Anysz 20.12.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam,W ostatnim numerze M jedną z propozycji na wykończenie skosów jest płyta OSB. Czy macie jakies doświadczenia z tym rozwiązaniem? Krokwie mam rozstawione max co 90 cm. Czy w takim przypadku muszę stosować ruszt z łat drewnianych lub profili stalowych?Dzieki za opinie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holusio 20.12.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jaki ma byc cel osb dlaczego nie karton cena na pewno duzo nizsza wazne aby stosomac stalowe ruszta aby zminimalizowc prace dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 20.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Poczytaj dyskusję na temat stosowania płyty OSB wewnątrz pomieszczeń - http://www.szkielet.pl/forum/viewtopic.php?t=567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 20.12.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 chciałem kupić płyty OSB na stryszek, wyszły bardzo drogo, więc chyba pozostanę przy wykończeniu poddasz tradycyjnym sposobem czyli G-K na ruszcie...bo na OSB mnie nie stać , myślałem że są tańsze, a i wykończyć je też jakoś trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts