Mgielka 02.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 I jeszcze jedno pytanko... Gdzie można nabyć tanio ziemię ogrodową? Potrzebuję kilkanaście ton, aby wyrównać teren... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 03.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Byłabym także wdzięczna za namiary na gościa Z góry dzięuję A wiec namiar na goscia: 609 775 446 Kupowalem od niego tez tani piasek II gatunku (dobry do podsypania fundamentow etc) po ok. 350 pln / 17t (z transportem). Piasek niby II gatunek (mozliwe grudki gliny i kawaleczki jakichs zwirow / kamieni) ale to co przywiozl wygladalo jak I gatunek, a mialem tego 4 wywroty Zal bylo wsypywac do dziury pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasdzi 03.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam czy moglby ktos polecic kierownika budowy z gorzyc lub okolicy bo musze zmienic kierownika i nie wiem gdzie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 03.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 orientuje sie ktos ile krzycza elektrycy za podpis wykonanej instalacji eletr.wewn. a propo piasku, na wylewki polecam piasek z bukowa, jakies 13,5zl za tone a wożą chopaki z alpiny za tanioche teraz to trza zagadywac o tani beton do nich tylko jak przywiozą b45 mostowy na bazalcie to wylewka bedzie gicior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 03.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam czy moglby ktos polecic kierownika budowy z gorzyc lub okolicy bo musze zmienic kierownika i nie wiem gdzie szukac A może być z Bełsznicy? tylko nie wiem jak z czasem...ciocia strasznie zapracowana jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 03.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Daggulka: podaj jakies namiary jak tam mozna do ciebie dojechac....10 już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricman78 03.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 przed chwilą wyczytałem że kominek z pw i podłogówka to ryzyko zagotowania wody. Należy wtedy mieć np u zwykłe kaloryfery. po uważnej lekturze forum jestem za kominkiem z pw + kolektory (może zestaw Byrski) teoretycznie wyglądałoby to tak:latem cwu z solarówa zimą z kominka + ewentualnie dogrzanie prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Adresik mój i droga dojazu poszły na priv do osób zainteresowanych kto jeszcze ma ochotę u mnie poklachać przy kawie za tydzień w niedzielę w fajnym towarzystwie okolicznych forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasdzi 03.05.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam czy moglby ktos polecic kierownika budowy z gorzyc lub okolicy bo musze zmienic kierownika i nie wiem gdzie szukac A może być z Bełsznicy? tylko nie wiem jak z czasem...ciocia strasznie zapracowana jest.... jasne ze moze byc bedzie blisko na budowe prosze o namiar i telefon na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.05.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dawno mnie nie byłok nie bedem nadrabiać daga działo siem cósik bedem fpadhoł do miasta rodzinneho cynścij łobiecujem... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 04.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Adresik mój i droga dojazu poszły na priv do osób zainteresowanych kto jeszcze ma ochotę u mnie poklachać przy kawie za tydzień w niedzielę w fajnym towarzystwie okolicznych forumowiczów? Daggulko kochana! Dzięki za informacje dot. dojazdu - niestety okazuje się, że tym razem odpadam z racji imprezy rodzinnej u mojej siostrzyczki we Wrocławiu. Z powodu posiadania niedużych dzieci nie obskoczę dwóch imprez, niestety :( Żałuję - chlip chlip - i życzę Wam dobrej zabawy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 04.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mam pytanie jaką papę położyć po między bloczki a pustaki by oddzielić poziom zero od parteru czy to zwykła kładziona na masie asfaltowej czy termozgrzewalna, za info z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 U mnie była zwykła. Termozgrzewalna to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 04.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Aha dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Adresik mój i droga dojazu poszły na priv do osób zainteresowanych kto jeszcze ma ochotę u mnie poklachać przy kawie za tydzień w niedzielę w fajnym towarzystwie okolicznych forumowiczów? Daggulko kochana! Dzięki za informacje dot. dojazdu - niestety okazuje się, że tym razem odpadam z racji imprezy rodzinnej u mojej siostrzyczki we Wrocławiu. Z powodu posiadania niedużych dzieci nie obskoczę dwóch imprez, niestety :( Żałuję - chlip chlip - i życzę Wam dobrej zabawy!!!! noż kurcze....szkoda no to lista : gosiatychy6 + mąż (dzieciaczki?) EDZIA +mąż adiqq+ żonka + bobas 2,5 roczków Graszka1970 + 1 przystojniak ( czteroletni ) piejar - jak zdąży Ewus + mąż + 5 letnia latorośl ghost34- sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobelia 04.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam.Odkupię stemple budowlane wys. 270 cm. najlepiej z okolic Świerklan.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 05.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mam pytanie jaką papę położyć po między bloczki a pustaki by oddzielić poziom zero od parteru czy to zwykła kładziona na masie asfaltowej czy termozgrzewalna, za info z góry dzięki. ja też zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 U nas też będzie zwykła folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterzolt 06.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam. Odkupię stemple budowlane wys. 270 cm. najlepiej z okolic Świerklan. Pozdrawiam ja mam do sprzedania jakieś 100 sztuk może więcej w rybniku na raciborskiej tel. do mnie 601142773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka 06.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam Szukam sprawdzonej ekipy budowlanej. Kogo możecie polecić z czystym sumieniem . Zależy mi by robota była wykonana solidnie i bez partaniny. Mam zamiar zacząć w tym roku lub na początku następnego. Pozdrawiam. podaje nr.tel.8886571919 lub 793963001 powołaj się na ewę, polecam tego człowieka z czystym sumieniem-właśnie jestem w trakcie budowy domu.Zrobi wszystko od ław po dach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts