AAgnieszk 19.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 podajcie link do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_77 19.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 http://www.jota.gda.pl/index.cgi?cmd=VDT_EDIT&action=02&idn=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 30.04.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Mam wrażenie, że pisałam Ci tu wiadomość, a teraz tu jej nie widzę.. Ale mam inne pytanie. Pisałeś, że okna i bramę masz w kolorze złotego dębu. A jaki dasz kolor dachówki? Bo dachówka będzie ceramiczna, prawda? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_77 01.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 dachowka bedzie w naturalnym kolorze ceglastym chyba tak pasuje sam sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 01.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No właśnie... W przyszłym tygodniu jadę obejrzeć dachówke do hurtowni. Ale ten ceglasty jakoś mnie nie przekonuje. Widziałam ładną dachówkę u kogoś. Jeszcze nie wiem jak się nazywa kolor, ale mam ambicje się dowiedzieć. Na pewno Ci powiem. Tak w ogóle to dziś byłam na budowie. I wiesz co? Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że ten nasz familijny jest jakiś ... mały! Czy to wina tego, że nie ma jeszcze ścian??? Czy Ty też odniosłeś takie wrażenie???? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_77 02.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 to tylko takie wrazenie dopiero mozna cos powiedziec jak bedzie wiezba i dach a juz nie mowiac o scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 04.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć Seba! Wiem, że Ci głowę truję, ale znowu mam pytanie. Na pewno robiłeś wycenę dachu. Więźba, dachówki, rynny i podbitka. Na ile wyceniłeś tę część budowy? Dachówka ceramiczna - jakiej firmy, jesli zdradzisz? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 04.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Teraz przeczytałam to o czym wcześniej pisaliśmy i już znam odpowiedź na moje powyższe pytanie. Sooorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 19.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam po baaaardzo długim czasie! Jak rośnie Twój Familijny???? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts