Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

masz 2600zł na dwa sezony, jaj byś sobie nie robił. Ale co człowiek zrobi, żeby się podbudować jak ma syf w domu, kotłownie w salonie i udaje , że pali dla przyjemności a sypanie węgla to siłownia.

Nawet jakbyś miał 500zł na cały rok a ja 3tys to pierdziele się babrać w tym wszystkim

Masz w sopce statystyki. Zawyżone pierwszym sezonem bez reku i paroma reklamacjami. Trudno 0,5 mp drewna rocznie nazwać czymś więcej niż rekracją i dodatkowym źródłem ciepła. Jeśli ciężko komuś przenieść na rok 2000kg to musi być niezły wafel a witki pewnie cienkie jak u babki.:lol2:

• Odpowiedzi 15,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przekręcasz fakty. córce mówię przed wyjściem się wylej żeby w domu nie lać po przyjściu.

A co do śmieci to wyrejestruję żonę i córkę w okresie letnim ponieważ w drugim obiekcie i tak płacę za śmieci nie zależnie od tego czy ktoś wyrzuca czy nie.

Dzięki za sprostowanie. :lol2:

Życzę Ci udanego sezonu grzewczego.

Masz w sopce statystyki. Zawyżone pierwszym sezonem bez reku i paroma reklamacjami. Trudno 0,5 mp drewna rocznie nazwać czymś więcej niż rekracją i dodatkowym źródłem ciepła. Jeśli ciężko komuś przenieść na rok 2000kg to musi być niezły wafel a witki pewnie cienkie jak u babki.:lol2:

Proszę podaj numer telefonu, albo zapraszam do mnie na siłownię zobaczymy kto jest waflem. Czekam na jakiś kontakt

Nr telefonu jasne już podaje:lol2:. Ja tu nawet meila ma śmieciowego I napeno przejadę podejrzewam że pół kraju bo wlazłem ci na ambicje.

tak to jest z trolami internetowymi. miałbyś za grosz rozumu to byś nie pisał w temacie o gazie.

mail śmieciowy, ogrzewanie śmieciowe, życie nie lepsze.

Witajcie!

Obserwuje ten wątek i bardzo rzadko tutaj pisze, ale dzisiaj nie mogę się powstrzymać! Nadciągam z nowościami!

Zachęcam do zapoznania się z nową linią kotłów gazowych Viessmann! Dokładnie kilka dni temu miała miejsce premiera tych produktów!

Instalatorzy i użytkownicy instalacji grzewczych wskazali, co ulepszyliby w produktach firmy Viessmann. Efekt? Efekt: jeszcze nigdy instalowanie, obsługa i serwisowanie gazowych kotłów kondensacyjnych nie były tak proste, jak są teraz. I są też piękne – nowa generacja systemów grzewczych Viessmann!

Gazowe kotły kondensacyjne Vitodens są liderami sprzedaży wśród urządzeń grzewczych już od wielu lat. Najnowsza generacja tych urządzeń wyróżnia się nie tylko wysoką efektywnością i niską emisją – co jest istotne z uwagi na jakość powietrza, którym oddychamy. Dodatkowo wyposażono je w nowoczesne, cyfrowe rozwiązania, które dla użytkowników oznaczają jeszcze łatwiejszą obsługę systemu grzewczego.

Duży, 7-calowy kolorowy wyświetlacz dotykowy stwarza maksymalny komfort obsługi. Usytuowanie wyświetlacza można dopasować indywidualnie do warunków montażu kotła tak aby można było komfortowo uruchomić i obsługiwać instalację. Może on znajdować się w górnej części urządzenia, co zapewnia jego wygodną obsługę bez konieczności pochylania się. Kocioł kondensacyjny Vitodens wyposażony jest również m.in. w zintegrowany interfejs WLAN, który umożliwia bezpośrednią komunikację urządzenia grzewczego z internetem. Dzięki temu jego praca może być kontrolowana poprzez smartfona i wygodną aplikację mobilną ViCare, niezależnie od czasu i miejsca, w którym jej użytkownik aktualnie przebywa.

Szczegóły: TUTAJ

Co ty wiesz o moim życiu? Życie śmieciowe to tyranie od rana do nocy i kredycik na głowie.

Daj spokój. Z gaziarzami tak jest. Nie wiem o co chodzi, ale większość tak ma. Napisz coś u nich w temacie to obraza, a niektórzy to łażą wszędzie i na wszystkim się "znajom".

90% ma temp. ok 20C, bo im tak dobrze, a polarki czy kufajki na plecach. Znam z autopsji.

czyli mówisz o sobie. ja kredytu nie mam i pracuje od 7 do 15

a ty w pracy i w domu przy śmieciach aby ciepło było, wody w kiblu nie spuszczasz, śmieci nie wyrzucasz. przykra sprawa

Widzisz w zasazie to ja nie pracuję bo już nie muszę. Płacę sobie krus 1600zł rocznie aby mieć darmowy NFZ a może i emerytura kiedyś będzie. A te przerejestrowywanie śmieci, sikanie dzieciaka w szkole itp..To optymalizacja tego w jaki sposób żyje. Pieniądze idzie wyciągać praktycznie ze wszystkiego. Jestem przeciwnikiem nadmiernego konsumpcjonizmu. TO ż epostępuje w taki czy inny sposób nie znaczy że jestem biedny. A im szybciej dzieciak zacznie szanować pieniądze tym lepiej dla niego.Mój dom praktycznie sam sie utrzymuje.

Widzisz to ty jesteś frustratem budowaliśmy miej więcej w tym samym czasie ty tą chatkę męczysz i męczysz. Ja uważam że mam słaby dom a le ty masz totalną spierdolinę jak płacisz 2600 za gaz ja tyle w swoim za prąd do CO i CWU bym nie zapłacił

Panowie, wiem, że jesteśmy coraz bardziej przesiąknięci atmosferą polityczną serwowaną nam w telewizji ale może spróbujmy mieć jako taki swój pogląd na rzeczywistość, starajmy się szanować odmienność innych i również i ich zdanie. To forum kiedyś było zupełnie inne....pozdrawiam wszystkich.

Widzisz w zasazie to ja nie pracuję bo już nie muszę. Płacę sobie krus 1600zł rocznie aby mieć darmowy NFZ a może i emerytura kiedyś będzie. A te przerejestrowywanie śmieci, sikanie dzieciaka w szkole itp..To optymalizacja tego w jaki sposób żyje. Pieniądze idzie wyciągać praktycznie ze wszystkiego. Jestem przeciwnikiem nadmiernego konsumpcjonizmu. TO ż epostępuje w taki czy inny sposób nie znaczy że jestem biedny. A im szybciej dzieciak zacznie szanować pieniądze tym lepiej dla niego.Mój dom praktycznie sam sie utrzymuje.

Widzisz to ty jesteś frustratem budowaliśmy miej więcej w tym samym czasie ty tą chatkę męczysz i męczysz. Ja uważam że mam słaby dom a le ty masz totalną spierdolinę jak płacisz 2600 za gaz ja tyle w swoim za prąd do CO i CWU bym nie zapłacił

osoba pisząca w temacie z gazem, nie mająca go jest frustratem i debliem.

Przekręcasz fakty. córce mówię przed wyjściem się wylej żeby w domu nie lać po przyjściu.

A co do śmieci to wyrejestruję żonę i córkę w okresie letnim ponieważ w drugim obiekcie i tak płacę za śmieci nie zależnie od tego czy ktoś wyrzuca czy nie.

To jest żart? Bo emotki 'uśmiechu' nie widzę...

Czy piszesz jak jest naprawdę?

Wszedłem poczytać o gazie bo zbliża się sezon w nowym domu a czytam

Ej, gościu, ty jesteś prawdziwy?

Dla Twego dobra - lepiej nie wypowiadaj się w sieci by uniknąć dalszej kompromitacji.

Nie widzę w tym kompromitacji porostu za jedne siki zapłąci ktoś inny ja sam przed wyjsiem z urzeczy itp zawzze leje.

Może deszczówką zaczne kible z wiadra spłukiwać co myślicie? i niech wodociągi płaczą:)