AManys 07.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Proszę o namiery na fachowca, który wymuruje komin z klinkieru w jastrzębiu Zdroju. W sobotę wymurowali mi 3 warstwy, gdzie różnica w pionowych spoinach wynosiła 1 cm. tzn 1 miała 1 cm, a druga 2 cm. dziś przyjechał szef ekipy, którego nie było w sobotę i się obraził, że rozebrałem ich fuszerkę. Jeżeli to możliwe proszę o wszelkie namiary. Podam swój nr tel. bo jestem na budowie i wpadłem do domu, aby puścić tą wiadomość, może ktoś prześle mi namiar sms-em. Sprawa o tyle pilna, że dachowcy już czekają. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 AManys - poziomica, dwa kwadratowe pręty i w kilka dni masz postawiony komin. Tylko za szybko nie muruj bo Ci zaprawę powyciska Dziś wrzucę fotę mojego granitowego płotu. Dałem radę bez fachofców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 07.09.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 My też dzisiaj zamówienie poszło do Folnetu membrana Tyvek Ultra ponoć produkt godny zaufania i cena promocyjna na obecny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 07.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam! Mam do odsprzedania w dobrej cenie raz używane deski szałunkowe - 10 kubików. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 08.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przyjmę pisek z wykopów, gruz itp. Każdy materiał który dobry jest do zasypnia fundamentów. Po za tym każdą ilość ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido84 08.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam chcialbym wszystkich uczulic na pewna ekipe ktora chodzi zbroic ekipa pochodzi z Rogowa na czele sto niejaki Szczeponek oraz uczulam na dwoch murarzy Wojtek Bolik z Olzy i Maniek Swierczek z Bluszczow oszusty i tyle mialem zaplacic za piwnice 4 tysiace a na koniec chcieli 6tys skonczylo sie na tym ze dalem4tys i kazalem wypier... z budowy nie mozna im zaufac ugaduje sie na sume taka a pozniej chca inna zbrojarze szukuja robote murarza i odwrotnie i jedni czerpia z tego prowizje i drudzy tez maja z tego niezly zysk ale czemu my mamy za to placic wiec uwazajcie do kogo idzie bo mozecie zostac tak oszukani jak ja pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 08.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witajcie Szukam sprawdzonej ekipy do centralnego ogrzewania podłogówka + grzejniki.Budowa w Rydułtowach.Pozdrawiam WszystkichKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja również chętnie przyjmę piasek i ziemię. W zasadzie każdą ilość. W razie czego proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 08.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja również chętnie przyjmę piasek i ziemię. W zasadzie każdą ilość. W razie czego proszę o kontakt na priv. ja też przyjmę duuuużo ziemi budowa: Rybnik-Niedobczyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasdzi 08.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 witam chcialbym wszystkich uczulic na pewna ekipe ktora chodzi zbroic ekipa pochodzi z Rogowa na czele sto niejaki Szczeponek oraz uczulam na dwoch murarzy Wojtek Bolik z Olzy i Maniek Swierczek z Bluszczow oszusty i tyle mialem zaplacic za piwnice 4 tysiace a na koniec chcieli 6tys skonczylo sie na tym ze dalem4tys i kazalem wypier... z budowy nie mozna im zaufac ugaduje sie na sume taka a pozniej chca inna zbrojarze szukuja robote murarza i odwrotnie i jedni czerpia z tego prowizje i drudzy tez maja z tego niezly zysk ale czemu my mamy za to placic wiec uwazajcie do kogo idzie bo mozecie zostac tak oszukani jak ja pozdrawiam wszystkich Ja akurat złego słowa nie mogę powiedzieć o ekipie zbrojarzy. Co do murarzy to nie wiem ale zbrojarze robia szybko dobrze i czasem tez umieli swoim doswiaczeniem pomoc( u mne byl problem ze schodami -zrobili bardzo dobrze i lepiej niz na projekcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja również chętnie przyjmę piasek i ziemię. W zasadzie każdą ilość. W razie czego proszę o kontakt na priv. ja też przyjmę duuuużo ziemi budowa: Rybnik-Niedobczyce Ech, z tą ziemią to lipa jest. Szukam od kilku2 miesięcy... niby jest, ale za kaskę. Za darmo już dzisiaj nie ma nic. A koszty takiej ziemi i transportu ? Baaaaaaaardzo różne, rozpiętość ogromna ! Ja już łamię się i jestem zdecydowana kupić. Muszę wyrównać teren do końca jesieni i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ech, z tą ziemią to lipa jest. Szukam od kilku2 miesięcy... niby jest, ale za kaskę. Za darmo już dzisiaj nie ma nic. Czarnej ziemi za darmo na pewno nigdzie nie dostaniesz. Niestety A koszty takiej ziemi i transportu ? Baaaaaaaardzo różne, rozpiętość ogromna ! A jak sie rozgladasz? Najlepiej to wsiasc w auto i pojezdzic po okolicy - tam gdzie cos buduja pytasz o kierownika i gadasz z nim o ziemi z flacha w kieszeni U mnie teraz zaczeli wyburzac budynek - 300m od mojej budowy, ma byc troche gliny - 20-30-40 pln / wywrotke, nie pytalem o szczegoly bo poki co nie potrzebuje.. Jutro wpada mi na budowe fadroma i od rana bedziemy rownac, a jest coo.. Ciekawe jak pojdzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.09.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja mam kilka ton gliny/żwiru z wykopu pod płot. Jeżeli podjedzie auto to chętnie je załaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.09.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ech, z tą ziemią to lipa jest. Szukam od kilku2 miesięcy... niby jest, ale za kaskę. Za darmo już dzisiaj nie ma nic. Czarnej ziemi za darmo na pewno nigdzie nie dostaniesz. Niestety A koszty takiej ziemi i transportu ? Baaaaaaaardzo różne, rozpiętość ogromna ! A jak sie rozgladasz? Najlepiej to wsiasc w auto i pojezdzic po okolicy - tam gdzie cos buduja pytasz o kierownika i gadasz z nim o ziemi z flacha w kieszeni U mnie teraz zaczeli wyburzac budynek - 300m od mojej budowy, ma byc troche gliny - 20-30-40 pln / wywrotke, nie pytalem o szczegoly bo poki co nie potrzebuje.. Jutro wpada mi na budowe fadroma i od rana bedziemy rownac, a jest coo.. Ciekawe jak pojdzie pozdr. Nie wymagam czarnej ziemi - mogłaby być zwykła, nawet z piaskiem. Glina odpada - mam samą glinę na działce i starczy. Niestety, w mojej okolicy nie ma ziemi na zbyciu - szukam od kilku miesięcy, jeżdzę i zatrzymuję się przy KAŻDEJ budowie. I przeważnie ziemia z wykopów już jest obiecana komuś albo... za grubą kaskę można ewentualnie ją odkupić. Jeszcze kilka miesięcy temu załatwiłam kilkanaście ciężarówek ziemi za przysłowiową flachę lub 50 zł. Teraz nie ma szans. Po prostu nie ma teraz ziemi i tyle. A ALPINE też juz nie wozi - boją się. Mają nowego Dyrektora i nowe "zasady". Kierowcy mogliby ewentualnie wozić, ale też za grubą kaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.09.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ziemię z wykopów - możez zahaczyć tatrę obok Auchan w Mikołowie, niedługo zaczną stawiać Liroya. Na razie przygotowania a już jakąś wywrotkę za 50zł można złapać. Tylko trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.09.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nio... troszku daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek_zory 10.09.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 hejka macie jakies namiary na sprawdzonego stolarza z okolic zor/rybnika/jastrzebia, ktory zrobi mi schody debowe w rozsadnej cenie? Zrobilem wywiad telefoniczny z goscmi z allegro i wiekszosc na aukcjach podaje cene ok 8tys, a przez telefon krzycza 2x tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_0675 10.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Pozwólcie, że się przywitam Nasz domek rośnie w Rybniku i aktualnie bawimy sie z wykończeniówką, a zatem........ ......... Zamarzyły mi się w kuchni blaty granitowe i może ktoś z Was mógłby polecić jakąś godną uwagi i tanią (choć nie wiem czy to się nie wyklucza;-) firmę z rejonu? Firm oferujących swe usługi jest mnóstwo, ale wolałabym jednak mieć jakieś referencje od kogoś kto temat przerobił i ma jakieś doświadczenia .... Przepraszam z góry jeśli powtarzam temat, ale ciężko przekopac te 100 stron .... Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Dziś wrzucę fotę mojego granitowego płotu. Dałem radę bez fachofców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No dobra Jutro wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts