pattaya 23.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zacznij słuchać death metalu i poczujesz ,że żyjesz na swojej działce!Hery,skóra,browiec i inne akcesoria.To jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.12.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A dla pewności zrobię tak jak mówi Aggi - obsikam ze wszystkich stron Gdybyś sam nie dał rady, to skunksa wypożyczę chętnie Przynajmniej będzie gwarancja, że się niepowołani nie zbliżą. Właściwie, to nikt się nie zbliży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 23.12.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A dla pewności zrobię tak jak mówi Aggi - obsikam ze wszystkich stron Gdybyś sam nie dał rady, to skunksa wypożyczę chętnie Przynajmniej będzie gwarancja, że się niepowołani nie zbliżą. Właściwie, to nikt się nie zbliży... Czyli dwie pieczenie przy jednym ogniu? Odstraszę przy okazji złodziei! Za pomoc dzięki! Spróbuję na razie sam - już kupuję piwo, ale jak nie dam rady to na pewno się zgłoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.12.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A może tak polskim zwyczajem po prostu zawołać jakiegoś sukienkowego i pokropić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.12.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A może tak polskim zwyczajem po prostu zawołać jakiegoś sukienkowego i pokropić? no co Ty?! Przed świętami chcesz kadrę rozpijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.12.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ...policjanci,życzliwie śmieją się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.12.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 suma osiemnaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 suma osiemnaście i kalkulator kolega ma sprawny Ja jednak wciaz mysle , ze to diabelski numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 suma osiemnaście i kalkulator kolega ma sprawny Ja jednak wciaz mysle , ze to diabelski numer ja to na palcach liczyłem, musiałem zdejmować skarpetki a Ty, mi rmmi, na pytanie nie odpowiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 na te tamte pytanie? to Ci na priva napisze , juz pisze , ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.01.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Niestety już nie ma czym się jarać... Oto przedruk z "Siarkazmu" )) Imię bestii to 427,15! Sataniści: To zła wiadomość! Brytyjski „The Independent” doniósł, że grupa badaczy z Uniwersytetu w Birmingham, pod kierunkiem prof. Davida Parkera ustaliła, że przy tłumaczeniu Apokalipsy św. Jana popełniano szkolny błąd. Chodzi o imię apokaliptycznej Bestii, które dotąd miało brzmienie: 666. Profesor Parker zwraca uwagę, że według najnowszej wiedzy o językach starożytnych imię to powinno jednak brzmieć: 616. Na tę wiadomość natychmiast zareagował prof. Jan Maciaszczyk z Katedry Archeologii Akademii Nadwiślańskiej w Płocku. – My już pięć lat temu ustaliliśmy, że imię Bestii to 427 z drobnym ułamkiem dziesiętnym – chwali się Maciaszczyk. Profesor przypomina, że dla pierwszych chrześcijan synonimem Bestii był Kaligula, którego imię przeliczone zgodnie z zasadami numerologii daje właśnie 666. – O Ka-liguli nikt już jednak nie pamięta, a w oczach wielu płocczan Bestią jest Karolek Kobeszko, uczeń Gimnazjum nr 3 – wyjaśnia profesor. Przeliczone imię Karolka daje właśnie 427,15. Sam Kobeszko zapytany przez nas o opinię wykrzyknął jedynie: „Zło!” i odmówił komentarzy. Przewodniczący Związku Satanistów RP Włodzimierz Parobek przyznał z kolei, że najnowsze odkrycia budzą w nim lęk. – Ceny kotów i poświęconych hostii idą w górę. W ubiegłym tygodniu zapchała nam się spłuczka. Przekonuję się, że świat jest zły. Coraz częściej pytam siebie: „Włodek, jak żyć?” – puentuje Parobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 05.01.2006 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 A ja tam Angolom nie wierzę! Pamiętacie co było z enigmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Na wszelki wypadek kup więc czarnego kota i miotłę - wtedy zawsze lepiej się dogadasz z goćmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 08.01.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Na wszelki wypadek kup więc czarnego kota i miotłę - wtedy zawsze lepiej się dogadasz z goćmi. Wiesz - teraz trudno dostać porządną miotłę, ale w zeszłym roku zasadziłem już brzozę, więc myśle, że jakoś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Dominik , nie zaszkodzi też mały zapasik wody święconej i zgrabniutkie kropidełko . A jakby co zacznij szukać egzorcysty Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkiewicz73 17.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Muszę przyznać, że posiadasz wyjątkowo intrygujący numer działki. O tyle on ciekawszy, o ile posiada się świadomośc, w JAKIM kraju żyć nam przyszło Pewne środowiska naukowe do tej pory głowią się nad prawdziwym znaczeniem owego numeru. Jedni wskazują na numer tzw Bestii. Inni negują taką interpretację i dopatrują się o wiele głębszych znaczeń. Radzę przywyknąć, a jedynym egzorcystą, jakiego mogę polecić (vide powyższy post), jest reżyserska wersja genialnego obrazu Williama Friedkina. Ten z pewnością nie zawiedzie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Nie ma to jak sie nakręcać nie? Może w czasie mieszkania wyjdzie "Duch 3"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Aggi a moja dzialka ma numer 144/4... 3 razy 4 a jak wszystko dodac do kupy to tez 4... Czemu sprzedawac? Zeljka troche sobie żartuję oczywiscie, chociaż Chińczycy wierzą, że cyfra 4 ma niekorzystny wpływ. Jeśli wierzysz w takie rzeczy i istotnie Cię to zmartwiło to daj znac na priv, powiem Ci jakie "czary" trzeba odprawić Aggi, czy moge prosic o te czary, bo sie przydadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 21.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 kosciola tam raczej nie postawisz ....chyba ze czcicieli sztana ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts