krytyczny 03.11.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 ja nie lubie dostawać rzeczy do domu, w sensie nie musza to byc jakies niewiadomo jak wielkie rzeczy ale lubie widziec ze ktos sie postarał. Fajnie jak to coś co tyczy się ciebi ejako osoby. A najgorszy prezent to była waga - taka do ważenia swojego wielkiego ciała:P Źle to odebrałem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel53 10.03.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 http://wpraga.oaza.pl/uploads/images/DK/wegiel_mik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 11.03.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Kopalnioki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 18.03.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Mnie co roku ciocia obdarowywuje swoistymi koszulkami lub swetrami w kwiatuszki Nie bardzo mi pasuje ów styl. Dla mnie to powtarzający się koszmar Zawsze jednak grzecznie i z uśmiechem biorę dosyć przewidywalną paczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Obrzydliwy obrazek od teściowej. Najgorsze jest to, że na czas jej wizyty mamy w domu nawet specjalnie zamocowany haczyk i wieszamy to dziadostwo na ścianie Teściowa z domu, "dzieło" do skrytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark.b 28.12.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Poradnik jak być miłym dla ludzi.. żartuję ale dostałam kiedyś kubek, po prostu szary, zwykły kubek, jeszcze gdyby były dwa takie same! ale na nim nie było obrazka, zdania nic, przez dobre 30 sekund milczałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstru 02.01.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Ja już od dawna podpowiadam moim bliskim co chce dostać często moja pyta mojej żony co mi kupić i wtedy sam wybieram i udaje że o niczym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts