Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

polecam dobra ekipe dla budujących w wawie

Recommended Posts

witam wszystkich w potrzebie- moge polecic dobra ekipe budowlana Stanislawa Teski tel 0602 472 968; buduje dobrze, ceny umiarkowane- za moj dom 300m pow uzytkowej wiaz 46 000 / stan surowy zamkn bez dachu i mat//. Ale najwazniejsze ze nie klamie, nie sciemnia i nie opowiada bajek tylko robi i trzyma sie terminow. Oczywisccie nie jest idealny, ale ew wpadki sa w granicach normy, przy dobrym kierowniku budowy da rade wytrzymac. Poza tym to uczciwy czlowiek, buduje na Bialolece i Choszczowce od lat - wiec mozna przyjechac i obejrzec robote.

No to tyle tych peanów, pozdro dla wszystkich budujacych z bialej leki, kkk :evil:

Ja może peanów nie dopiszę, ponieważ dopiero dałem projekt do wyceny p. Tesce, ale przyznam że, podczas rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. No i czekam na wycenę - powinienem ja otrzymać lada dzień, zobaczymy jak to będzie z kosztami. A namiar miałem oczywiście z forum :D

Pozdrawiam

Piotr

• 4 weeks później...
Ja może peanów nie dopiszę, ponieważ dopiero dałem projekt do wyceny p. Tesce, ale przyznam że, podczas rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. No i czekam na wycenę - powinienem ja otrzymać lada dzień, zobaczymy jak to będzie z kosztami. A namiar miałem oczywiście z forum :D

Pozdrawiam

Piotr

Piotrusiek,

jak poszło z p. Teska?

dogadaliście się?

piotrusek, no wlasnie- jak negocjacje? daj znak ze zyjesz?

Żyję, żyję tylko ganiam za papierkami - w poniedziałek złożę komplet do pozwolenia na budowę.

Jestem już po rozmowach z finalistami, decyzję podjąłem na 99proc, prawdopodbnie jutro ostateczna decyzja i informacja dla wykonawcy 8)

Pzdr

Teraz już raczej po zawodach, wykonawca został wybrany, chociaz jeszcze o tym nie wie :wink: Miałem z czego wybierać, oddałem 12 kopii projektu (wszystkie ekipy polecane na forum lub przez znajomych, nikogo z przypadku) , otrzymałem 7 wycen, odrzuciłem najtańsze i najdroższe, pozostały 3 ekipy i to był chyba najtrudniejszy etap rekrutacji, na szczęscie mam to już za sobą.

Pozdrawiam

Piotr

• 3 weeks później...
Teraz już raczej po zawodach, wykonawca został wybrany, chociaz jeszcze o tym nie wie :wink: Miałem z czego wybierać, oddałem 12 kopii projektu (wszystkie ekipy polecane na forum lub przez znajomych, nikogo z przypadku) , otrzymałem 7 wycen, odrzuciłem najtańsze i najdroższe, pozostały 3 ekipy i to był chyba najtrudniejszy etap rekrutacji, na szczęscie mam to już za sobą.

Pozdrawiam

Piotr

Witam!

Znalazlem Twoj post na Forum i pozazdroscilem selekcji ekipy. Ja wlasnie jestem na etapie szukania i bylbym baaaardzo wdzieczny za namiary na dobre ekipy, ktore przeszly przez Twoja selekcje.

Dzieki z gory :) !

Pozdrawiam

Piotr

Witam!

Znalazlem Twoj post na Forum i pozazdroscilem selekcji ekipy. Ja wlasnie jestem na etapie szukania i bylbym baaaardzo wdzieczny za namiary na dobre ekipy, ktore przeszly przez Twoja selekcje.

Dzieki z gory :) !

Piotrusiek, ja też się dołączam do prośby Pera - ja dopiero zaczynam rekrutację :)