71kkk 20.12.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 witam wszystkich w potrzebie- moge polecic dobra ekipe budowlana Stanislawa Teski tel 0602 472 968; buduje dobrze, ceny umiarkowane- za moj dom 300m pow uzytkowej wiaz 46 000 / stan surowy zamkn bez dachu i mat//. Ale najwazniejsze ze nie klamie, nie sciemnia i nie opowiada bajek tylko robi i trzyma sie terminow. Oczywisccie nie jest idealny, ale ew wpadki sa w granicach normy, przy dobrym kierowniku budowy da rade wytrzymac. Poza tym to uczciwy czlowiek, buduje na Bialolece i Choszczowce od lat - wiec mozna przyjechac i obejrzec robote. No to tyle tych peanów, pozdro dla wszystkich budujacych z bialej leki, kkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 20.12.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Ja może peanów nie dopiszę, ponieważ dopiero dałem projekt do wyceny p. Tesce, ale przyznam że, podczas rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. No i czekam na wycenę - powinienem ja otrzymać lada dzień, zobaczymy jak to będzie z kosztami. A namiar miałem oczywiście z forum Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 17.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja może peanów nie dopiszę, ponieważ dopiero dałem projekt do wyceny p. Tesce, ale przyznam że, podczas rozmowy zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. No i czekam na wycenę - powinienem ja otrzymać lada dzień, zobaczymy jak to będzie z kosztami. A namiar miałem oczywiście z forum Pozdrawiam Piotr Piotrusiek, jak poszło z p. Teska? dogadaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 17.01.2006 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 piotrusek, no wlasnie- jak negocjacje? daj znak ze zyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 18.01.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 jak poszło z p. Teska? dogadaliście się? Hmm, p. Teska gdy zadzwoniłem z zapytaniem o wycenę obiecał oddzwonić następnego dnia i... nie oddzwonił niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 18.01.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 piotrusek, no wlasnie- jak negocjacje? daj znak ze zyjesz? Żyję, żyję tylko ganiam za papierkami - w poniedziałek złożę komplet do pozwolenia na budowę. Jestem już po rozmowach z finalistami, decyzję podjąłem na 99proc, prawdopodbnie jutro ostateczna decyzja i informacja dla wykonawcy Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 18.01.2006 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie zrwazaj sie do tego teski, no tacy oni som, facet jest w porzadku, podjedz na budowe i popatrz mu w oczy i pogadaj, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 19.01.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Teska tak robi.Ma zadzwonic i zamiast dzwonic to sie zjawia po paru dniach.Ale jak juz sie zjawi z ekipa to robia szybko i dobrze.Warto z nimi budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 19.01.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Teraz już raczej po zawodach, wykonawca został wybrany, chociaz jeszcze o tym nie wie Miałem z czego wybierać, oddałem 12 kopii projektu (wszystkie ekipy polecane na forum lub przez znajomych, nikogo z przypadku) , otrzymałem 7 wycen, odrzuciłem najtańsze i najdroższe, pozostały 3 ekipy i to był chyba najtrudniejszy etap rekrutacji, na szczęscie mam to już za sobą. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pera 09.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Teraz już raczej po zawodach, wykonawca został wybrany, chociaz jeszcze o tym nie wie Miałem z czego wybierać, oddałem 12 kopii projektu (wszystkie ekipy polecane na forum lub przez znajomych, nikogo z przypadku) , otrzymałem 7 wycen, odrzuciłem najtańsze i najdroższe, pozostały 3 ekipy i to był chyba najtrudniejszy etap rekrutacji, na szczęscie mam to już za sobą. Pozdrawiam Piotr Witam! Znalazlem Twoj post na Forum i pozazdroscilem selekcji ekipy. Ja wlasnie jestem na etapie szukania i bylbym baaaardzo wdzieczny za namiary na dobre ekipy, ktore przeszly przez Twoja selekcje. Dzieki z gory ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmielma 10.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Teraz już raczej po zawodach, wykonawca został wybrany, chociaz jeszcze o tym nie wie Miałem z czego wybierać, oddałem 12 kopii projektu (wszystkie ekipy polecane na forum lub przez znajomych, nikogo z przypadku) , otrzymałem 7 wycen, odrzuciłem najtańsze i najdroższe, pozostały 3 ekipy i to był chyba najtrudniejszy etap rekrutacji, na szczęscie mam to już za sobą. Pozdrawiam Piotr Witam! Znalazlem Twoj post na Forum i pozazdroscilem selekcji ekipy. Ja wlasnie jestem na etapie szukania i bylbym baaaardzo wdzieczny za namiary na dobre ekipy, ktore przeszly przez Twoja selekcje. Dzieki z gory ! Piotrusiek, ja też się dołączam do prośby Pera - ja dopiero zaczynam rekrutację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 10.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ok, za chwilkę podeślę na priv namiary. Od razu uprzedzam, ze są to jedynie zebrane z różnych wątków polecane i wypróbowane ekipy przez innych forumowiczów po wstępnej selekcji na podstawie pierwszej rozmowy telefonicznej. Dalsza selekcja naeży już do Was Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 10.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 czy ja też mogę się dołączyć do listy chętnych na namiary ekip??? Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 10.02.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 czy ja też mogę się dołączyć do listy chętnych na namiary ekip??? Pozdrawiam, Iwona Już ślę priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 10.02.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 czy ja też mogę się dołączyć do listy chętnych na namiary ekip??? Pozdrawiam, Iwona Już ślę priva. i ja też poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkin 10.02.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też ja też poprosze namiary na te ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 11.02.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Dziekuję, już dostałam. Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 11.02.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A to interesujace,wszyscy chca ekipe która jeszcze nie zaczeła:) napewno tez wszyscy beda chcieli zaczac na wiosnę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 12.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam, czy też mogę otrzymać dane o ekipach? Nie buduję jeszcze tej wiosny, ale juz chciałabym wybrać ekipę na przyszłość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 13.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 SCS: ekipy, do których chcemy namiary są polecone przez Forumowiczów, czyli osoby, które już z nimi budowały. Piotrusiek po prostu zebrał dane tych ekip i nam je wysłał. Więc to nie jest tak, że te ekipy nikomu z forum jeszcze nie budowały. Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts