piejar 31.07.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Trachtór u mie nie do rady bo działka mo 1200m2 i je tam pora drzew. Miołby problymy powykryncać - widziołech jak sie chop z koparom gimnastykowoł. Poki co kopiymy opatami. Ciynżko ale je fitness for free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.07.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Sie Ma Hanysy ps. co do tych kominow - to mam dwa ronda plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 31.07.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A jo mom dwa kuminy z cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Trachtór u mie nie do rady bo działka mo 1200m2 i je tam pora drzew. Miołby problymy powykryncać - widziołech jak sie chop z koparom gimnastykowoł. Poki co kopiymy opatami. Ciynżko ale je fitness for free. Weż Qnia - zastanowiyłes sie nad tom mozliwościom ??? Kole tłumików jak sie jedzie z biertułtów na głozyny na górce jest asfaltowo droga na doł - 3 abo 4-to chałupa po lewej stronie - tam miyszko chop co mo Qnia- na imie mo Andrzej ale nazwisko i wywietrzało. Myśla że do rady. Zawsze to myni tego fitnesa. OD 1-15 Sierpnia ida na urlop roboczy na budowa Winszujcie mi mało plynskyrzy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 01.08.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 OD 1-15 Sierpnia ida na urlop roboczy na budowa Winszujcie mi mało plynskyrzy Sebo8877 To chyba urlop budowlany. Życzę Ci mało "plynskyrzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.08.2006 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 OD 1-15 Sierpnia ida na urlop roboczy na budowa Winszujcie mi mało plynskyrzy Urlop na budowie w Radlinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 05.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ups!!! Spadliśmy na druga stronę.Podnoszę. Kończą nam murowć parter. Budowa nabiera tempa..... Chyba im dalej...tym szybciej kasa płynie .Aż strach pomyśleć co będzie za kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 wieksze wydatki zaczną sie od dachu ....i tak do wprowadzki juz pod gorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki1 07.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 WitomWprawdzie wybudowałem już , ale ciągle trzeba coś robić.Aktualnie poszukuję w okolicach Rybnika firmy wiercącej studnie - potrzebuję wody - pomocyz pozdr. WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witom Wprawdzie wybudowałem już , ale ciągle trzeba coś robić. Aktualnie poszukuję w okolicach Rybnika firmy wiercącej studnie - potrzebuję wody - pomocy z pozdr. WW Poczytej wcześniejsze posty. Tam coś było. Chyba Ewelinka coś wie albo EDZIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Piejar jak Ci budowa idzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witom Wprawdzie wybudowałem już , ale ciągle trzeba coś robić. Aktualnie poszukuję w okolicach Rybnika firmy wiercącej studnie - potrzebuję wody - pomocy z pozdr. WW My ze studnia czekamy na rozum kopiących. U nas metr studni 300-350 zł, a w rejonach wschodnich 120 zł brutto!!! Nic tylko tam studnie kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.08.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Piejar jak Ci budowa idzie ??? Temperatura wątku spadła podobnie jak za oknem. Od soboty ekipa ociepla. Ratują mnie stosunkowo duże okapy i daszki. Od 20 zaczynamy tynki wewnętrzne c-w. Elektryka skończona, ciągnę jeszcze kabelki antenowe, ethernet, alarmy i co tam mi się jeszcze przypomni. Jak tynki przeschną to lecimy z wod-kan i CO. Kotła ciągle jeszcze nie kupiłem - planuję po tynkach, żeby go wstawić i nie martwić się że ktoś odrapie mi lakier . Co u Ciebie selimm? Chyba zauważyłem zakończenie tynków. BTW: Proponuję jednego drobia na rosół a drugiego na pieczeń. Nigdy nie popierałem komuny ale na żonę niesłodkiego to przynajmniej można było popatrzeć. A wiecei kto to jest ten delegat? Bo ja nie. Bedą jaja jak się okaże że to ksiądz z jabola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a u mnie na budowie czeka i moknie od wczoraj terriva 1 na piwnicę źle nam było z upałami tośmy dostali ulewy - tez na u czekam już z utęsknieniem na urlop - dziękuję Bogu że mi rozumu nie odebrał jak sie zastanawiałam nad naszym morzem niestety nie znam żadnej ekipy od studni ale może warto popytać w miejscu gdzie sie kupuje te kręgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 na szczescie tynki juz są ...wiesz cos o szambie ??? co gdzie jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 09.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Szukam bramy garazowej uchylnej, ale bez prowadnic podsufitowych. Znacie jakas firme, oprocz Normstsahl, ktora takowe robi? A ja czekam na dekarzy, troche malownia podbitki (nabitki) mi zostalo. No i trudny wybor okien (chyba AP). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 09.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Szukam bramy garazowej uchylnej, ale bez prowadnic podsufitowych. Znacie jakas firme, oprocz Normstsahl, ktora takowe robi? A ja czekam na dekarzy, troche malownia podbitki (nabitki) mi zostalo. No i trudny wybor okien (chyba AP). Spytaj w sklepie na Mikołowskiej (po prawej stronie, przed ostatnimi światłami przy drodze na Orzesze, naprzeciwko sklepu z płytkami ceramicznymi, trzeba wjechać na parking). Dwa lata temu kupiłem tam dwie bramy uchylne bez prowadnic, ocieplone, malowane na nietypowy kolor w całkiem atrakcyjnej cenie ok. 1500/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 10.08.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Spytaj w sklepie na Mikołowskiej (po prawej stronie, przed ostatnimi światłami przy drodze na Orzesze, naprzeciwko sklepu z płytkami ceramicznymi, trzeba wjechać na parking). Dwa lata temu kupiłem tam dwie bramy uchylne bez prowadnic, ocieplone, malowane na nietypowy kolor w całkiem atrakcyjnej cenie ok. 1500/szt. Dzieki, chodzi Ci o Profesionalny Salon Okien i Drzwi, jakos sie tak to nazywa. Sprawdze. Artur, mieszkosz w Czerwionce abo w Leszczynach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur69 10.08.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Spytaj w sklepie na Mikołowskiej (po prawej stronie, przed ostatnimi światłami przy drodze na Orzesze, naprzeciwko sklepu z płytkami ceramicznymi, trzeba wjechać na parking). Dwa lata temu kupiłem tam dwie bramy uchylne bez prowadnic, ocieplone, malowane na nietypowy kolor w całkiem atrakcyjnej cenie ok. 1500/szt. Dzieki, chodzi Ci o Profesionalny Salon Okien i Drzwi, jakos sie tak to nazywa. Sprawdze. Tak to się nazywa Artur, mieszkosz w Czerwionce abo w Leszczynach? Mniej więcej, a dokładnie w Dębieńsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Artur ,co Cie tak dokładnie przy tej wykonczeniowce tak wykancza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts