James 007 20.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 A jednak postanowiłem zalozyc temat Rybnik. Moze okaze sie on pomocny dla budujacych w tym rejonie. Ja buduję w Orzepowicach i chetnie poslucham waszych doswiadczen z okolicznymi firmami. A propo szukam solidnych od co i wod-kan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 umrze Ci ten topik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 21.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 jesli chodzi o wod.kan c.o.to moze moge pomoc. mam znajomego robi dobrze a przedewszystkim niedrogo.tel 880926689 do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James 007 21.12.2005 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 umrze Ci ten topik Moze nie w Rybniku mieszka 140 tys ludzi , i powstaje bardzo duzo domow. Wiem ze istnieja inne grupy , ale ten rynek to zupelnie inna bajka niz Gorny Slask lub Zaglebie Dabrowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James 007 21.12.2005 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 jesli chodzi o wod.kan c.o. to moze moge pomoc. mam znajomego robi dobrze a przedewszystkim niedrogo. tel 880926689 do mnie czy gosc ma doswiadczenie z piecami na pelety lub eko groszek , zreszta zadzwonie do ciebie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 15.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A jednak postanowiłem zalozyc temat Rybnik. Moze okaze sie on pomocny dla budujacych w tym rejonie. Ja buduję w Orzepowicach i chetnie poslucham waszych doswiadczen z okolicznymi firmami. A propo szukam solidnych od co i wod-kan Witajcie Rybniczanie, Cos widze zapomniany ten topik ale może uda sie go wskrzesić - w końcu idzie sezon budów Ja zaczynam sie w tym roku budować (mam nadzieję w tym miesiącu - wciąż czekam na pozwolenie) w Orzepowicach również...fajna okolica Narazie mam ściągnięty humus i wyczekuje upragnionego pozwolenia. Zrobiłam też rozeznanie po okolicznych składach budowalnych - na pewno budujemy ścianę jednowarstwową z BK. Raczej będzie to Solbet Kolbuszowa na ściany zewnętrzne i Termorex B-sko Biała na garaż oraz ściany wewnątrz. Aha budujemy systemem gospodarczym - czyli tato, brachol i mężulo Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciągam topik -zeby nie bylo ze wykrakałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich Rybniczan i nie tylko! My tez ruszamy w tym sezonie a dokladnie w poniedzialek, dzis fadroma zrobila nam dziure w ziemi. Budujemy w Popielowie,. Planujemy porotherm 30cm plus 12 styropian - ściany, dachowke betonową, Jesli macie namiary na np tani beton stal czy bloczki no i tak dalej dobrych tynkarzy czy dekarzy. to bardzo prosze o kontakt. pozdrawiam wszystkich i duzo pogodnych dni zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 witaj Ewelinkabardzo ladny domek. troche duzy ale bardzo sympatyczny. a co z poddaszem bedzie urzytkowe czy narazie zostanie nie zagospodarowane. bo nie znalazlam tam schodow, ale ta lazienka z wykuszem bedzie napewno przecudna.Powodzenia zycze z tym pozwoleniem i nie tylko. nasz domek jest na http://www.domna5.pl o nazwie ISKIERKA , pozdrawiam Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.05.2006 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja buduję w Radlinie więc nie będę więcej zabierał głosu. Póki co mieszkam w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 No witam jak widac w moim opisie ... z sentymentu będę do Was zaglądałPozdrawiam Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 18.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witaj Ewelinka bardzo ladny domek. troche duzy ale bardzo sympatyczny. a co z poddaszem bedzie urzytkowe czy narazie zostanie nie zagospodarowane. bo nie znalazlam tam schodow, ale ta lazienka z wykuszem bedzie napewno przecudna.Powodzenia zycze z tym pozwoleniem i nie tylko. nasz domek jest na http://www.domna5.pl o nazwie ISKIERKA , pozdrawiam Karina hejeczka, kurcze mnie sie wydaje że jest mały a mój mąż podobnie jak Ty że duży...hmmm może coś w tym jest - zabaczymy jak już będzie stał tak naprawdę to jeśli chodzi o ilość pomieszczen to mamy bardzo podobne domki z tym że Wasz jest piętrowy. My planujemy kiedyś tam w przyszlości zagospodarować to poddasze - może jakiś odlotowe pomieszczenie kinowe aha wykusze w lazience zlikwidowane - za dużo z tym roboty i chyba byłoby tez to drogie. wasz domek naprawde sympatyczny. Co do stali i bloczkow to propunuje zapytać o ceny w Lubarze (chyba sami produkuja bloczki) i Budozbycie - z tego co się orientowała chyba tam będzie najtaniej. Informuj co tam u Was - my wciąż czekamy na pozwolenie - grrrr..... pozdorwionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kara na gorce masz hurtownie -idzie sie z nimi dobrze dogadać ceny dosyc dobre ...w lubarze nie kupuj "lajerka" -autopsja dobra cena bloczkow to 1.90 za te wieksze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 18.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kara na gorce masz hurtownie -idzie sie z nimi dobrze dogadać ceny dosyc dobre ...w lubarze nie kupuj "lajerka" -autopsja dobra cena bloczkow to 1.90 za te wieksze .. a nie orientujesz sie jaka jest teraz "dobra" cena stali? gdzie można najlepiej utargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 hej witam wszystkich ktorym chce sie czytac moje wypociny dzis obskoczylam kilka miajsc. i tak lubar odpada nieda sie z nimi targowac, jest tam za duzo ludzi i kazdy o czym innym gada jeden sie zna na dachu ale juz nie na scianach inny zas o betonie i taka spychologia stracilam 3 godziny a ceny porazka. zadowolona jestem z Medremu kolo ronda przy wodzislawskiej. jest to mala hurt sympatyczni i konkretni sprzedawcy, jeden od wszystkiego i na wszystkim sie zna. dobre ceny od razu bez targowania. napewno jeszcze cos pozbijam ale jestem zadowolona. Po medremie podjechalam do Budozbytu, a tu na dzien dobry ceny kosmiczne, po pewnych negocjacjach mily Pan sposcil do cen medremowskich ale zabil mnie terminami dostaw a mianowice z minimalnym tygodniowym a nawet dwutygodniowym opoznieniem. Jak mam czekac dwa tygodnie na beton a potem znowu dwa na bloczki, jak moja ekipa daje mi dwa tygodnie na stan zero. W Medremie dostawy termin dwa dni. Ale sie rozpisalam, fakt jest jeden Budozbyt czy Lubar buduja sobie plaze fokusa, obi, carefour itp. i takie zuczki jak my jestesmy dla nich strata czasu. zysk marny bo zamowienia male a targujemy sie o kazda zlotowke. No nic trzeba isc spac, jutro jade jeszcze do kilku skladow. oczywiscie zdam relacje. pozdrawiam Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Sellim co to za sklad na górce? i gdzie kupiles takie tanie bloczki ja mam 2,34 za wieksze. a cena stali teraz za fi 12 okolo 2190 za tone z vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.05.2006 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 O ceny stali spytaj w Centrostalu na Sygnałach (Gotartowice). Ja kupowałem tam całą stal. Twoja cena nie jest tragiczna. Mnie udawało się taniej w zeszłym roku ale ceny mocno się wahają bo jakoś tam przekłada się na to rynek światowy. Beton kupowałem w dawnym Eleasie (przy Elektrowni Rybnik) który dziś jest Budozbytem. Telefony wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 http://www.teskosteel.com.plstal w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.05.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kara jeśli idzie o materiał na ściany to zasięgnij języka w Hadexie w Jastrzębiu - jeśli idzie o beton komórkowy to mają calkiem fajne ceny. Namiar na ich przesdtawiciela posłałam Ci na priva. Gdzie dostałaś taką cenę na stal? Piejar poślij prosze i mi te telefony.DziękipozdroEwelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Sellim co to za sklad na górce? i gdzie kupiles takie tanie bloczki ja mam 2,34 za wieksze. a cena stali teraz za fi 12 okolo 2190 za tone z vatem. posłalem namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts