 24.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam!Czy dobrze mi się wydaję , ze Ty masz wybudowany domek ze styropianu?Szukam na forum kontaktu z użytkownikami domku zbudowanego w tej technologii , by popytać , dowiedzieć się czegoś interesującego? Plusy i minusy bezpośrednio od użytkownika?Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts